Un anonim i-a returnat legendarului jucător tenismen american trofeele pe care un hoț i le-a furat, la capătul unei negocieri purtate ntre avocați și un detectiv particular

Pete Sampras, vedeta retrasă din activitate a tenisului mondial, și văzuse n decembrie anul trecut colecția de trofee, medalii, plachete și vaze de cristal furată dintr-o locație considerată sigură pentru păstrarea lor. Amintirile unei cariere fulminante ncununate cu 14 tituri de Mare Șlem erau depozitate acolo n timp ce casa lui Sampras se afla n renovare.

Conform ziarului LA Times, trofeele au fost predate la spital din Marina Del Rey, o suburbie a metropolei americane Los Angeles, după o serie de negocieri secrete ntre avocatul lui Sampras, Anthony Salerno, un detectiv particular angajat de fostul tenismen și un avocat care l reprezenta pe hoț. Conform termenilor acestui acord al părților implicate, Sampras (39 de ani) și va retrage plngerea la poliție, iar celelalte obiecte furate - n bună măsură articole de mobilier de la reședința sportivului - nu vor fi returnate.

n acest timp, poliția din Los Angeles derulează propria investigație și a luat n custodie trofeele. Sampras va reintra n posesia lor odată ce oamenii legii vor finaliza prelevarea de probe.

Sursa : http://tv.eurosport.ro/