Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default ciudatenii Focus

    de azi nu imi mai merge cardul de Focus.
    In Kaon-ul original imi da mesajul "Smartcard defect sau introdus gresit" Va rugam contactati serviciul relatii clienti.
    Culmea , receptorul nu deschide nici macar cele la liber (Jurnal TV, Eu TV...) .De ce oare ?
    Stie cineva pricina ?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E defect cardul. Adreseaza-te la cel mai apropiata firma de instalare si ti-l schimba gratuit.

    http://focussat.ro/instalare.html

  3. #3
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fara card nu deschide nimica....
    incerca sa stergi cipul cu ceva uscat,daca nu vrea e busit....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    fara card nu deschide nimica....
    incerca sa stergi cipul cu ceva uscat,daca nu vrea e busit....
    Asa este "delsat",
    am sters cip-ul de negreata, l-am introdus in receptor (cu cip-ul in sus) si in 5 sec a pornit.
    Dar cum s-a mai spus mai sus , de ce fara card in receptor nu poti vedea canalele care is la liber ? Ce senzor mai au ei acolo ? De ce ? Care e logica celor de la Focus Sat ?
    Last edited by ilies; 5th April 2011 at 10:49.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul de focus nu merge fara card activ nici pt FTA-uri.

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    receptorul de focus nu merge fara card activ nici pt FTA-uri.
    daca ai subscriptia expirata merge FTA-urile
    ----------------------------------------------

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    daca ai subscriptia expirata merg FTA-urile
    Nu functioneaza !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai subscritia expirat FTA-urile functioneaza cateva secunde apoi bezna.

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Daca ai subscritia expirat FTA-urile functioneaza cateva secunde apoi bezna.
    inseamna ca m-am uitat numai cateva secunde

    orcum am zis ca merge pt ca am un vecin care are un ksf100 cu card alb,si nu mai a platit abo. de vreo 6 luni dar totusi vede kanal d,ddtv,otv,etc
    Last edited by laur69; 6th April 2011 at 00:24.
    ----------------------------------------------

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    inseamna ca m-am uitat numai cateva secunde

    orcum am zis ca merge pt ca am un vecin care are un ksf100 cu card alb,si nu mai a platit abo. de vreo 6 luni dar totusi vede kanal d,ddtv,otv,etc

    da are softul mai vechi dar cu softul nou nu merge .

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare mie sau se aud pocnituri pe cateva programe de la focus ?

  12. #12
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Mi se pare mie sau se aud pocnituri pe cateva programe de la focus ?
    Nu ti se pare , chiar se aud...
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da si la mine e la fel,mai sunt si lini verticale. Focus e sub digi.

  14. #14
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NFS01 View Post
    da si la mine e la fel,mai sunt si lini verticale. Focus e sub digi.
    La mine vreo doua canale se vad cu pureci
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top