Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Newnigma2 v3.2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default Newnigma2 v3.2

    ################################################## ##
    Newnigma2 team proudly presents:
    Newnigma2 v3.2
    ################################################## ##

    Basics:

    * Enigma2 2.6: 24.03.2011
    * Enigma2 Plugins 2.6: 24.03.2011
    * Newnigma2 Plugins: 24.03.2011


    DM 800 HD se

    * driver: 09.03.2011
    * secondstage: 82
    * kernel 2.6.18


    DM 800 HD PVR

    * driver: 09.03.2011
    * secondstage: 82
    * kernel: 2.6.18


    DM 8000 HD PVR

    * driver: 15.03.2011
    * secondstage: 83
    * kernel: 2.6.18


    DM 500 HD

    * driver: 09.03.2011
    * secondstage: 83
    * kernel: 2.6.18


    DM 7025(+)

    * driver: 08.12.2010
    * secondstage: 83
    * kernel 2.6.12


    Changes:

    * Bugfix: some small fixes in ecamdctrl
    * Update: xmltvimport plugin and sources/channels updated
    * Added: driver for Realtek 802.11n USB wireless LAN controllers
    * Added: enigma2-plugin-extensions-serienfilm
    * Added: enigma2-plugin-extensions-webbouqueteditor




    Notice: No update possible. U have to flash our new image. The new kernel and secondstage update for the Dreambox 8000 allows you to use the full flash size of 256MB.

    Multiboot: No support for multiboot. Not planned. No need for such a tool.

    GP3wizard: No support for gp3wizard. Probably not running. Not needed in Newnigma2 environment.

    http://www.newnigma2.to/wbb2/hmportal.php
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hungary
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Azi am avut putin timp si am instalat eu am observat ca se misca mult mai bine ca 3.1.6
    astept sa vedem ce zice ˇ"cristimate" dar sigur si lui o sai placa mai mult 100% eu dupa 10 minute am observat ca e mult mai bun ...se vede ca au lucrat baieti.
    DM800HDse-DM7020Si-Samsung UE55C7000-Sony KDL32U4000-120cm Offset-LNB INVACOM

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a mai incercat cineva? ce imbunatatiri aduce?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    agarici - m-ai prins
    nu sunt fan newnigma; eu "raman" cu nabilo din pacate nu mai au nici un fel de imagine pentru dm800se... de craciun donez suma minima la echipa care scoate imaginea cea mai folosita de mine, iar anul asta se pare ca va fi newnigma (e modul meu de a le multumi)

    mi se pare cea mai buna imagine pana acum dintre tot ce am testat (si la inceput cand injuram dreamul am injurat la greu) se pare totusi ca pe masura ce trece timpul si imaginile cresc in calitate si driverele se stabilizeaza, deja viata mi se pare mai frumoasa

    1. wireless N - problema rezolvata; chiar daca nu are toate driverele incluse (rt3070 de ex trebuie instalat manual) ... merge si functioneaza fara probleme!
    2. e f rapida la zap - cu settings-urile lui first_zipper , cu numai 4 buquete lasate si cu satelitii de la 8w la 42e face zapping intre canale CRIPTATE mai rapid ca orice teve care l-am avut; imediat; e f rapid. o sa fac testul si cu 100 buqueste
    3. am 27 linii momentan si merg fara probleme. e adevarat am curatat de toti fake-rii ; o sa ridic la 35 (cat merge) sa vedem cat tine
    4. are tot ce-ti trebuie pe server
    5. nu am dat de nici un ecran verde dar e prematur...
    6. de ex pot vedea acum de pe 2 pc-uri stream. o sa ziceti ca nu e nevoie, eu am nevoie... unul il tin legat la proiector de ex.
    7. in continuare hd-urile nu le pot vedea pe pc - se blocheaza - poate cineva?
    8. s-a imbunatatit cu 0.006 ecm-ul (de la 196 la 0.190 ) asta e asa ca cireasa de pe tort...

