Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrare TV1000 in MyTheatre?

    Cum pot sa pun subtitrarea in romana la TV1000 in MyTheatre 3.26 cu Twinhan card?
    Imi merge in ProgDVB, dar MyTheatre merge mai bine cu placa mea. Am pus la General Settings peste tot "ron" dar nimic...

    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din carte stiu eu (mentionez ca nu am testat, poate mai tarziu sa mut antena ) subtitrarea e cu PID separat cea ce am dedus ca la MyTheatre ar fi obtiunea closed caption subtitle, ce a aparut ca obtiune la 3.31 si este stabila la 3.32, dar in testele la bbc prime nu este functionala deoarece nu poti seta pid si tre sa gaseasca myth automat .
    Nu e cinestie ce explicatie dar poate te ajuta
    Si eu sunt fan Mytheatre
    With love,
    Arcan

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmm, da dar versiunile de dupa 3.26 fac patratele dupa 1 ora de inregistrare adica versiunea 3.26 e singura care are patch bun... Sau nu am eu patch-uri bune la versiunile mai noi ?
    Oricum, nici cu 3.33 nu am reusit sa pun subtitrarea...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    BV
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In AltDvb se poate pune subtitrarea in romana la TV1000

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am testat cu Mytheatre 3.32 si merge subtitrarea perfect.

    Bafta
    With love,
    Arcan

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mytheatre activezi IVR/OSD din meniu si apoi apesi F12 in fereastra cu video si din meniul care o sa apara selectezi subtitrarea in romana.








    bafta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha, multumesc, nu m-am asteptat sa existe o optiune in meniul OSD fara echivalent in meniurile standard, exact asta cu subtitrarile.

    Din pacate insa cu patch-urile ramine cum am stabilit..., 3.26 e singurul care are patch bun si pentru dvbcore.dll (cel responsabil pentru patratelele din inregistrarile mai lungi de o ora...), iar in 3.26 nu exista optiune de subtitles in meniul OSD...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EPG TV1000
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 30th January 2006, 13:18
  2. ajutor subtitrare tv1000 cu progdvb
    By kangoo in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 4th December 2005, 16:15
  3. Subtitrare la TV1000 cu Multidec?
    By FtheSystem in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2005, 09:50
  4. subtitrare tv1000 east!
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 28th October 2004, 19:35
  5. tv1000 tai tai
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 11th September 2004, 22:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top