Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default update card alb focus 0b00

    am un card alb si nu reusesc sa am lumina.

    cardul merge citit direct cu cccam? pe ce canal face update?


  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa-i mai poti face update trebuie sa suni la rel clienti daca sti datele celui care a facut abonamentul si sa ceri actualizare card.
    Il lasi in scam 3.59 pe TVR1 si astepti sa se faca lumina, de regula dupa ce suni cam in max 5 min.(alta solutie nu cred ca mai ai )

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu suni nicaieri, daca e subscriptia platita, bagi in scam si lasi pe tvr1..

    daca nu dai sms si incarci, apoi bagi scam..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot astept, dar nimic


  5. #5
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    il platesti,eu il platesc prin sms,astepti sms de confirmare,instalezi dccamd il pui pe tvr si in minim 5 sec ai update,daca nu vrea pune l in receptoru original(daca il ai)

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    subscriptia este platita, receptorul original nu-l am la mine

    am instalat si mgcamd si ma bate la cap cu emm: rsa nagra2 key not found for id b801 dar idu meu este 0b00

    in timp ce scriu l-am pus pe dccamd si am ecran negru


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune scm 3,59 sau 3.60

    si lasa-l asa pe antena 1 vreo ora sau 2
    peste noapte cel mai mult

    daca n-o ia suna la ei... nu mere altfel; uneori i-au dat drumul si asa chiar daca nu era propietarul (stiu pe cineva care s-a inteles cu ei)

    Cristi

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar ai primit sms de confirmare,da?in cccam ce spune?la local card ce spune?caid,perioada de subscriptie(ce a veche)sa vedem update la facut si nu ai lumina sau ce sa intamplat

    cardu sper ca esti sigur de functionalitate lui?

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristamate nu exista asa ceva,intelegeri,ca nu esti proprietar etc etc

    posed card care nu a fost activat un an si...nu e al meu....am platit pus in rec original,update facut si functioneaza perfect

    de atunci fac update cu dccamd in dm

    aaa caid era b00

    recu original te ar putea salva

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce-mi place cand lumea se contrazice asa in papusoi:
    pana mea "nu exista ma"... ba exista, eu am facut asa, ca sa nu mai te contrazici aiurea ... mi-a zis femeia tot si cum o cheama pe propietar, si cand a fost ultima data activata, tot. am retinut ca era un nume ciudat: o chema Gaina... si nu mai stiu cum nici nu mi-am notat ca nici nu mai conta;

    Eram in prima zi de folosire si nu-mi mergea ca nu stiam chestia cu scamul sa ia subscriptia pe luna curenta; am pus CCCam si nu mergea; l-am sunat pe ala de mi-a vandut-o si el o luase de la altul... si ce era sa fac: am sunat le ei si m-a intrebat sunteti propietarul si i-am zis "DA de azi sunt..." si cum va cheama, i-am zis cum ma cheama... si din 2-3 intrebari si raspunsuri la obiect am aflat tot.

    deci se poate da daca faci pe desteptul cu ei sigur nu se poate
    Last edited by cristimate; 15th March 2011 at 01:31.

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    auzi copil frustrat,grija mare la limbaj si unde dracu vezi ca ma contrazic

    ca si cultura generala ptr tine=====accepta orice,au nevoie de clienti

    si ca sa te lamuresc mai exact ce vroiam sa spun,e o porcarie ce zici tu ca intelegerii,proprietari ca asa ca nu asa ca ne dam dupa visin,concluzie trebuie sa mearga

    1.ma repet,cardu e functional?esti sigur de lucru asta?
    2.platesti,confirmare plata si fai update cu ce doresti tu
    3.nu vrea,recul original e o solutie salvatoare
    4.nu ai rec atunci ajungi ca cristamate sa o dai pe dupa visin

    ma repet din nou,ce date ai la info local card in cccam?ce perioada de subscriptie iti arata
    Last edited by iooon; 15th March 2011 at 01:43.

  12. #12
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai fratilor nu va mai certati,daca are caid 0b00 poate sa incerce in ce receptor(si original) vrea el ca nu o sa-si schimbe caidul nici dupa o luna de lasat pe tvr sau antena1,doar daca ceri actualizare la rel clienti, mai stiu 3 persoane care au avut problema aceasta si nu au rezolvat cu nici un emu.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are dreptate @malefycu . cred ca nu se mai trimit emm pentru schimbare caid . eu m-am chinuit 3 sapt. cu unul si nu a vrut nici sa-l f.. . nu am incercat varianta cu sunatul si cerut actualizare , sincer nu am stiut-o . ramane de incercat .

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Bai fratilor nu va mai certati,daca are caid 0b00 poate sa incerce in ce receptor(si original) vrea el ca nu o sa-si schimbe caidul nici dupa o luna de lasat pe tvr sau antena1,doar daca ceri actualizare la rel clienti, mai stiu 3 persoane care au avut problema aceasta si nu au rezolvat cu nici un emu.
    corect...
    mai trebuie sa suni la ei,spui ca l-ai cumparat de la cineva care nu il mai folosea si dai "datele tale" dupa ce l-ai incarcat ...chestia este ca eu l-am bagat in recul original si a pornit,dupa ce am vorbit cu ei.

  15. #15
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    dupa ce am vorbit cu ei.
    .......

    Ai zis bine...,singura solutie este rel clienti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top