Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default Cate linii suporta dm 8000 ?

    In conditii de exploatare normala a incercat cineva cate linii suporta dm 8000 ? Citeam undeva pe forum ca la conectarea wireless ar trebui sa poata suporta pana la 300 linii,fara nici o anomalie in conectare.A incercat cineva ?
    Intreb asta ca la alte modele de dreambox se scrie tot mereu cate linii au,de la cate se blocheaza.Sincer,eu am acum 60 linii,merge f.bine.Am si prea multe.As incerca sa mai conectez.Dar daca am sa tai la parteneri ca urmare a blocarii sau inghetarii cccam-ului,cred ca ma aleg cu injuraturi mai multe ca Razvan Lucescu.
    pareri ?!

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    poate duce dar cu siguranta nu le mai vezi cu nici un cccaminfophp..am testat eu si la 100+ crapa partea de infophp

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 8000 cite linii duce.

    Prin lan nu duce mai mult de 35, ca sa fie stabil, si liniile limitate la hop 1.
    Prin wireles duce cite pofteste inima ta, la orice configuratie.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iosi

    Prin wireles duce cite pofteste inima ta, la orice configuratie.
    ai tu asta sau dupa auzite-

    ptr. ca din aceasta cauza am trecut pe Server- si logo ca este nasol- ca pierzi 1 Hop

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @iosi



    ai tu asta sau dupa auzite-

    ptr. ca din aceasta cauza am trecut pe Server- si logo ca este nasol- ca pierzi 1 Hop
    Nu vorbesc din auzite. Depinde si de routerul wireles.
    Am testat si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu de ex. am un AVM Fritz Box 7170-

    si nu prea am curajul sa pun toate liniile pe el- desi nu sunt multe- fatza de ce scriu altii cu sutele

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top