Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare cartela AKTA

    Buna.Din cate am inteles cartela Akta poate fi folosita in receptorul propriu,fara sa cumperi de la ei.Am un MVISION FS-8080 Combo ar functiona cartela in acest aparatTotodata am citit despre preluarea AKTA si ma intreb or sa schimbe cardurilevor avea in continuare politica "AKTA este singurul serviciu de pe piata romaneasca ce permite clientilor utilizarea oricarui tip de echipament de receptie impeuna cu cardul AKTA!"
    Se stie ceva despre ce se va intampla odata cu preluarea de catre Dolce
    M-am uitat pe kingofsat si imi arata AKTA pe ASTRA 4A (4.8şE),nu erau pe Sirius
    Va multumesc anticipat.
    Last edited by gogul; 25th April 2011 at 00:18.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    M-am uitat pe kingofsat si imi arata AKTA pe ASTRA 4A (4.8şE),nu erau pe Sirius
    Sirius a fost cumparat de ceva vreme de catre Astra SES si de curand si-a schimbat si numele.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blue-line View Post
    Sirius a fost cumparat de ceva vreme de catre Astra SES si de curand si-a schimbat si numele.
    Bun,cu asta m-am lamurit...
    Last edited by gogul; 25th April 2011 at 00:29.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default akta

    daca ai cardul conax merge pe receptorul tau.
    daca este via trebuie sa-i pui un firmware compatibil. pentru mvision exista destul "sprijin".

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia View Post
    daca ai cardul conax merge pe receptorul tau.
    daca este via trebuie sa-i pui un firmware compatibil. pentru mvision exista destul "sprijin".
    Am ultimul firmware de pe gxmax.Functioneaza cardul conaxDeci se va termina cu cardurile asteapacat...
    Cat despre focus,se poate folosi si cartela lor in orice receptor

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Cat despre focus,se poate folosi si cartela lor in orice receptor
    conax embedded DA
    ----------------------------------------------

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    conax embedded DA
    Deci cand o sa mearga cunoscutul sa imi faca contract ce sa le zica,ca vrea sa foloseasca cartela in aparatul propriuDeci o sa mearga fara probleme atat Akta cat si Focus pe Mvision?
    Si care imi recomendati pentru nord-estul Spaniei.Dintre Akta si Focussat?Momentan am antena orientata pe digi.
    Last edited by gogul; 25th April 2011 at 13:29.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intre akta si focussat nu iti recomandam nimic.
    daca te intrebi care merge in zona ta raspunsul e akta.

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Deci cand o sa mearga cunoscutul sa imi faca contract ce sa le zica,ca vrea sa foloseasca cartela in aparatul propriu
    NU pentru ca orcum o sa-i dea receptorul in custodie,cartela poti sa o bagi unde vrei dupa aia
    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Si care imi recomendati pentru nord-estul Spaniei.Dintre Akta si Focussat?Momentan am antena orientata pe digi.
    daca o ai deja orientata pe gigi merge focusul fara sa reorientezi antena
    ----------------------------------------------

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia View Post
    intre akta si focussat nu iti recomandam nimic.
    daca te intrebi care merge in zona ta raspunsul e akta.
    daca are focus ce are?pica......?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul in custodie mi-l da si la Akta si la FocusEu vroiam doar cartela...La focus ma gandeam si eu(doar pt. a nu reorienta),dar daca tre luat si receptoru...
    Last edited by gogul; 25th April 2011 at 17:55.

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogul View Post
    Receptorul in custodie mi-l da si la Akta si la FocusEu vroiam doar cartela...La focus ma gandeam si eu(doar pt. a nu reorienta),dar daca tre luat si receptoru...
    la akta nu stiu dar la focus nu poti lua doar cartela,doar daca o cumperi de pe shopul-rdi
    oricum trebuie sa faci un contract pt cartela aia,de ce sa nu iei si recul doar nu te costa nimic
    Last edited by laur69; 25th April 2011 at 18:08.
    ----------------------------------------------

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Focus poti cumpara doar cardul daca stii de unde! un pont... suna la Peruvision timisoara si ti se va comfirma ca de la ei poti cumpara doar cardul Focus!

  14. #14
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardurile focussat nu se pot cumpara,sunt proprietatea focussat romania sa si va trebui inapoiat la cerere,acelasi lucru este valabil si pt digitv,etc...
    ----------------------------------------------

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e,nici eu nu am reusit sa i au doar cartea,nu a prea vrut nimeni sa se riste si am renuntat,ce i drept nici nu am insistat asa mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top