Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default E2GP 5.1 setari wi-fi ...?

    Cum fac sa mearga un stick TP-WN727N pe un DM800 Gemeni 5.10 ?
    La imaginile vechi (4.7..) era in meniu Kernel Modules unde se bifa ..
    In Gemeni 5.10 nu este Kernel Modules si ... nu pot nici in ruptul capului sa fac DM-ul sa porneasca cu wi-fi ...
    Va multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica stick-ul sa fie compatibil cu DM800. Cu stick-ul bagat in DM dai un restart si vezi daca e vazut de receptor. Setarile se fac in Menu/Setup/System/Network/WLan.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand pun sticul in el , il detecteaza ...imi apare mesajul ala cu tip/model si asa mai departe ...dispare mesajul ... si incepe intunericul pentru mine...
    Menu/Setup/System/Network Configuration .....
    si la Network: LAN conection .... nici decum nu poti schimba in WLAn ...
    Last edited by ilies; 11th April 2011 at 16:13.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa astepti cateva secunde sa apara si WLAN.
    Last edited by hackoo; 11th April 2011 at 16:21.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hackoo View Post
    Trebuie sa astepti cateva secunde sa apara si WLAN.
    cateva secunde ? ori cateva minute ?
    ce imagine folosesti ? adica dupa care "imi spui pasii", caci la Gemeni 5.10 nu imi apare nici un WLan ....hm

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu ti-am raspuns la intrebarea despre imaginea de care ai intrebat. Daca nu apare WLAN la setari cel mai probabil stick-ul nu este compatibil cu receptorul. Incearca cu alt stick.

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e , daca dupa ce ai infipt stickul in el si ai dat restart nu s-a acivat meniul wlan pe linga lan atunci nu e compatibil si trebuie sa cauti un alt stick care are chipset compatibil

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, am pus alt stick TP-Link WN321G si a mers, adica a aparut si Wan
    si merge ...
    merci de ajutor

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instaleaza driverul RT3070N de pe ozoon
    si daca nu merge si vrei neaparat N pune newnigma 3.2 si pune driverul ala de ti-am zis si merge sigur

    802.11N e adevarat, crede-ma e aproape de cablu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top