Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160 NA.....un sfat

    un amic mi-a adus la reparat un 1160 NA.
    nu avea semnal si avea ceva dungi pe ecran.
    da ,am reparat sursa.....senmal este acum
    DAR nu memoreaza nici un canal(de fapt nici nu le gaseste)....repet..semnal are.
    softul e vechi......cred ca e de la soft.
    dar nu-l pot actualiza
    am pus si condensatoare 4700+4700
    am dat si pe P+P-


    UN sfat?
    multumesc anticipat

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    un amic mi-a adus la reparat un 1160 NA.
    nu avea semnal si avea ceva dungi pe ecran.
    da ,am reparat sursa.....senmal este acum
    DAR nu memoreaza nici un canal(de fapt nici nu le gaseste)....repet..semnal are.
    softul e vechi......cred ca e de la soft.
    dar nu-l pot actualiza
    am pus si condensatoare 4700+4700
    am dat si pe P+P-


    UN sfat?
    multumesc anticipat
    La 1160 n-ai nevoie de niciun condensator pentru update de soft. Daca
    nu era pe Antena3 degeaba incercai soft update de pe frontpanel... si cu soft vechi ar trebui sa-ti gaseasca canale, chiar daca nu pe toate. Fa-i un flash erase si reancearca operatiunea.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default canale

    este un 1160,am dat la setari din fabrica de zeci de ori ,repet:
    are semnal(probat cu alt deco)
    am un singur LNB
    SCANEAZA pina ca capat ,dar nu intra nici un canal in lista.
    si o ia de la inceput cu prima instalare(daca il opresc).

    .........n-am mai vazut asa ceva.............

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuia sa suni la service. Trimitea pe cineva si iti schimba decodorul,asa am patit eu si mi la schimbat

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    leaga receiverul 1160 de un alt receiver prin loop si vezi daca gaseste programele,poate fi modulatorul de satelit bulit.Cablu de la antena direct in receiver la intrarea in,se cauta o frecventa de la Digi 11900 H 28000(e o frecventa cu semnal puternic)si de la out la receiverul 1160.Asa am resuscitat receiverul de la Digi,asta pina ajungi sa-l duci la reparat in Romania.Numai bine!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai aparat de masura, apuca-te si masoara daca-ti ies 18 volti la intrarea LNB, asa ca prim pas apoi vedem restul. Step by step, daca e in tara receptorul, suna la 031 400 4001.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebarea e si cum ai reparat sursa ? ai schimbat condensatorul umflat si pe celelalte le-ai lasat asa ? sau ai masurat si restul condensatoarelor de pe linga cel umflat sa vezi daca-s devalorizate ?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default canale

    multumesc mult.
    deco a plecat spre rom.

    avea 18 v
    canale nu gasea nici daca luam semnal din alt deco

    ........asta e : un defect rar si ciudat..........
    multumesc........deco a plecat spre rom

    ps. sunt electronist
    sursa am reparato am masurat si am schimbat.......c-uri
    am pus si alta sursa de la un deco care nu mai are card.....dar canalele le gaseste
    ..................acum s-a rezolvat ,dar e bine de investigat

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    multumesc mult.
    deco a plecat spre rom.

    avea 18 v
    canale nu gasea nici daca luam semnal din alt deco

    ........asta e : un defect rar si ciudat..........
    multumesc........deco a plecat spre rom

    ps. sunt electronist
    sursa am reparato am masurat si am schimbat.......c-uri
    am pus si alta sursa de la un deco care nu mai are card.....dar canalele le gaseste
    ..................acum s-a rezolvat ,dar e bine de investigat
    E un condesator de 1 micro pe langa tuner,trebuia sa il schimbi si rezolvai problema
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top