Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 3 of 47 FirstFirst 12345 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 697
  1. #31
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc frumos

    Multumesc pentru lamurire
    De aici rezulta intrebarea mea si nelamurirea mea: sinangel a instalat
    "AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.09_mcas (7 2.265 MB 23.09.2011 08:4" iar dumneavoastra numai "emu".

    M-am cam lamurit.
    Cand imi vine si mie aparatul de la El* oradea am sa incerc ambele variante mcas si emu de la ceeasi versiune 1.4.34 sa vad diferentele.

    Dumneavoastra cand a-ti facut upgrade a-ti avut pe stick ul USB mcas si emu sau numai emu (avand in vedere ca se alege ca metoda de upgrade allsw + bootloader )?
    Din ce am mai inteles este ca dupa ce a-ti instalat emu s-a facut din prima "lumina" (dupa un retart), (la echo se instala emu si apoi ultimele *.*.bin (apoi restart) ... care mergeau cand era "lumina" pe sat).
    Incerc sa inteleg diferenta ( la versiunea 1.4.34 ) dintre mcas 2.266 MB si emu 2.274 MB.

    Va multumesc pentru rabdarea dumneavoastra.
    Last edited by triceraptor; 14th January 2012 at 08:44.

  2. #32
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by triceraptor View Post
    Pentru "capellone"
    A folosit cineva AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas singur si ii merge?
    Am instalat versiunea 1.4.34_mcas si merge perfect.
    Ca hint: daca nu o sa vrea update-ul de pe usb, folositi cu incredere varianta pe cablu serial. La mine doar asa a mers, cu cablu null modem si cu softul Ali_3602_Erom_upgrade.

  3. #33
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ghost2008 View Post
    Am instalat versiunea 1.4.34_mcas si merge perfect.
    Ca hint: daca nu o sa vrea update-ul de pe usb, folositi cu incredere varianta pe cablu serial. La mine doar asa a mers, cu cablu null modem si cu softul Ali_3602_Erom_upgrade.
    Unde l-ai gasit de cumparat frate ca il astept ca pe .........
    Astept aparatul la doua capete (Elstar si digital satelit) si nu il au.

  4. #34
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    A incarcat careva receptorul de satelit integrat in D6500 pe o antena parabolica de la DigiTv ?

  5. #35
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Synaps CHD 3000 - key

    Quote Originally Posted by Ghost2008 View Post
    Am instalat versiunea 1.4.34_mcas si merge perfect.
    Ca hint: daca nu o sa vrea update-ul de pe usb, folositi cu incredere varianta pe cablu serial. La mine doar asa a mers, cu cablu null modem si cu softul Ali_3602_Erom_upgrade.
    salutare, pentru cei care nu mai au rabdare eu l am luat de aici www.splendidsat.ro Satu Mare.
    In legatura cu softul, am ceva nelamuriri, in speta pe versiunile AB_criptobox se poate face decodare cu key sau vede doare canalele necriptate, pentru ca eu am instala una din ele dar nu pot vedea nimic din cele codate.
    Se vad intradevar cele necriptate, plus toate HD pe Craiova.
    Daca se poate ca cei care au reusit o decriptare sa explice si cum s-a realizat, ce firm, si cum se aplica key.

  6. #36
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by majael View Post
    salutare, pentru cei care nu mai au rabdare eu l am luat de aici www.splendidsat.ro Satu Mare.
    In legatura cu softul, am ceva nelamuriri, in speta pe versiunile AB_criptobox se poate face decodare cu key sau vede doare canalele necriptate, pentru ca eu am instala una din ele dar nu pot vedea nimic din cele codate.
    Se vad intradevar cele necriptate, plus toate HD pe Craiova.
    Daca se poate ca cei care au reusit o decriptare sa explice si cum s-a realizat, ce firm, si cum se aplica key.
    later edit:
    pentru cei (ca mine) care nu reusesc soft update pe usb sau rs232
    am observat ca versiunea bootloader la inceputul fiecarui *.abs de ex. de la versiunea oficiala pe pagina synaps-CHD-3000_v3.2.73 pana la zi - au M3602B 3.1.6 2009-12-29, restul au M3602B 1.1.5 2009-12-29, cele oficiale.
    Acum versiunile AB_Criptobox 3xHD - au M3602B 1.1.6 2009-12-29
    In concluzie daca am face downgrade la vers. synaps-CHD-3000_v3.2.55 am putea in principiu sa facem update fara alte conflicte.

