Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 47 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 697
  1. #16
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie careva de ce nu merge decat Utv HD din toate Hd-urile de la Rds pe Synaps?

  2. #17
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am luat ieri un Synaps CHD 3000 CI CX PVR

    Am dat scanare de vreo 10 ori
    Nu prinde decat UTV HD, restul de canale HD nu se prind deloc. Am in casa 2 splitere
    si 2 televizoare plus un TV tunner

    Oare de unde e problema?

    Le-au codat astia de la RDS


    Sunt din Craiova

    Ma poate ajuta cineva cu un sfat

    Quality semnal arata 72% poate sa fie asta cauza

    Multumesc

    Cum pot sa aflu pe ce frecvente transmit cele 8 canale HD ale RDS ca nu dau decat de UTV HD

    Ma ajuta careva?

  3. #18
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    fix pix stick.... daca e un stick care se respecta merge

    inclusib hdd am pus si am upgradat de pe hdd nu de pe stick

    sa revenim....faci mata cont acisha frumos..

    http://www.satupdate.net/soubory/AB%...03x0HD/?lng=en

    mergi apoi frumos la

    AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.09_mcas (7 2.265 MB 23.09.2011 08:48

    pui pi usb ala fantoma :P) in meniu este upgrade pe usb , si este sus mai multe hoptiuni , alegi mata acolo allsw + bootloader ... se incarca frumos da restart si gata.

    revine pesa napoi .... intri frumos la meniu instalation , cable instalation (acilea depinde cum stai cu sangele in instalatie ))) , in principiu sa fie bine mufat cablu sa nu hexiste perderi ) , si pe primul fec , 1/70 stai asa 2 sec , si o sa creasca el o leaca semnalul .

    eu are cam 83% level , quality 70% . cu datili astea , prinda bajetul 111 posturi , din care 11 hashdeu, care merge fara ca mana omului sa fi pus vreodata picioru'. daca chiar esti curioase asa din fire "meniul secret" al sculei este

    In "Menu" - "TV mode" press "9339" for edit emu.

    and

    LAN sharing working in Standby mode, if you set in Preference/Miscellaneous Settings Standbymode to FAKE
    LAN setting can be set in Menu, Internet, Net Client Config/Net Server Config
    Sharing via RS232 can be set in hidden menu "9339" on live channel


    care io nu am reusit , adica nu vad nici meniu da net si , spre prostia mea nu il stiu seta sa vada un shtick da wifi pi usb.

    daca stie careva cum se realizeaza sa detaileze va rog mai jos procesul
    Mi-am luat ieri un Synaps CHD 3000 CI CX PVR

    Am dat scanare de vreo 10 ori
    Nu prinde decat UTV HD, restul de canale HD nu se prind deloc. Am in casa 2 splitere
    si 2 televizoare plus un TV tunner

    Am pus si ultimul update si tot nu vrea sa prinda alte HD
    Oare de unde e problema?

    Le-au codat astia de la RDS


    Sunt din Craiova

    Ma poate ajuta cineva cu un sfat

    Quality semnal arata 72% poate sa fie asta cauza

    Multumesc

    Cum pot sa aflu pe ce frecvente transmit cele 8 canale HD ale RDS ca nu dau decat de UTV HD

    Ma ajuta careva?

  4. #19
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR HD ,Nat Geo HD,Digi Sport HD - frecventa 346
    Pro TV HD , Acasa Tv HD, Nat Geo Wild HD ,Sport.ro HD - frecventa 386



    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  5. #20
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, a incercat cineva acea varianta cu software ab cryptobox pt synaps chd 3000 la next gen?

  6. #21
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up synaps chd3000

    All four synaps chd3000 rds cu au http://www.girlshare.ro/2923134.5

  7. #22
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare beginer inocent. am achizitionat sinaps chd 3000 prv ready. si nu ii dau de cap. dupa scanare apare mesajul ""no channel'"! si m-am blocat! am citit toate forumurile.... nu am un raspuns. sunt abonat la nextgen - digital. multumesc anticipat pt sfaturi!

  8. #23
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    Mi-am luat si eu cutiuta asta, sunt multumit de ea, chiar daca nu e 100% reliable - se mai blocheaza, mai "uita" sa integistreze emisiuni programate, etc. Televizorul meu prinde si niste posturi analoage (DDTV, TVR3), dar cutiuta nu le prinde si nu stiu cum sa scanez pentru ele. Ma puteti ajuta?

