Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: cod pin D-BOX 1

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default cod pin D-BOX 1

    Un kinder s-a "jucat" nitzel si a schimbat codul pin,cum pot sa sar peste el?
    Nu are eeprom inside.ce-i fac?
    Am incercat sa-i dau flash si nu vrea,imi da un cod de eroare:ERR 55.
    Ce sa insemne asta?
    Astept sgestii....

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa schimbi softul serial ? daca da atunci trebuie sa schimbi softul cu interfata bdm si atunci va merge sigur

    cu dongle

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dongle,de unde fac rost de interfata BDM ca si eu am un 9600 dus.
    macar o schema.
    am incercat sa bag firmwareul ala ptru joker cu serialulsi mi-a dat eroare la scriere,dupa care palpaie display-ul in draci si nu mai raspunde la serial.
    eu am avut BDM dar cine draq a stiut ca se mai loveste de nokia
    350 kg de scule!

  4. #4
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    @gogi , prin scsi nu merge facuta treaba ? iti impumut eu si placa scsi si cablu scsi , demult am facut si eu ceva cu ele dar pur si simplu nu imi mai aduc aminte ce si cum.



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui softul original betanova si ai scapat de cod dupa care faci ce vrei

    O zi buna !

  6. #6
    me again Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi
    ..mai am io vreo 2-3 paci...tziaduc una in ianuarie...
    bafta
    ^^^
    mirel

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirel
    @gogi
    ..mai am io vreo 2-3 paci...tziaduc una in ianuarie...

    thnx mare boier mare caracter!
    350 kg de scule!

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-e clar ca trebuie sa ii faci o portie de cltite , nu ?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Ti-e clar ca trebuie sa ii faci o portie de cltite , nu ?
    tu ce te bagi in seama ti-e foameeeee?
    350 kg de scule!

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mirel , vezi ? Avarul sta nici o clatita nu ti-ar da ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top