Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema miscare HH

    Salutare,

    Am si eu urmatoare problema:
    De ceva timp DM-ul 500 HD nu mai vrea sa imi miste antena corect. Am un HH Optibox HH3800 si DM-ul il muta cum vrea el. Am testat pe vechiul meu Optibox 550s HH-ul dar optiboxul muta corect antena. Am schimbat sursa de la optibox la DM si degeaba aceiasi problema. Am mai observat ca dupa un timp de nemiscare, HH-ul nu este miscat deloc de DM. Problema aceasta nu o aveam pe Optibox.
    Ce sfaturi imi puteti da.

    Multumesc,
    Danut

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default ..

    Am aceasta problema pe un vantage x201 , dar persista de cand l-am cumparat . Pe restul stb-urilor(vu+, opticum, strong ) h-h-ul se comporta normal .
    Cred ca problema este de la tensiunea insuficienta trimisa catre HH .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tensiunea pare a fi corecta 13/18 V. Intensitatea curentului tot la fel. A mers pana acum cateva saptamani cand am reinceput sa misca antena intre sateliti si am descoperit problema. Imaginea este Newnigma 3.2.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o idee? Ma gandesc ca poate am setat eu aiurea tunner-ul. Imi puteti da un link cu setarea tunerului ?

    Danut

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica sursa inca o data/daca nu poate fi din tuner[pune corect pozitia]sau poate din imagine/bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil ca o reinstalare a imaginii sau reset la HH sa rezolve problema

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top