Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 1 of 47 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 697
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default SYNAPS CHD-3000 PVR Ready

    Este receptor HD Cablu ( nu satelit ) , bazat pe procesor ALI 3602.
    In momentul de fata am firmware "Synaps_CHD3000_v3.1.92.abs".
    Intrebarea este: ce clona este ? Am incercat sa pun soft "ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemon tree_1.3.42.abs"
    dar nu accepta. Ar trebui sa gesesc ceva ALI3602_06020A00 pentru fi compatibil.
    Aveti idee ce soft asi putea pune pentru a deschide canale emise pe cablu ( "neagra 2" 1801 )

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default dvb-c chd-3000 synaps free toate canalele

    AB_Cryptobox_3x0HD_1.3.46_emu.abs

    fara cartela bagata
    bafta

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    THX @yo6gcv .
    Pe Synaps CSD 300, ai idee ce soft merge ?

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default csd 300 synaps

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    THX @yo6gcv .
    Pe Synaps CSD 300, ai idee ce soft merge ?
    nu stiu ce soft merge cu synaps csd 300
    cauta pe net dupa tipul ALI3202
    pe la rusi parca am vazut ceva
    bafta
    ai reusit cu celalalt synaps chd 3000?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am reusit si-ti multumesc.
    Caut acum pentru SD 300Am incercat sa caut dupa ALI 3202 dar chiar nu am gasit ceva.
    Sigur e ceva clona si asta, deci tre sa existe soft dar mai trebuie sapat>

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo6gcv View Post
    AB_Cryptobox_3x0HD_1.3.46_emu.abs

    fara cartela bagata
    bafta
    Si cum l-ai pus pe box? pe serial sau pe USB?
    Z

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up explicatii

    Salutare!
    Poate cineva sa explice cum se poate pune softul AB_Cryptobox_3x0HD... pe receptorul CHD-3000 PVR?
    Ce aduce in plus acest firmware? .... care ar fi avantajul?
    Multam!

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate pune direct de pe usb cu stik,ai in menu posibilitatea de update usb,dar unele stickuri fac figuri,cu kingstonul a mers la mine,dar se reseteaza de 6-7 ori pe zi(se inchide si redeschide aparatul)

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceva programe in plus asta aduce,dar si riscul de a se reseta 7 ori pe zi

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default multumiri

    Multumesc! pentru raspuns!
    Am incercat sa pun firmware-ul AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.07_emu.abs de pe stick USB dar mi-a dat un mesaj de eroare/atentionare ... si nu a vrut sa faca updat-ul. Am incercat si de pe PC cu softul de update pe RS232 si nici asa nu am reusit.
    De aceea am apelat aici pentru a ma lamuri ce gresesc.
    Care firmware de la AB_Cryptobox_3x0HD ai pus?... se poate pune oricare sau doar AB_Cryptobox_3x0HD_1.3.46_emu.abs?...ca nu mai este pe site.
    Totusi AB Cryptobox 3x0HD pare a fi un receptor pentru satelit DVB-S/DVB-S2 HD!
    Mai trebuie sa schimb stick-ul USB cu unul kingston si poate asa va merge.
    Apropo... se mai poate reveni la firmware-ul original?
    Cam dezarmant faptul ca receptorul se poate restarta de 7 ori pe zi.
    Multam inca o data!

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default revenire

    Am facut rost de un stick USB kingston si am pus firmware-ul AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.07_emu.abs in radacina, l-am pus in aparat iar din meniul receptorului am dat update usb si a facut update fara sa mai dea nici un mesaj de eroare.
    dupa reboot la System->Information am constatat ca versiunea firmare-ului este ...v3.2.79, adica exact ca si in cazul in care as fi pus firmware-ul Synaps_CHD-3000_v3.2.79.abs.
    M-am jucat putin cu diverse versiuni de firmware originale ca sa vad ca update-ul functioneaza bine si totul parea Ok ...adica se schimba firmware-ul conform celui pe care il alegeam... De unde deduc ca cele doua firmare sunt aceleasi:
    AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.07_emu.abs = Synaps_CHD-3000_v3.2.79.abs.
    De fapt cele doua fisiere au aceasi dimensiune 4096KB...
    Cu ambele firmware receptionez 108 canale TV (dintre care 16 codate) si 8 canale radio...iar receptorul nu s-a restartat decat o data dupa update....pana acum...
    Salutare si numai bine!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fix pix stick.... daca e un stick care se respecta merge

    inclusib hdd am pus si am upgradat de pe hdd nu de pe stick

    sa revenim....faci mata cont acisha frumos..

    http://www.satupdate.net/soubory/AB%...03x0HD/?lng=en

    mergi apoi frumos la

    AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.09_mcas (7 2.265 MB 23.09.2011 08:48

    pui pi usb ala fantoma :P) in meniu este upgrade pe usb , si este sus mai multe hoptiuni , alegi mata acolo allsw + bootloader ... se incarca frumos da restart si gata.

    revine pesa napoi .... intri frumos la meniu instalation , cable instalation (acilea depinde cum stai cu sangele in instalatie ))) , in principiu sa fie bine mufat cablu sa nu hexiste perderi ) , si pe primul fec , 1/70 stai asa 2 sec , si o sa creasca el o leaca semnalul .

    eu are cam 83% level , quality 70% . cu datili astea , prinda bajetul 111 posturi , din care 11 hashdeu, care merge fara ca mana omului sa fi pus vreodata picioru'. daca chiar esti curioase asa din fire "meniul secret" al sculei este

    In "Menu" - "TV mode" press "9339" for edit emu.

    and

    LAN sharing working in Standby mode, if you set in Preference/Miscellaneous Settings Standbymode to FAKE
    LAN setting can be set in Menu, Internet, Net Client Config/Net Server Config
    Sharing via RS232 can be set in hidden menu "9339" on live channel


    care io nu am reusit , adica nu vad nici meniu da net si , spre prostia mea nu il stiu seta sa vada un shtick da wifi pi usb.

    daca stie careva cum se realizeaza sa detaileze va rog mai jos procesul

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este vorba de prostie, se pare doar ca nu apare in meniu optiunea pentru INTERNET la fel ca in poza din linkul de mai jos:

    http://minicat.tv/codie/DSCF4688.JPG

    Poza e de la un AB Cryptobox 350HD.

    Am primit si eu azi un Synaps CHD 3000 insa la fel ca tie nu-mi apare optiunea pentru Internet si asta probabil din cauza ca exista diferenta o hardware intre aceste modele.

    Deasemena nu gasesc nici un meniu in care se pot edita key si nici nu stiu daca se pot uploada key in acest receptor ( aveam curiozitatea pentru Nagra 2)

    Apropo citesc forumul asta de 5 ani si e prima data cand scriu si eu

    Oricum multumesc tuturor pentru toate informatiile dobandite pana acum !

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa poza seamana cu menu-ul de la Opticum 9600HD. Acolo, ca sa apara si alte chestii ascunse, se apasa in menu-multimedia de 6 ori tasta 8. Iar ca sa ajungi in menu-ul de editare chei, se apasa (in timpul functionarii normale) tasta Help.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    670
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    ---------- deschide canale emise pe cablu ( "neagra 2" 1801 )
    Tot CAID 1801 are asa cu a fost pe sat ?

    Alf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top