Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default MyTheatre graph capabil sa faca resize?

    A reusit cineva sa faca asa ceva: un graph capabil sa faca resize (crop sau letterboxing) in mod non-ivr?
    Pe forumul de la MT cineva a postat un graph bazat pe bicubic direct show resize filter (il gasiti la www.doom9.org download->filters->show all filters), dar mie imi blocheaza MT-ul in 90% din incercari. Din cand in cand merge, dar imi consuma 75% din procesor.

    http://mytheatre.phpbbhost.info/viewtopic.php?t=1097

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai baieti, dati-mi o idee, nu-mi vine sa cred ca n-are nimeni tv 16:9

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cate stiu eu ... iti faci un filtru cu nvidia si setezi din codec... am facut asta in altdvb... codecul nvdvd

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci, o sa incerc cand ajung acasa!
    ai idee daca filtrul nvidia suporta dxva?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @irishman
    n-am reusit sa-mi fac un graph care sa mearga, intre codecul de la nvidia si video renderer trebuie sa mai intercalez ceva, asa ca ti-as ramane recunoscator daca ai putea posta un graph!
    merci

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa pui un overlay mixer si problema e rezolvata...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @irishman
    been there, done that, nu merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. graph altdvb 2 help
    By RuuM in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th December 2006, 04:38
  2. Graph-uri si iar graph-uri
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 23rd August 2006, 03:53
  3. Probl Graph-uri ProgDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 28th June 2005, 12:04
  4. @nicky sa faca ceva cu sunetul la U
    By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 13th April 2005, 23:43
  5. graph altdvb 2 help
    By RuuM in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 1970, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top