Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default MicroSIM Digi.mobil

    Digi.mobil ofera in Romania cartele microSIM ?

    Eventual contra unui cost ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se rezolva prin achizitionarea unui MicroSIM cutter de pe ebay. Nu cost mai mult de 5-6 eur cu transport inclus.

    In pachet primesti si cateva adaptoare MicroSIM -> SIM normal.

    Atentie la ce cumperi, eu am gasit la aprox 3 eur MicroSIM cutter toolkit care nu era decat un document PDF in care se explica cum sa sectionezi un SIM pentru a-l utiliza intr-un iphone.

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea era ca daca trebuie sa dai simul inapoi sa nu te puna sa platesti 100 de euro sau cat e taxa pt distrugerea simului .

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    le spui ca ai pierdut cartela si gata


  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prefer sa le dau 20 de euro pe microSim la inceput decat sa imi ceara 100 la sfarsit

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rds cere 100 eur pe sim ?

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    rds cere 100 eur pe sim ?
    Numai la cei care au ifon.



  8. #8
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    numai in romania auzi asa ceva...

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default ai iphone ...tre sa dai 100 Euro...

    Vodafone iti da alt SIM gratis, o data pe an. Altfel costa 2 euro un SIM, micro sau nu.
    Personal nu am auzit ca RDS sa ceara 100 Euro pe SIM. E exagerat.
    Cosmote cere 8 Euro pe SIM.
    Orange cere 7 Euro pe SIM. Vodafone 2 Euro...

    Dar se pare ca cei care au Iphone (ma numar si eu aici)....le place sa se laude cat de mult ii pun altii sa plateasca pt orice, inclusiv pentru SIM, micro sau nu.

    100 Euro Nu zau poate maxim 10 euro, dar tuturor ne place sa exageram cat avem de plata evident si sa subliniem ca avem Iphone 4. Macar daca ar fi si Alb ?!?

    Poate @Spartakus stie cat costa un SIM la RDS...dar pariul meu este pe maxim 10 EURO.

    Cine se mai baga la bursa pariurilor privind pretul Simului RDS
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa eviti tigania si sa scrii la obiect . Daca nu doresti sa contibui serios la acest thread , e mai bine sa nu te bagi .
    Multumesc.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    rds cere 100 eur pe sim ?
    Da , asa auzisem , in caz de pierdere sau distrugere . Iar daca din SIM faci microSIM asta e deja distrugere ....

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca limbajul meu nu este tiganesc. Este politicos chiar.

    Am dat preturile exacte la 3 operatori (din 4) pt inlocuire SIM. Cred ca am contribuit on topic la thread.

    La fel de politicos:
    rog un moderator sa imi stearga postul pt ca nu ii place lui King Blana. Pe bune stergeti-l.

    @KB . Oftopic : acum esti multumit ?

    Multumesc tuturor pentru intelegere. Contributia mea se opreste aici.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi , inseamna ca cine mi-a zis , mi-a zis gresit sau era pretul de acum cine stie cati ani .

    Perfect , deci poate fi taiata fara probleme .

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine iti cumperi un sim prepay de la ei la 16 lei si il tai cum vrei tu.


  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe ala cum ai net ? Adica cât (Gb) ? Trebuie sa reincarci lunar , etc ?

    Nu stiam ca Digi.mobil are si prepay . Dar din moment ce am un sim la abonament (pt abonamentul de internet) nu cred ca mai am nevoie si de prepay si aventuri cu incarcatul cand ti-e lumea mai draga .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top