Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Dream 800se

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Dream 800se

    Salut
    Am un dream 800se cu image gemini icvs 04.02.2011 cu ccam 2.2.1. 3 luni a functionat bine pina acum citeva zile cind am observar ca cccam se agata (freeze) tot mai des iar in momentul cind se agata nu pot intra cu ftp pe el. Am avut image 23.12.2010 icvs tot de la gemini si tot asa face.
    Ihad forum nu mai sustine softcam si un raspuns de la ei a fost sa dezactivez cccam ca apoi merge.
    Nu mai merge Gemini cu cccam?!
    Are careva aceeasi problema? Ce image folositi cu cccam si merge bine?
    Cum sa verific daca imaginea sau aparatul e de vina?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800se probleme

    nu asa ca ai tot pus linii in el? cate linii ai?

    il tii cumva si pe wireless?

    am aceasi problema, dupa ce pun peste 27-28 linii da in benga.

    ceva probleme la net are se pare

    ia cand nu mai poti intra in el pune pingul catre el aici... sa vezi ce ciudat face: 2 ms apoi 1000 ms, iar 2 ms iar 2000ms

    vreau sa-ti zic ca le-am scris la dream multimedia si mi-au dat un raspuns similar; le-am raspuns ca daca ei cred ca asa se ofera suport o sa-mi iau vu duo si o sa termin cu firma lor. astept raspunsul... cum zicea un amic o sa-ti zica ceva elegant si gata. Dar daca ei cred ca eu dau 500 euro pe un receiver FTA se inseala amarnic;
    Last edited by cristimate; 12th March 2011 at 21:48.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e-am raspuns ca daca ei cred ca asa se ofera suport o sa-mi iau vu duo si o sa termin cu firma lor. astept raspunsul... cum zicea un amic o sa-ti zica ceva elegant si gata. Dar daca ei cred ca eu dau 500 euro pe
    Sorry ptr. Offtopic - dar TU cristimate- crezi ca se deranjeaza ptr. Tine ptr. niste nimicuri


    Singurul lucru ce poti primi - sa folosesti Dreamul Cum Ti-l dau Ei- NU ce faci tiu cu el

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu n-am mai nimic cu nimeni vreau numai sa-mi mearga jucaria... ceea ce nu reusesc... si vad pe zi ce trece si pe alte forumuri si aici ca unii se lovesc de acealsi probleme ca la mine

    uite userul mai sus: crezi ca omul scria aici daca era multumit de problema?

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    Singurul lucru ce poti primi - sa folosesti Dreamul Cum Ti-l dau Ei- NU ce faci tiu cu el

    tot cunosc o firma care face imprimante si vindea din dintr-un model milioane (1-2-3 nu mai stiu) de imprimante pentru ca avea posibilitate de cartuse cu refill. cand au vazut ei ca merge treaba au facut o smecherie si au blocat refillul (cica acu sa vanda si cartuse). in 6 luni ma au lasat din pret la jumate si tot nu treceau de cateva sute de mii. Morala: piata regleaza tot.

    tu crezi ca daca nu exista sharingul vindeau ei dream cu 500 euro?

    de aia ar fi bine sa asculte la problemele noastre si sa repare problema ca altfel clientii reactioneaza.

    Vreua numai sa pot pune 45 linii de ex in dream si sa mearga oki zapp-ul. cu imaginea lor "officiala" nici cardul meu foccussat nu pot sa vizionez...
    Last edited by cristimate; 13th March 2011 at 10:14.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    Vreua numai sa pot pune 45 linii de ex in dream si sa mearga oki zapp-ul. cu imaginea lor "officiala" nici cardul meu foccussat nu pot sa vizionez...
    Daca pui numai 20 de linii crezi ca vei pierde ceva ? Multe linii inseamna trafic mare si mult timp pe care trebuie sa-l acorzi serverului pt. a merge cat de cat bine , adica sa-l tii sub observatie .Si eu am mers pe ideea asta la inceput si am avut numai probleme cu diferiti parteneri de sharing , acum am sortat si tin mai putine linii dar bune iar rezultatul a aparut ..nu mai am probleme cu serverul deloc , totul este OK !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta o sa fac si eu, ca n-am ce face, va trebui sa ma limitez pentru moment la 24-25 linii daca altfel nu merge

