Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Question SUN DTH on Measat 91.5 for Thailand


    Any body knows Sun Dth signal for Thailand?

    Can we receive even with a large dish? As seen to the **** print i think it will possible with a large ku dish.

    Have any one tried this out?

    pls comment guys.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richmond123 View Post
    Any body knows Sun Dth signal for Thailand?

    Can we receive even with a large dish? As seen to the **** print i think it will possible with a large ku dish.

    Have any one tried this out?

    pls comment guys.
    with normal large Dish 10 ft no chance i dont have signal
    you are in the north trie with 14 ft ore bigger
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    with normal large Dish 10 ft no chance i dont have signal
    you are in the north trie with 14 ft ore bigger
    @ Daeng, thanks for the reply. I want to know Measat 91.5 signals only. Insat4B still weak signal to even India at night.

    so i think Measat signal can reach to Thailand & can catch with a big dish.

    for a eg- True vision signal from Thaicom5, does not cover to Sri Lanka but I know it can receive from there.

    so like that, i think Measat signal also can get from Thailand.

    pls comment on this.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by richmond123 View Post
    Any body knows Sun Dth signal for Thailand?

    Can we receive even with a large dish? As seen to the **** print i think it will possible with a large ku dish.

    Have any one tried this out?

    pls comment guys.
    If u wanna to watch Indian channels,u should test Airtel pack from Telkom.Bcoz this sat is more signal than Measat . In my region Yangon,I'm get airtel signal about 185%(test with airtel original receivers) by using 4feet dish.For sun dth,in our region have not any chance.
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daeng, my friend, you have p.m.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mintun View Post
    If u wanna to watch Indian channels,u should test Airtel pack from Telkom.Bcoz this sat is more signal than Measat . In my region Yangon,I'm get airtel signal about 185%(test with airtel original receivers) by using 4feet dish.For sun dth,in our region have not any chance.
    Airtel is now on SES7 at 108E, so which Telkom having Airtel?

    So you're from Burma (Yangon) , what other asian ku can get from there?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by richmond123 View Post
    Airtel is now on SES7 at 108E, so which Telkom having Airtel?

    So you're from Burma (Yangon) , what other asian ku can get from there?

    Sorry bro,That my false.This pack from SES 7.Yeah,I'm from Burma.In our region we are get

    1.Vinasat (using 2 feet Dish)
    2.SES 7 Airtel pack (Using 4 feet dish)
    3.Asiasat 3s (Using 7 feet dish)
    4.Insat 4B (Using 7 feet dish)
    5.Measat Only Astro(using 7 feet Dish)
    6.Insat 4B (using 7 feet dish)
    7.Thaicom (Using 2 feet Dish)
    8.ABS 1 (Using 2 feet dish)

    But this result is only for my region (Yangon).
    For upper Burma(Mandalay) can get more ku band satellites less than 4 feet dish.

    thx
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Many thanks for your reply with details. But Insat 4B, what band can you get? Is it C band or Ku band?

    In Insat 4B, also having Sun dth & DD Direct channels, can you get those also?

    Asiasat 3S also what band can you get? C or Ku?

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richmond123 View Post
    @ Daeng, thanks for the reply. I want to know Measat 91.5 signals only. Insat4B still weak signal to even India at night.

    so i think Measat signal can reach to Thailand & can catch with a big dish.

    for a eg- True vision signal from Thaicom5, does not cover to Sri Lanka but I know it can receive from there.

    so like that, i think Measat signal also can get from Thailand.

    pls comment on this.
    Measat i can only get Astro with 10 ft for Big TV i need 12 ft and Sun HD maby 14 ore 16 ft Dish Airtel on SES i tried no signal need test again but Footprint looks not good here
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Smile


    Quote Originally Posted by richmond123 View Post
    Many thanks for your reply with details. But Insat 4B, what band can you get? Is it C band or Ku band?

    In Insat 4B, also having Sun dth & DD Direct channels, can you get those also?

    Asiasat 3S also what band can you get? C or Ku?
    Al the details in my last post means Only test for Ku band.And also this satellites are get very good signal in C band in my region.
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top