Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: Semnal WiFi

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal WiFi

    Ce sanse am sa transmit un semnal wifi prin 2 blocuri si sa am si semnal ok la destinatie ? (350m)
    Mentionez ca am si o California Amplifier p care o pot conecta....la router.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-ai precizat orasul. E vorba de Bucuresti?

    LE: Am vazut in semnatura ta, Braila. Da-mi adresele (PM) te pot ajuta.

    California Amplifier nu e recomandata,are cistig imens, ai probleme cu protectia receptiei.
    Last edited by val2032; 7th April 2011 at 14:39.
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sansele sa trimiti semnal radio PRIN doua blocuri din beton armat tind spre zero

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un dir 655. O sa incerc sa gasesc vazduh liber printre ele...
    Oare o bate 350 de m ? ... O sa va comunic rez testelor
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Distanta e cam mare. Sansele sunt mici.Totusi incearca.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am uitat in google earth si distanta este de 247m-250m
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Am un dir 655. O sa incerc sa gasesc vazduh liber printre ele...
    Oare o bate 350 de m ? ... O sa va comunic rez testelor
    Eu am un Dir 655, sigur nu bate atat, doar daca pui blocurile alea la pamant si nici atunci nu este sigur

    PS cu toate cele trei antene concentrate intr-un punct
    Last edited by costelo; 7th April 2011 at 21:10.
    C.C.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este un "filon" liber... intre blocuri.
    De la mine se vede locatia unde trebuie sa ajunga...dar dintr-un anumit unghi.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Este un "filon" liber... intre blocuri.
    De la mine se vede locatia unde trebuie sa ajunga...dar dintr-un anumit unghi.
    Pai atunci se schimba treaba...probabil vei avea nevoie de niste antene exterioare.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar View Post
    Este un "filon" liber... intre blocuri.
    De la mine se vede locatia unde trebuie sa ajunga...dar dintr-un anumit unghi.
    incearca totusi
    C.C.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Eu am luat 2 antene de genul la 9 euro. Sa caute pe ebay.com
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci:
    1. Ai un capat pe cladirea Business (inaltime cladire:16m?), aia cu acoperis verde.

    2. Al doilea capat pe bloc ? intre ele nu ai decit cladirea internatului.

    Trebuie sa-ti mearga fara nici o durere de cap...


    • pune pe cladirea mai inalta antena de la California Amplifier.


    • Cauta un cablu de calitate de 50ohmi si incearca sa scurtezi cit poti lungimea acestuia (de la router/access point la antena) Te pot ajuta sa identifici unul cu pierderi mici, nu uita frecventa e de 2400MHz.
    • Daca nu ai rezultate, pui o antena directiva si in cel de-al doilea capat al legaturii (nu e musai sa fie tot California Amplifier de 24dBi...)
    • Ai grija ca directivitatea antenelor tip California Amplifier este foarte mica (9-15 grade). Personal, as opta pentru o alta antena, dat fiind faptul ca distanta este destul de mica si o directivitate restrictiva (ca cea a antenelor de 24dBi - California Amplifier) iti va da batai de cap la ancorare, fixare si mai ales la orientare.


    Last edited by val2032; 8th April 2011 at 00:47.
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Eu am luat 2 antene de genul la 9 euro. Sa caute pe ebay.com
    Am si eu una asa luata de la mondoplast
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Arunca un ochi si la NanoStation M5


    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top