Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: receptoare digi

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default receptoare digi

    pot verifica online serii la receptoarele digi?

  2. #2
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal ca poti. daca pui steluta (*) dupa seria decodorului ti se furmizeaza si informatii referitoare la horoscop pe tot anul 2011.

    baza de date nu este online si contine informatii confidentiale. pe site poti doar sa activezi cartela, sa citesti ofertele comercial actuale si eventual informatii referitoare la suport tehnic.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by omu'cu spritzu' View Post
    pot verifica online serii la receptoarele digi?
    as vrea si eu asta!
    C.C.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    normal ca poti. daca pui steluta (*) dupa seria decodorului ti se furmizeaza si informatii referitoare la horoscop pe tot anul 2011.

    baza de date nu este online si contine informatii confidentiale. pe site poti doar sa activezi cartela, sa citesti ofertele comercial actuale si eventual informatii referitoare la suport tehnic.
    atunci ar fi bine sa va pregatiti mai bine oamenii.am sunat pt doua serii de receptor si ametita aia de la cc ,habar nu avea.m-a trimis sa fac rost de cnp ul fostului proprietar,domiciliu,etc.numarul la chiloti.Atata timp cat niste amarate de receivere si telefoane nu aveti,degeaba sunt oferte de oferte.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,798
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un help ca imi da cu virgula ceva !
    Am un HSS3169 .. conserva de peste sau cum vreti sa ziceti .. ca nu asta e important , ci mai bine zis o problema care ma turbeaza :
    introduc un TP de genul :
    11689V / SR 30000 / - totul functional
    urmatorul TP este :
    11689H / SR 30000 / nu mai e functional chit ca adauga lista posturi TV deoarece ..
    se transforma 11689H in V .
    Cum fac cand sunt 2 TP cu diferenta de polarizare sa iau si pe ala si pe alalt sa nu se mai schimbe polarizarea?
    \merci .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    normal ca poti. daca pui steluta (*) dupa seria decodorului ti se furmizeaza si informatii referitoare la horoscop pe tot anul 2011.

    baza de date nu este online si contine informatii confidentiale. pe site poti doar sa activezi cartela, sa citesti ofertele comercial actuale si eventual informatii referitoare la suport tehnic.
    hai nu fi rau,
    ca este online
    trebuie doar sa ai cont
    si sa mai ai si cont pe virtuallan daca vrei sa operezi de acasa
    .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acel decodor e cel mai varza,daca poti pune cablu de la ei si vezi digital fara conserva daca ai tuner la tv. Referitor la intrebare daca dai scanare si gaseste ceva frecventa ramane.in cazul in care nu se face delete. Pui frecventa si dai scanare si merge.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    frecventele pe care le introduci raman si merg doar daca sunt bune. Daca pui 11222 si nu exista nu se salveaza

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zvartoshu View Post
    Un help ca imi da cu virgula ceva !
    Am un HSS3169 .. conserva de peste sau cum vreti sa ziceti .. ca nu asta e important , ci mai bine zis o problema care ma turbeaza :
    introduc un TP de genul :
    11689V / SR 30000 / - totul functional
    urmatorul TP este :
    11689H / SR 30000 / nu mai e functional chit ca adauga lista posturi TV deoarece ..
    se transforma 11689H in V .
    Cum fac cand sunt 2 TP cu diferenta de polarizare sa iau si pe ala si pe alalt sa nu se mai schimbe polarizarea?
    \merci .
    pune si tu o frecventa 11688V si alta 11689H. vezi daca rezolvi ceva
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  10. #10
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by omu'cu spritzu' View Post
    atunci ar fi bine sa va pregatiti mai bine oamenii.am sunat pt doua serii de receptor si ametita aia de la cc ,habar nu avea.m-a trimis sa fac rost de cnp ul fostului proprietar,domiciliu,etc.numarul la chiloti.Atata timp cat niste amarate de receivere si telefoane nu aveti,degeaba sunt oferte de oferte.
    ametita nu e chiar ametita. se solicita cnp-ul pentru a verifica daca pe decodorul respectiv sunt debite, este declarat furat sau pierdut, etc.

    ca un plus de informatie iti spun ca daca fostul contract a fost anulat cautarea dupa serie nu duce la nici un rezultat. se idenrifica intai contractul si se confrunta seria de pe client (demontata) cu seria comunicata de tine. daca e totul ok si aparatul funtional se poate semna contract cu echipament proprietate client (50 ron activarea, act de proprietate sau adeverinta de rol de la primarie, buletin).

    cred ca informatiile sunt mai mult decat complete...
    sper ca ironia mea de mai sus nu te-a indispus; a fost o gluma...

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    ametita nu e chiar ametita. se solicita cnp-ul pentru a verifica daca pe decodorul respectiv sunt debite, este declarat furat sau pierdut, etc.

    ca un plus de informatie iti spun ca daca fostul contract a fost anulat cautarea dupa serie nu duce la nici un rezultat. se idenrifica intai contractul si se confrunta seria de pe client (demontata) cu seria comunicata de tine. daca e totul ok si aparatul funtional se poate semna contract cu echipament proprietate client (50 ron activarea, act de proprietate sau adeverinta de rol de la primarie, buletin).

    cred ca informatiile sunt mai mult decat complete...
    sper ca ironia mea de mai sus nu te-a indispus; a fost o gluma...
    mda,decodorul este nou,probabil de la unul din oamenii rcs/rds.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top