  9. #24
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by derbyhd View Post
    Mi-am luat ieri un Synaps CHD 3000 CI CX PVR

    Am dat scanare de vreo 10 ori
    Nu prinde decat UTV HD, restul de canale HD nu se prind deloc. Am in casa 2 splitere
    si 2 televizoare plus un TV tunner

    Am pus si ultimul update si tot nu vrea sa prinda alte HD
    Oare de unde e problema?

    Le-au codat astia de la RDS


    Sunt din Craiova

    Ma poate ajuta cineva cu un sfat

    Quality semnal arata 72% poate sa fie asta cauza

    Multumesc

    Cum pot sa aflu pe ce frecvente transmit cele 8 canale HD ale RDS ca nu dau decat de UTV HD

    Ma ajuta careva?
    Da, de la semnal cred ca e. Pune cablul direct in cutiuta si vezi daca asa se rezolva.

  10. #25
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by capellone View Post
    Salutare!
    Mi-am luat si eu cutiuta asta, sunt multumit de ea, chiar daca nu e 100% reliable - se mai blocheaza, mai "uita" sa integistreze emisiuni programate, etc. Televizorul meu prinde si niste posturi analoage (DDTV, TVR3), dar cutiuta nu le prinde si nu stiu cum sa scanez pentru ele. Ma puteti ajuta?
    Pai... cutiuta poate prinde canalele digitale. Tuner analogic nu cred ca are.

  11. #26
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    cautati soft asta bagatil cu stick AB_Cryptobox_3x0HD_1.2.81_mcas.abs isi ia singur key daca nu vrea de pe usb jucativa unpic ca mai fac figuri ieu am si la mine merge bine bafta.

  12. #27
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si la nextgen?

  13. #28
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coco20 View Post
    All four synaps chd3000 rds cu au http://www.girlshare.ro/2923134.5
    Aici http://www.satupdate.net/soubory/AB%...obox%203x0HD/# sunt niste versiuni mai noi, le-am incercat eu, merg bine; acum am si digisport hd, care disparuse
    Si aici http://www.girlshare.ro/3113075.9, http://www.girlshare.ro/3113081.4
    Cum fac sa instalez la loc o versiune mai veche?
    Last edited by capellone; 6th January 2012 at 14:19.

  14. #29
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Nelamurie

    Pentru "capellone"
    1.Daca iti merge cu versiuni mai noi de ce vrei sa pui versiuni mai vechi?
    Te intreb pentru ca vreau sa-mi cumpar si eu un SYNAPS CHD-3000 CICX PVR Ready si vreau sa fiu in cunostinta de cauza.
    2.Ai instalat *.*_emu si *.*_mcas sau numai una din ele?
    Din ce mai stiu mcas=chei, emu=emu.
    Deci (in mod logic ) intai emu apoi mcas...corect?
    Niste posturi mai sus cineva a instalat numai mcas ( sinangel ).
    A folosit cineva AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas singur si ii merge?

    Un "How to" ar fi superb.
    Multumesc anticipat pentru raspusuri.

    Eu doar la echosmart ma pricep in rest citesc, imi sparg capul si daca nu imi ies raspunsurile... intreb.
    Last edited by triceraptor; 12th January 2012 at 16:04. Reason: Adaugare

  15. #30
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by triceraptor View Post
    Pentru "capellone"
    1.Daca iti merge cu versiuni mai noi de ce vrei sa pui versiuni mai vechi?
    Te intreb pentru ca vreau sa-mi cumpar si eu un SYNAPS CHD-3000 CICX PVR Ready si vreau sa fiu in cunostinta de cauza.
    2.Ai instalat *.*_emu si *.*_mcas sau numai una din ele?
    Din ce mai stiu mcas=chei, emu=emu.
    Deci (in mod logic ) intai emu apoi mcas...corect?
    Niste posturi mai sus cineva a instalat numai mcas ( sinangel ).
    A folosit cineva AB_Cryptobox_3x0HD_1.4.34_mcas singur si ii merge?

    Un "How to" ar fi superb.
    Multumesc anticipat pentru raspusuri.

    Eu doar la echosmart ma pricep in rest citesc, imi sparg capul si daca nu imi ies raspunsurile... intreb.
    Deocamdata a mers, dar in viitor nu se mai stie... Am observat ca, desi aveam pe USB un backup de la o versiune anterioara, nu apare in lista de update, deci n-as putea reveni.
    Am instalat numai emu; nu am incercat versiunea 1.4.34.
    Vezi ca e un post mai sus, scris mai "moldoveneste" care descrie cum se face upgrade. Eu am ales intotdeauna allsw + bootloader

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top