Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine gemini 4.60 in dm 7020

     
    am instalat in flash dm 7020 imaginea gemini 4.60.
    am urmarit forumul,tunisiasat-addons-manager[am incercat v2.1 si v3.0]in arhiva am transferat-o cu DCC in dream.
    cu telecomanda la addons/setup/manual install/ nu apare tunisiasat,nu apare nimic in tmp.
    cum sa fac sa imi instalez emulatoare ?
    va multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu asa cred ca tuniasat addons este numai pentru imagini Enigma2.Dm 500 HD, DM 800 HD,Dm800 se HD.Cred ca de aia nu vezi nici dupa instalare.Daca are la sfarsit .ipk e pentru Enigma2, iar .tar sau .gz, sau asa ceva sunt pt.Enigma 1.La DM 7020 imaginea care zici tu e Enigma1.Sunt imagini Enigma 2 pt.DM7020, dar sunt foarte lente.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ...este pt enigma 2....si eu am tot 7020...si m-am chinuit degeaba..cauta si pune-le manual...sau incearca si pune alta imagine(PLI....are si suport )

    myky

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=122439 de aici am facut ce era pt gemeni si nu imi apar emulatoare deloc la addons. am lasat imaginea gemeni 4.60 . poate cineva ii fan gemeni si vrea sa ma ajute.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_gicu View Post
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=122439 de aici am facut ce era pt gemeni si nu imi apar emulatoare deloc la addons. am lasat imaginea gemeni 4.60 . poate cineva ii fan gemeni si vrea sa ma ajute.
    Parca sau ales 3 noi moderatori la sectiunea dreambox De ce nu apelezi la ei? Parerea mea este ca ei nu au nici o treaba sa ajute un user incepator, nu se coboara... nici macar sa-ti raspunda. In ghilimele ei sint mari experti in linux Dar numai pentru un cerc restrans.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rdi-board.com/archive/index.php/t-652.html am urmarit aceste pagini din martie 2003. luand intrebari si raspunsuri pe zile/ore, parca mai mult interes era atunci ca acum in a raspunde celor nestiutori. am gasit nume care puneau intrebari "NEVINOVATE" asa ca mine,acum sunt mari specialiti. uita ca toti au fost incepatori.

    cu sau fara ei,lumea merge inainte.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ghita_Gicu. Ai PM.Ti-am trimis un link.Iei de acolo si instalezi manual.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc. am reusit cu instalare manuala.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreb pt un amic..

    la 7020 se poate pune img cu tinand pe butonul din fata apasat, dupa pornire? sa ia ip dhcp?

    cu flashwizzard nu am reusit, pt ca nu e suportat..7020

    cu ip dhcp el n a reusit la indicatiile mele.. are mai multe butoane frontal? care trebuie apasat? nu cel de standyby?

    merci.

    in afara de gemeni 4,6 exista imagini mai noi? ce uitilizati? ce recomandati..mai user friendly ca nu se pricepe..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se scoate din priza , se tine apasat butonul sageata jos pina pe afisaj apare STOP si un IP , acel IP se introduce in browser pe calculator si astfel se intra in meniul upgrade firmware , mai departe se va alege fisierul imagine care trebuie sa fie cu sufiixul .nfi . Dupa ce se termina uploadul imaginii se scoate din priza si se introduce din nou

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci raks67, cred ca butonul era pb la amicul meu, restul stiam si eu de la dm800, 500hd, se..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top