    alte opinii alte altora care testeaza ma intereseaza si pe mine

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    player pentru mkv, contine?

    imaginea asta, aceasta versiune o am de acum 3 luni instalata.... sa fie o alta versiune v3.2?

    scuze, am confundat. acum am instalat-o si eu!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    player pentru mkv, contine?

    imaginea asta, aceasta versiune o am de acum 3 luni instalata.... sa fie o alta versiune v3.2?
    sincer nu ma intereseaza subiectu'
    ai 3.1.2 poate

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici cu aceasta imagine nu pot sa misc antena prin diseq... cu ajutorul unui pozitioner srt v50 de la strong...

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hungary
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    cristimate la mine merge pe pc dar cele care nu sunt full deci 1440x1920 sau 1280x720 astea la mine nu se blocheaza restu e cam nasol se blocheaza....e bine ca la tv merge OK

    Eu zic ca astia o sa faca un imagine buna eu sunt foarte mutumit de el.

    MKV merge foarte bine cu playeru din imagine MEDIA PLAYER

    Numai bine baieti.
    DM800HDse-DM7020Si-Samsung UE55C7000-Sony KDL32U4000-120cm Offset-LNB INVACOM

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce-am citit pentru streaming hd trebuie macar 300MB (noul wireless)
    o sa imi iau si unul asa... sa vedem daca merge!

    da, se pare ca newnigma construieste din ce in ce mai bine

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,118
    Posts Thanks / Likes

    Post 8000 hdd pvr

    stiu scrie ... Multiboot: No support for multiboot.
    am incercat candva si a mers in multiboot cu oozoon in flash (intrebarea e am visat? sau...confuzie) momentan nu pot testa , hdd e rezervat ..

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    7. in continuare hd-urile nu le pot vedea pe pc - se blocheaza - poate cineva?
    ati incercat openpli?... mie inca de la dm500, pli jade a rezolvat problema streamingului, iar acum pe dm500hd openpli face streaming hd fara probleme prin wireless g pe laptop, in alta camera, cu 2 ziduri de beton intre...


    Forza MILAN!

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hungary
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Am testat si eu acuma cu newenigma2 merge perfect pe notebook performant notebook-ul meu nu e cel mai bun pentru full HD-uri, merge foarte bine pe notebookul pretenului Sony Vaio VPC-F21Z1E/BI....si cu rooter wirales 802.11b/g/n deci nu cu imaginea e problema era de la pc al meu.
    DM800HDse-DM7020Si-Samsung UE55C7000-Sony KDL32U4000-120cm Offset-LNB INVACOM

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci merge full hd pe streaming?
    cum erau "legaturile"? dm800 la router fir/wireless si routere la laptop fir/wireless?

    te rog chiar sunt curios ca tre s-o rezolv si eu sa bag full hd in proiector
    Last edited by cristimate; 27th March 2011 at 10:53.

  14. #14
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hungary
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    deci merge full hd pe streaming?
    cum erau "legaturile"? dm800 la router fir/wireless si routere la laptop fir/wireless?

    te rog chiar sunt curios ca tre s-o rezolv si eu sa bag full hd in proiector
    Da DM800se era cu cablu legat la rooter si laptopul era pe wirales merge perfect fara nici o problema.....Bafta
    DM800HDse-DM7020Si-Samsung UE55C7000-Sony KDL32U4000-120cm Offset-LNB INVACOM

  15. #15
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    stiu scrie ... Multiboot: No support for multiboot.
    am incercat candva si a mers in multiboot cu oozoon in flash (intrebarea e am visat? sau...confuzie) momentan nu pot testa , hdd e rezervat ..

    Domnu', sa inteleg ca ai pus in miscare uzina(DB8000).
    Vezi ca telecomanda este asemanatoare, il opresti tot de la butonul power, in meniu intri cu tasta menu...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top