Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: update firmware

  1. #1
    46,57 N 26,90 E Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    RO
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy update firmware

    Pot face un update de firmware la un fuji 6500?
    Daca se poate de unde iau firmware?
    Multumesc.
    VU+SOLO2, VU+ZERO, TRIAX TD110, INVACOM 0.3dB, MTI Blue Line 0.3dB AP8-T2BL, DM 2800, 68,5E-30W, SONY KDL 55W808C, PANASONIC 46PY85
    Nu ştiu, nu cred sau nici nu ştiu ce să mai cred!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce stiu eu,acum vro 1 an si ceva 2...stiam ca nu au update de firmware.cautase un prieten de-al meu si gasise pe un site polonez ca nu este.intre timp s-ar putea sa se fi facut,nu stiu sau mai ai varianta sa le trimiti un mail celor dela fuji sa le ceri firmware update.mai incearca sa cauti pe forumuri dedicate fujifilm.aparatul despre care vorbeam(cel al prietenului) este acest model:http://www.f64.ro/products/descripti...a/index.htmlnu stiu daca e la fel si al tau.
    Respect!

  3. #3
    46,57 N 26,90 E Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    RO
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc.Alte pareri?
    VU+SOLO2, VU+ZERO, TRIAX TD110, INVACOM 0.3dB, MTI Blue Line 0.3dB AP8-T2BL, DM 2800, 68,5E-30W, SONY KDL 55W808C, PANASONIC 46PY85
    Nu ştiu, nu cred sau nici nu ştiu ce să mai cred!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-ar interesa si pe mine pentru al meu 6500 . Ce aduce noul firmware , daca ai studiat deja pe alte siteuri ?

    mm7168 zicea ca e periculos si complicat de schimbat , drept pentru care am renuntat acum cativa ani la idee ....

    L.E. am cautat si eu si lumea zice ca nu exista asa ceva ....

    L.L.E Am scris la Fujifilm France si astept un raspuns oficial ...
    Poti intreba si tu : http://fuji.quicksupportlink.com/cal...s/callform.asp

  5. #5
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De facut nu-i greu deloc ,eu am facut de vreo trei ori la 2 foto dar pentru modelul asta nu cred ca este (eu n-am gasit nicaieri).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai sa gasesti un firmware customizat.Chiar daca nu pare sa fie "credibil" ca unul de la producator,insa asta nu inseamna ca nu poate fi fiabil si desi are unele modificari,sa raspunda mai bine cerintelor aparatului.
    Dar asta depinde de fiecare ce si daca doreste sa faca asta.
    Respect!

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am primis raspuns , insa nu cel pe care il vroiam .....


    Bonjour,

    Nous accusons réception de votre mail du 13 courant concernant votre FinePix S6500fd et vous remercions vivement de la confiance que vous accordez aux produits de notre marque.

    Nous vous informons que vous pouvez télécharger les modes d'emploi de nos appareils photo numériques, ainsi que les pilotes et logiciels via notre site www.fujifilm.fr dans la rubrique Support. Il vous suffira de renseigner la catégorie, puis la sous-catégorie, et enfin le produit.

    Espérant ainsi avoir répondu ŕ votre attente,

    Cordialement.
    LOL imi zice sa caut la sectiunea de Suport de pe site .... fix pix .....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu le-ai raspuns ca nu este?
    Am impresia ca au setat un raspuns "standard" daca nu au ei raspuns la ce intrebi.Te trimit "la plimbare" mai exact,insa diplomat.
    Am cerut dela LG un firmware ptr un tv si am primit un raspuns cu un link unde nu era nimic.....
    Respect!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top