Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Backup system settings dm 8000

    salut,
    sunt incepator in dm 8000. incerc imagini multe . am vrut sa fac un backup [ imagine gemini2-510-dm8000 ] si nu stiu . asta in ideia ca voi pune dreamul mai repede in starea cu care am inceput probele.
    ma duc la: meniu/setup/software management/backup system settings.

    aici ii dau sa faca backup,imi spune ca a facut. nu gasesc unde o fi pus acel backup,probabil trebuie scos si copiat in pc. si la restore backup iar nu as sti ce sa-i fac.

    poate careva dintre dvs. stie ce si cum sa fac.

    va multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Se instaleaza pluginul de pe Gp server: Gp3 flashbackup. Sau din tunisiasat-manager
    2. Se seteaza HDD unde va fi creat acest backup.
    3. Se copiaza ftp Gp.5.10.nfi de pe hdd din foulderul flashbackup pe pc.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau pe CF

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si dupa , cum/cu ce / unde se copiaza fisierile obtinute la configurarea receptorului "gol" ?
    Am obtinut pe HDD urmatoarele fisiere :
    media/hdd/backup/FlashBackup:
    -SSL (folder)
    [email protected] (fisier)
    [email protected] (fisier)
    Last edited by ilies; 20th March 2011 at 01:48.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il lasi acolo unde e. Cand vei pune o imagine noua pe dm, la momentul in care ajungi sa faci setarile initiale vei avea ca optiune sa folosesti setarile pe care le ai deja. Vezi ca s-a salvat lista de sateliti si de canale, pozitiile acestora, setarile de retea etc, nu ai acolo nimic despre partea de share.

    Eu am dm800, insa cred ca e la fel.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top