  7. #37
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by triceraptor View Post
    Unde l-ai gasit de cumparat frate ca il astept ca pe .........
    De la Elstar....doar ca l-am comandat pe la inceput de decembrie si mi l-au dat saptamana trecuta....am postat comanda la ei pe site chiar daca era stocul zero...

    Quote Originally Posted by majael View Post
    Daca se poate ca cei care au reusit o decriptare sa explice si cum s-a realizat, ce firm, si cum se aplica key.
    varianta mcas contine si key-ul

  8. #38
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ghost2008 View Post
    De la Elstar....doar ca l-am comandat pe la inceput de decembrie si mi l-au dat saptamana trecuta....am postat comanda la ei pe site chiar daca era stocul zero...


    varianta mcas contine si key-ul
    ce canale decodeaza?

  9. #39
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Am vorbvit si eu la El* oradea si la digital satelit.ro si mi-au spus ca revine aparatul pe stoc fara CI.
    Lipsa CI ului nu ma deranjeaza.
    Urmeaza sa dau comanda.
    Vad ca a aparut si la receptoare digitale.ro (Disponibil după 24/01/2012)

  10. #40
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by majael View Post
    ce canale decodeaza?
    pe toate care sunt criptate....

  11. #41
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Update pe usb memory stick

    am reusit sa fac update cu versiunea AB_criptobox_3xHD cu stick ul in urmatorul fel:
    Se face downgrade la versiunea oficiala de pe siteul synaps.tv 3.2.55 versiune bootloader 1.1.5 (se poate aplica si de pe usb) dupa care se pot aplica oricare din versiunile AB_criptobox_3xHD si va merge.

  12. #42
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default nextgen

    pentru cei care sunt abonati la nextgen, digitalul se transmite intre 680000 si 800000 cu 6875 si cam 64 /256. pentru cei la care nu le merge utv este din cauza firmware. daca puneti update de pe site-ul producatorului o sa mearga. cel care are emu e mai vechi.
    sper ca am fost de folos

  13. #43
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,565
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @majael : problema este ca nu putem face downgrade 3.2.55. Am incercat si editorul Synaps de pe site-ul oficial, si cu Ali 3602 EromUpgrade si nu ma lasa spunannd ca vechi bootloaderul.

  14. #44
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am comandat si eu unul si o sa ajunga pe miercuri-joi.
    Sper ca pana atunci sa comaseze cineva toate informatiile utile ca sa se stie modul de lucru cu acest receiver si sa nu experimentam inutil.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  15. #45
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default How to

    Jucaria SYNAPS CHD-3000 CX PVR Ready se prezinta astfel:









    Atentie cam toate firmele care au jucaria in stoc in momentul de fata au SYNAPS CHD-3000 CX PVR Ready deci fara CI.



    ATENTIE ... exemplul de mai jos este doar in scop educational si experimental , vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala.
    1.Se face cont pe http://www.satupdate.net/novinky.html
    2.Se merge la sectiunea de download (tabul download).
    3.Se alege AB Cryptobox 3x0HD
    4.Se downloadeaza AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas - 2.273 MB - 09.01.2012 14:31
    5.Se ia AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas, se desface RAR-ul pe calc si se extrage AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas.abs in rootul USB stick.
    7.Se introduce USB ul in mufa din spate... apare pe ecran USB stick mounted correctly. Jucati-va putin cu stickul in mufa USB (se pare ca mufele USB sunt facute pe vapor - nu fac contact bun din prima). Optional se poate face backup pe stick gen dump flash, pentru a evita eventualele neplaceri la aplicarea patch-ului.
    8.Pe telecomanda alegi Menu->System->Upgrade by USB->se observa in prima casuta AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas.abs->in a doua casuta alegi upgrade allsw + bootloader->alegi Start
    9.Upgrade successfully.
    10.Rebooteaza
    11.Scanezi
    12.Intuneric pe ($)
    13.Stingi receptorul din comutatorul din spate
    14.Repornesti
    15.S-a facut lumina

    Singurul lucru de dorit la jucarie ar fi un blind scan.
    Mentionez ca nu m-am apropiat de RS232.
    In rest nota 10.
    Last edited by triceraptor; 30th January 2012 at 04:21.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top