Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania/Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default Va rog ajutati-ma!!!!!!!

    Salutare.

    Am dat de belea.Azi nu aveam ce face si m-am gandit sa mai schimb imaginea la dreambox ( 500s ), ca nu o mai schimbasem de mult.Am zis sa incerc o imagine de la SifTeam 1.9.4C,am instalat cu Dreamup si surpriza ,mi se restarteaza din secunda in secunda si nu mai ma lasa sa incarc alta imagine.Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva.Am si cateva linii de la parteneri si nu as vrea sa ma injure ca sunt off.

    Multumesc frumos.


    P.S. Din pacate nu am alta sursa.

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerca alta sursa sa vezi daca se comporta la fel.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca Gemini 4.7 cu DreamUp. Vezi ca sint diferite versiuni de DreamUp.
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Incearca Gemini 4.7 cu DreamUp. Vezi ca sint diferite versiuni de DreamUp.
    Nu prea are cum incarca alt firmware odata ce i se restarteaza continuu ... inclin si eu sa cred ca problema vine de la sursa dupa cum banuieste si harry.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am fixat problema la 500 cu dreamUP.
    Incarcat file "erase", apoi flash cu 1.3.2.1 dar merge si cu 1.3.3.4!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema am avut-o si eu Sursa noua si merge .

  7. #7
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation re...

    Acum doi ani am postat ce si cum cand am fost in aceeasi situatie ....singura varianta la mine a fost resuscitarea lui dm500 cu jtag pt un repairboot , incearca sa cauti undeva in jurul datei.....nu mai trebuie uite aici : http://www.rdi-board.com/showthread....hlight=danetzd



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top