Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Posts Thanks / Likes

    Default multivision is no longer working with me

    hi plz , i wanna receive multiviosion again ,they write in the keys some keys index with that number 08-0 and 08-1 ,while the index place in the table of viaccess contains only 2 digits like 08 only ,so how can i change the old keys plz

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts Thanks / Likes


    Same thing in my Apex 3900C receiver.
    No place to put AES key or to create 01,03,11,13 fields...So we'll never watch Multivision again



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 11th March 2007, 09:17
  2. Will DishTV no longer be available on NNS-6?
    By tango in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 2nd July 2006, 18:50
  3. multivision not working on startrack2005
    By bobby624 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th February 2006, 07:54
  4. Is multivision working in sAudi Arabia
    By uzair300 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 12th December 2005, 09:13
  5. Replies: 0
    Last Post: 20th November 2005, 14:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top