Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor frecvente Akta cablu digital

    Salut

    Vroiam sa fac un test pe un DM800 cu un tuner usb sundtek pentru Akta cablu digital, dar din pacate nu pot sa fac scanare automata pe dvb-c imi da o eroare la scanare. Din ce am citit pe net am inteles ca ar fi o probleme de la tunerul usb dvb-c partea de scanare automata.
    Poate ma poate ajuta cineva cu frecventele pe care emite digital Akta pe cablu pentru a incerca o scanare manuala.
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Frecvente akta cablu

    Frecvente akta cablu digital:

    Frecventa Rata Simbol Mod QAM

    314000 KHz 6875 KS/s 256 QAM
    322000 KHz ---------- --------
    330000 KHz ---------- --------
    338000 KHz ---------- --------
    346000 KHz ---------- --------
    354000 KHz ---------- --------

    Spor la teste si Paste fericit!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c0c010 View Post
    Frecvente akta cablu digital:

    Frecventa Rata Simbol Mod QAM

    314000 KHz 6875 KS/s 256 QAM
    322000 KHz ---------- --------
    330000 KHz ---------- --------
    338000 KHz ---------- --------
    346000 KHz ---------- --------
    354000 KHz ---------- --------

    Spor la teste si Paste fericit!
    Multumesc, am reusit sa scanez si sa gasesc pe toate frecventele respective canale.
    Deschide parte din canale din share de pe satelit dar destul de greu, probail din cauza cardurilor. Eu am un card de Akta satelit full dar nu ma ajuta cu nimic ca e in viaccess.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi pare bine ca ai reusit cu scanarea canalelor...cu partea de sharing nu cred ca e problema, eu am si akta cablu si satelit, dar mi sa ars un smargo si nu mai am unde sa pun cardu de akta cablu in share...
    o sa incerc dupa sarbatorii sa fac rost de un alt smargo si facem teste.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce codare foloseste akta cablu?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vali_satelit View Post
    Ce codare foloseste akta cablu?
    Connax este norma de codare

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    Connax este norma de codare
    Bine ca n-ai raspuns peste vreo 2-3 ani.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top