Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jul 2009
  Location
  87.5 - 108
  Posts
  2,431
  Posts Thanks / Likes

  Default Pro TV, record absolut al cotei de piaţă cu "Romnii au talent"

  Pro TV a nregistrat, vineri seara, cu emisiunea "Romnii au talent", un record absolut al cotei de piaţă, obţinnd cel mai mare market share la nivelul tuturor televiziunilor din Romnia, lund n calcul toate tipurile de programe, potrivit unui comunicat.

  Cu "Romnii au talent", Pro TV a obţinut cel mai mare market share n minutul de aur de la implementarea sistemului de măsurare a audienţei cu PeopleMetere.

  Spulbernd record după record, emisiunea "Romnii au talent", difuzată vineri seara la Pro TV, are o audienţă n creştere de la o ediţie la alta. Practic, emisiunea "Romnii au talent" nu are concurent n rndul programelor difuzate de celelalte televiziuni. Formatul i-a cucerit iremediabil pe romni care se uită vineri după vineri n număr din ce n ce mai mare la emisiunea difuzată de Pro TV.

  n minutul de maximă audienţă nregistrat la 22.39, Pro TV a atins pe publicul comercial din mediul urban cu vrste cuprinse ntre 18-49 de ani un vrf de audienţă de 31,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă fabuloasă de 75,6 procente. Astfel, trei sferturi din publicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis se uita la emisiunea "Romnii au talent" de la Pro TV. Cu procentul de 75,6%, Pro TV a nregistrat vineri seara un record absolut al cotei de piaţă, obţinnd cel mai mare market share la nivelul tuturor televiziunilor din Romnia, lund n calcul toate tipurile de programe (divertisment, filme, seriale, meciuri, ştiri etc.).

  Peste cinci milioane de romni urmăreau emisiunea de la Pro TV la 22.08, minutul de aur nregistrat la nivelul ntregii po....ţii a Romniei.

  Audienţa medie nregistrată de emisiunea "Romnii au talent" difuzată vineri, 11 martie, n intervalul 20.30 - 22.54, a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vrste surprinse ntre 18-49 de ani de 23,3 puncte de rating şi 54,6% cota de piaţă, de aprope 6 ori mai mare dect audienţa medie nregistrată de Antena 1 care atingea abia 4,7 puncte de rating şi 10,9% cotă de piaţă.

  Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămne la fel de zdrobitoare, Pro TV nregistrnd 22,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 44,3%, iar Antena 1 doar 5,5 puncte de rating şi 11% cotă de piaţă.

  Cea de-a patra ediţie a show-ului "Romnii au talent", difuzat de Pro TV n fiecare vineri de la ora 20:30, a adus din nou n faţa telespectatorilor oameni al căror talent a reuşit să uimească peste măsură. Voci incredibile, dansuri electrizante, numere umoristice, cascadori şi fachiri au fost cteva din ingredientele unei seri care i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură.

  Seara talentelor a debutat cu Vasilescu Tănasie Ionel Marian, un tnăr de 19 ani din Drobeta Turnu Severin, care a venit la "Romnii au talent" pentru a cnta. Marian nu şi-a cunoscut niciodată părinţii biologici, fiind nfiat cnd era foarte mic. Visul lui de a deveni cntăreţ a prins contur vineri seara, la Pro TV. "Cred n talentul tău", i-a spus Andra după ce acesta a interpretat un cover al piesei "Use Somebody" al trupei Kings of Leon.

  Una din revelaţiile serii a fost Maria Rebeca Neacşu din Constanţa, fetiţa care a impresionat publicul şi juriul pnă la lacrimi cu vocea ei puternică. "De data asta tu ai reuşit să mă emoţionezi pe mine şi asta nu mi se ntmplă foarte des. Eşti o minune!", a declarat Mihai Petre.

  Trupa "Frequency" a reuşit şi ea să primească trei "DA" din partea juriului. Băieţii dansează mpreună din 2004 şi au reuşit performanţa de a face lucruri impresionante pe scenă. Dansul este marea lor pasiune, n viaţa de zi cu zi fiecare dintre ei avnd o cu totul altă ocupaţie, cum ar fi fotograf, economist sau IT-ist.

  O altă surpriză a venit din partea lui Dinu Valentin, un tnăr de 22 de ani din Ploieşti, care lucrează la o spălătorie auto. Valentin nu a avut ocazia să şi continue studiile pentru că are o familie şi un copil de doi, pe care trebuie să i ntreţină. A venit la "Romnii au talent" pentru că vrea să i se acorde o şansă, să reuşească să facă ceva n viaţă. Vocea sa a impresionat att juriul, ct şi publicul, Valentin ajungnd n aplauzele tuturor n următoarea etapă a concursului. "A fost o plăcere să te ascult. Eşti foarte talentat. M-ai lăsat fără cuvinte", a fost reacţia Andrei, imediat după ce Valentin şi-a ncheiat actul artistic.

  Seara a continuat cu Tatiana Ilescu o tnără de 21 de ani din Chişinău, care a venit special la Bucureşti pentru emisiunea "Romnii au talent" pentru a demonstra că talentul există şi peste Prut. Tnăra a pregătit un număr special cu cercuri, care a fost apreciat de juriu cu trei "DA".

  Copiii de la Fanfara Rotaria Junior din Trgu Jiu nu au ntmpinat nicio problemă n a obţine n unanimitate "DA"-uri din partea Andrei, a lui Mihai Petre şi a lui Andi Moisescu. Băieţii cu vrste cuprinse ntre 6 şi 16 ani cntă mpreună de doi ani şi sunt foarte mndri de reuşitele lor.

  n ediţia de vineri, 11 martie, telespectatorii Pro TV au putut-o urmări şi pe Luca Mădălina Laura din Roman. Aceasta a reuşit să cucerească publicul cntnd la nai. "Nu credeam că o fată cu nai putea să mă impresioneze n modul n care ai făcut-o tu", a declarat Mihai Petre.

  SURSA
  5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

  Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
  ATX-91 + LNA177
  Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
  My Youtube channel

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2008
  Posts
  938
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Acum inteleg de ce nu au cumparat documentele lu Don Mitica

 3. #3
  Platinum member Expert
  Join Date
  Dec 1999
  Posts
  6,932
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Una din revelaţiile serii a fost Maria Rebeca Neacşu din Constanţa,
  tare a fost fetitza
  ----------------------------------------------

 4. #4
  Banned Teacher
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Pitesti ROMANIA
  Posts
  390
  Posts Thanks / Likes

  Default Salut

  Romanii sunt avizi de emisiuni bune.De divertisment,varietati,,bun gust,asa cel putin cum era o data.S-au plictisit de atata prostitutie incultura si prost gust cu care sunt bombardati zilnic de asa zisii realizatori Tv.Este normal ca dupa atatia ani de incultura si prost gust ,o emisiune buna sa faca o audienta fantastica.ar trebui ca asa zisii "realizatori" tv sa isi schimbe optica in ce isi doresc romanii sa vada.S-a cam dus vremea manelelor a tiganismelor si a prostului gust ddin programele TV.reteta este foarte simpla.faceti emisiuni de divestisment normale si o sa aveti audienta.Este o mica schimbare ca PRO TV a renuntat putin la tiganisme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top