Un anonim i-a returnat legendarului jucător tenismen american trofeele pe care un hoț i le-a furat, la capătul unei negocieri purtate între avocați și un detectiv particular

Pete Sampras, vedeta retrasă din activitate a tenisului mondial, își văzuse în decembrie anul trecut colecția de trofee, medalii, plachete și vaze de cristal furată dintr-o locație considerată sigură pentru păstrarea lor. Amintirile unei cariere fulminante încununate cu 14 tituri de Mare Șlem erau depozitate acolo în timp ce casa lui Sampras se afla în renovare.

Conform ziarului LA Times, trofeele au fost predate la spital din Marina Del Rey, o suburbie a metropolei americane Los Angeles, după o serie de negocieri secrete între avocatul lui Sampras, Anthony Salerno, un detectiv particular angajat de fostul tenismen și un avocat care îl reprezenta pe hoț. Conform termenilor acestui acord al părților implicate, Sampras (39 de ani) își va retrage plângerea la poliție, iar celelalte obiecte furate - în bună măsură articole de mobilier de la reședința sportivului - nu vor fi returnate.

În acest timp, poliția din Los Angeles derulează propria investigație și a luat în custodie trofeele. Sampras va reintra în posesia lor odată ce oamenii legii vor finaliza prelevarea de probe.

Sursa : http://tv.eurosport.ro/