Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena Focussat Irlanda Dublin

    Am o rugaminte.. stie cineva daca e semnal si cu antena ...in locatia Dublin ...Irlanda .. pentru pachetele Focussat?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tehnic ar trebui sa mearga cu 1.2m dar practic doar cine a incercat stie . Bafta .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Practic (in cea mai apropiata locatie de Dublin) functioneaza in Liverpool cu 1-1,2 m. Din punctul meu de vedere ar trebui sa functioneze.

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este semnal! iti spun imediat mai multe ma duc sa verific
    Last edited by mariuss; 7th April 2011 at 23:53.

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena de 0.9m 11996V 28000 frq cu tvr1 are calitate 60% dar cred ca antena mea e putin dereglada pe digi am calitate doar 12687H 40-45% si totusi e ok. Focussat merge 100% ca-l am eu....
    verificat acum !
    Last edited by mariuss; 8th April 2011 at 00:17.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default focus..

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    Am o rugaminte.. stie cineva daca e semnal si cu antena ...in locatia Dublin ...Irlanda .. pentru pachetele Focussat?
    de la de la triax de 88cm in sus.. o antena de 110 cm te rezolva mai bine,pe ploaie.
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge 'parfum' cu 88cm-triax. Vorba lui Pelisor- cu un 110cm nu ai necazuri la ploaie. Si cum nu prea ploua.....

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pentru raspunsuri care au fost de mare ajutor!

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No problem! See ya.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top