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    asta o sa fac si eu, ca n-am ce face, va trebui sa ma limitez pentru moment la 24-25 linii daca altfel nu merge
    la mine merge cu 47 linii, si am avut si 57, dar cum a zis colegul mai sus, calitatea e mai importanta decat cantitatea..

    iau doar hop1, din hop2 , vreo 40 carduri maxim..cu un sigur provider b00..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal
    dupa cum am spus am instalat soft 04.02.2011 icvs gemini e2 iar intrebarea cu problema mea am pus-o pe forum ihad cel care a facut imaginea. De curind ei nu mai zic nimic cind e vorba de softcam din cauza ca serverul e in germania si legea german nu permite "sustinerea piratata". Dar ei au o fobie in ultimul timp asa ca nu mi-au raspuns facind legatura cu cccam.....
    Se pare ca au avut un bug in soft in legatura cu netu´ problema ce la mine s-a rezolvat cu o actualizare a imagini. Acum merge brici.
    Daca e vorba de cccam, cu o medie de 40 linii nu am avut niciodata probleme nici macar cu dbox2 vechi de cind lumea )
    @cristimate
    cu dream 800se sint mai mult decit multumit imagine, funktionalitate, rapiditate.
    Problema mea a fost imaginea si nu aparatul.
    Intradevar sint citva ce au probleme cu netu la dream dar ca sa fi sigur trebuie sa pui imagea originala si sa incerci asa fara alte emu... Daca ai incontinuare probleme trebuie sa il trimiti la schimbat cea ce dupa cunostintele mele dream-multimedia o si face.
    Poti instale cccam si in softul original sau incearca mai multe imagini.
    Problema cunoscuta cu netu´ la dream 800HD la 800HDse a fost revolvata. Dream 800se se misca perfect si ca viteza. Ma uit la filme 3D de pe server cu dream 800se si nu am nici o problema cccam merge fara sa se agate...
    ...il tin legat la net prin cablu cel mai bine. Ultimul soft icvs are problene cu wlan dar si asta a fost rezolvat 80%, un funtie de producator wlan, daca nu 100% prin actualizare soft.

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mark21
    dar probleme de genul agtat sau probleme cu netu nu ai avut nici la 57 linii. nu?
    binenteles, cu linii mai putine si bune e mai bine decit multe si rele. Si traficul e mai mic s.a.m.d.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut o incercare: am pus un access point pe care il am ca sa functioneze ca o placa de retea (l-am legat la LAN-ul dm-eului)

    am sa fac cateva zile teste asa...

    se poate ca dreamul sa dea probleme pe usb sa nu dea tensiunea care trebuie pentru a tine o placa de retea... sa vedem.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by torben View Post
    @ mark21
    dar probleme de genul agtat sau probleme cu netu nu ai avut nici la 57 linii. nu?
    binenteles, cu linii mai putine si bune e mai bine decit multe si rele. Si traficul e mai mic s.a.m.d.
    nu.

    am facut test pe LAN copiaza de pe hdd intern pe laptop cu 100mbps, adica fix cat are interfata..

    eu sunt f multumit de gemeni 3.. mi am salvat cam urile si scripturile si nu ma deranjeaza ca nu are cam uri la addon

    in schimb pot sa aleg la skin ce vreau eu sa mi afiseze, snr in %, db, cpu load, agc, temperature, etc..

    ultima newnimga2 testata de mine, 313 parca tot era f stabila, si tot ce aveam nevoie mergea fara probleme..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top