Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: tuner pa?!?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner pa?!?

    Salutare.. si pt ai mai credinciosi - Cristos a inviat!
    Sa revenim la ale noastre
    Daca pe nici un satelit nu mai am nici picatura de semnal incat sa mi se bifeze lock si sync la un dm500 - asta inseamna tuner busit?
    Ce se mai poate face pt a-l resuscita pe-al mic? mai am 2 dm500 si un dm800se care functioneaza ireprosabil in continuare. Am incercat sa il pun si in alta camera, dar tot "Service could not be found!"
    Ma gandesc sa mai fac o investitie intr-un 800se sau schimb tunerul.
    Sugestii va rog?
    Multam.

    P.S. Am repus imaginea, am repus buchetele lui first zipper, am deschis cutia si am mai miscat un pic de tuner. Alte idei?
    Last edited by doftoru; 25th April 2011 at 15:32.

  2. #2
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adevarat A-nviat
    Daca iei semnalul prin loop through din alt receiver merge?Adica daca alimentezi LNB-ul din alta sursa?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu Nea Nicule, nu merge nici asa.
    O ultima incercare azi cu o imagine pusa pe rs232 si dupa aceea... PA!
    Merci pt sfat. Mai incercam ceva sau trecem la cumparaturi?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    null modem vroiam sa zic

  5. #5
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se subintelege,cred eu

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este posibil sa fie si tunerul ,trebuie verificat prima data daca este tensiune pe mufa ce alimenteaza lnb-ul ,trebuie sa ai macar 12 volti ,daca nu reusesti ,cauta-ma in PM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top