Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default (RE)Activare card conax!

    Salut, se da un card conax Akta, caid b00, de mai bine de 1 luna nu s-a mai actualizat, amicul meu a revenit acum si cardul nu mai funcioneaza, receptorul e conax si chiar daca l-a lasat 1 noapte pe tvr1, alta noapte pe protv/ant1, nu se actualizeaza si pace.
    Ce-mi recomandati sa pot actualiza cardul? Cu PCMCIA gen: dragon/t-rex , matrix reloaded, x-cam sau alta se poate actualiza? sau intr-un dream500s cu ce cam merge sigur sa faca autoupdate?

    P.S. receptorul are si el buba lui, e setat cu diseqc pe sirius si astra19, pe sirius ia toate canalele, pe astra cand ajunge la 52% scanare booteaza, se inchide si aprinde singur.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasa cartela in receptor, suna la relatii cu clientii si vezi ce-ti spun aia.eu cand aveam akta asa am rezolvat

    pentru astra, sterge toate tp-urile si adauga-le manual. asa vei vedea cu care tp nu se impaca receptorul. eu aveam unul de la canalsatfr care imi facea "figuri" d-astea
    Last edited by innesat91; 21st March 2011 at 23:50.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi seria de card sa iti dau activare.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marco1969 View Post
    Da-mi seria de card sa iti dau activare.
    ai PM ..... meri mult!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult @marco1969 ptr ajutor.
    Cum ti-am spus si pe PM, ar mai fi o problema aparuta azi,24/3, tot cu un AKTA, de aceasta data problema e receptorul AMIKO SSD-550,card viacces, plata la zi, nu problema activare, la apox. 15-20 minute se inchide receptorul si ramane pe display "8 88" si ledul rosu aprins. Nu mai porneste decat dupa multe insistente scos-bagat in priza.Sa fie vreun condensator dus sau e de la soft?M-am uitat pe placa de alimentare nu are niciun condensator umflat, dar deh, poate fi dus si fara sa fie umflat.Daca e de la soft, ce soft sa-i rescriu(acum are 1.3.46) ca sa poata citi viacces?Omul vrea o solutie aici, in Spania, eu incerc sa-l ajut cum pot, (cu ajutorul vostru, bine-nteles) ca daca e de trimis in tara si asteptat saptamani de zile zice ca mai bine cere alt contract de la alt DTH.Mmm.......asta e decizia omului!
    Orice info e bine venita, daca e de soft ceva un link ar fi o minune...Eu am gasit asta "sat-support.org".....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top