Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema CCcam si hocuspocus

    Deci se da cccam orice versiune, momentan 221. totul a mers perfect cu cardul din dotare bO2, pana de vreo 2 saptamani. de cand nu stiu ce a patit, cert e ca pierde cumva cardul local, si deschide din hop 1. nu am reusit sa descopar deloc de ce se intampla treaba asta. poate sa mearga 2-5-10 ore ok, si la un moment dat, dispare. vezi foto. am reusit sa imortalizez cred momentul din logul cccamului cand s-a intamplat de data asta
    totul e ok pana la 21:13:32.901, cand am schimbat canalul, pe unul pe care ar fi trebuit sa il ia cu localul. de unde gaseste el crypto, si nagra nu stiu
    bun
    si un pic mai jos, cu rosu deja cere din alta parte de la un peer, si aici imi dau eu seama ca incepe problema, din cauza timingului, 0,000 sau 0,002.
    peerul nu e problema, am mai testat cu altul si facea la fel...
    are cineva idee ce naiba a patit?
    merci
    http://img339.imageshack.us/i/emmyi.jpg/

  2. #2
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai gaseste crypto si nagra pt ca acele canale fac parte si din pachetul UPC Ungaria. Trebuie sa ii setezi prioritar caid 0b02 ca sa deschida cum vrei tu.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pls spune-mi exact ce sa pun si unde in cfg daca poti, nu prea ma pricep
    merci

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine zice @tutu
    Pune in capul listei la CCcam.prio :
    P: 0b02:000000, 0d02:000000 # UPC Ro/Direct




  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update, am descoperit ca se blocheaza daca dau pe anumite canale, de ex hustler. la care cred ca nu mai am subscriptie
    dar de ce ramane pe urma pe peer si nu mai vede deloc localul?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa ce ti-am spus mai sus si se rezolva, o sa-ti deschida de pe local.




  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Bine zice @tutu
    Pune in capul listei la CCcam.prio :
    P: 0b02:000000, 0d02:000000 # UPC Ro/Direct
    Eu nu folosesc Cccam prio deloc si merge ok cu ecm time 0,206

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nope, la fel, cum dau pe hustler, cum blocheaza localul

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    nope, la fel, cum dau pe hustler, cum blocheaza localul
    O fi "SFINTIT " CARDUL....mai stii....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hehe
    a mers firar al naibii pana acu' 2-3 sapt, stiam eu ca nu trebuia sa il las pe popa ala pe scara de craciun )

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune-mi ..imediat ce dai pe hustler cardul isi pierde subscriptia (adica mai vezi cardul, dar subcriptia dispare?)? Am avut si eu o problema de genul asta, a aparut din senin. Rezolvarea: la urmatorul update de card (la sfarsitul sau inceputul lunii). Cel putin asa s-a rezolvat problema mea. Intre timp, daca nu mai vrei sa ai probleme sunt 2 pasi de urmat:
    1) nu mai dai pe canalul hustler (vezi ca e posibil sa fie si alte canale afectate)
    2) daca ai cardul pus si in server pentru CS ai grija sa blochezi accesul tuturor peer-ilor la canalul afectat (de ex. hustler) adaugand la fiecare linie F urmatoarele: F: user pass x 0 0 { 0:0:y } { CAID:ID:SID } { } dns/IP

    unde CAID:ID:SID= hustler (exemplu)

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default ..

    Lucian are dreptate . Problema se rezolva doar asa :
    user pass x 0 0 { 0:0 } { b02:0:7855, b02:0:78BD } { }
    Nu se bocheaza doar la hustler ci si la daring tv . Si nu se blocheaza doar cand incerci sa intri pe acel canal ci si cand ai cereri de la peeri .
    In concluzie, aceasta este singura modalitate "descoperita" momentan pentru a preveni pierderea subscriptiei , insa nu rezolva problema daca incerci sa accesezi acele canale .
    Eu ma confrunt cu aceeasi problema , insa sunt convins ca provine de la faptul ca nu am activat blue hustler in kaon la sfarsitul lunii .
    Toate cele bune !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci de raspunsuri.
    da lucian, asa mi se intampla
    deci practic nu prea am ce sa rezolv ca sa mearga, nu?
    am cum sa blochez si accesul meu la cardul local cumva? astfel incat daca vreau totusi sa ma uit la vreunul din programele afectate sa deschida din peersi?
    hmm, sper sa nu fie ceva teste ale lor sa urmeze calea lui dulce
    Last edited by cobrax2; 22nd April 2011 at 10:34.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    merci de raspunsuri.
    da lucian, asa mi se intampla
    deci practic nu prea am ce sa rezolv ca sa mearga, nu?
    am cum sa blochez si accesul meu la cardul local cumva? astfel incat daca vreau totusi sa ma uit la vreunul din programele afectate sa deschida din peersi?
    hmm, sper sa nu fie ceva teste ale lor sa urmeze calea lui dulce
    ...de unde si pina unde generalizarile astea
    1).cred ca nu ai un CCcam.cfg-CORECT pt. Focus Sat si/ sau un CAM corect instalat;
    2).impotenta in cazul asta e nestiinta

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sid assign folosesti
    era util sa pui ce configurari folosesti tu la card,adica ce ai in cfg(daca e in cccam)sau ce ai la oscam.server daca folosesti oscam

    crezi ca astia fac teste numa pe cardu tau

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top