Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: dream 500 s

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default dream 500 s

    sal

    am un prieten care are un dream 500s clona...nu reusesc sa ma conectez la el cu dreaup....am incercat cred vre -o 10...nimic...ledul verde sta mereu aprins...nu mai stiu ce sa i fac....va rog ...daca a mai patit cineva asa..poate imi da si mie o sugestie....ma chinui l ael de vre -o 5 zile....nu stiu ce drac are

    cu stima
    myky

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astia sunt pasii pe care eu ai urmez:
    luati dreambox`ul, fara alimentare... conectati cablul serial (null modem) la el si la calculator...
    apasati butonul CONNECT din programul DreamUP dupa aceea alimentati dreambox`ul..
    . program`ul DreamUP o sa recunoasca automat dreambox`ul...
    daca nu recunoaste, verificati cablul serial sa fie null modem si sa nu fie intrerupt.. Bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da....asa faceam si eu...dar uite ca acum nu merge....nu mi recunoaste absolut nimic...nu upload..nimic....ramine asa.....ca la inceput...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa zic ca .., cu acelasi cablu am schimbat img la 500 meu....deci in nici un caz cu e cablul

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clona aia o fi avut ceva gemini cu timebomb si acum tre sa-i refaci bootloaderul
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aiurea , foloseste DreamUp 1.3.2.0 si o s mearg.
    inainte de al bga in priz , tine tasta standby apsat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Cool dream-up

    Quote Originally Posted by myky View Post
    sal

    am un prieten care are un dream 500s clona...nu reusesc sa ma conectez la el cu dreaup....am incercat cred vre -o 10...nimic...ledul verde sta mereu aprins...nu mai stiu ce sa i fac....va rog ...daca a mai patit cineva asa..poate imi da si mie o sugestie....ma chinui l ael de vre -o 5 zile....nu stiu ce drac are

    cu stima
    myky
    Este numai o singura versiune de dream-up care merge la clone .Nu-mi amintesc care dar daca o sa-l gasesc o sa-l urc aici Am incercat 3 versiuni si degeaba

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiunea de DreamUp folosita de mine este 1.3.2.1

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pisici View Post
    Este numai o singura versiune de dream-up care merge la clone .Nu-mi amintesc care dar daca o sa-l gasesc o sa-l urc aici Am incercat 3 versiuni si degeaba
    Inainte de a afirma un lucru, trebuie sa cunosti subiectul. In caz contrar (in cazul dat) vorbele is niste aiureli....
    Last edited by ilies; 14th April 2011 at 12:05.

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    1,sursa de alimentare(incearca cu alta chiar daca iti da toate semnele de funct obisnuita
    2.versiune de dreamup

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3. si incearca si cu un alt null-modem , poate cel care-l folosesti a dat coltu si a nimerit in groapa

  13. #13
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation re...

    Dupa ce incerci toate variantele de mai sus si nu ai rezultat pozitiv , urmatoarea mutare este JTAG.



  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default numai jitag

    si eu am patito dar numai cu jitag lam adus la viata imi statealedul verde aprins tot timpul asa ca sfat incearca sal aduci cu jitag la viata eu lam adus in 5 min cu jitagul prin schema classica cu cele 5 rezistoare si imi merge acum cu gemeni 4.70 mac original din jitag pus iti urez bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top