Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Newnigma2 v3.1.6 pentru ca merita in opinia mea

    Deschid acest topic pentru a evidentia ca el exista si pentru a arata diferentele pe care eu le-am gasit fata de vers anterioara 3.1.5

    1. Este mult mai stabila: decat cea veche (3.1.5); sa ma explic: am umblat in w-e ce-a trecut 2 zile non stop pe Cccam.cfg, am restarta settings tot, am vizionat pe web-streaming. Daca faceam asta pe cea veche vedeam un ecran albastru si dupa 2-3 umblari imi arata card 0 la peers-i

    2. drivere mai bune in optiunea mea: cu acelasi net am 2-3 clienti care se conecteaza la mine si merge f bine si la mine NDS-ul - cu acelasi linii.

    3. tot drivere: daca in trecut cu 30 linii incepea sa sughitze dupa un timp, acum la 2 zile de frecusuri merge BETON;

    4. partea de WLAN - cel putin acum merge din prima fara restarturi inutile si e f stabil.
    n-am pus inca wireless-ul N da promit sa o fac curand (in trecut nu mergea)

    5. dupa ce modific in Cccam.cfg o ia in cateva secunde (10-15) din nou cu toate liniile ; la imaginile vechi dura si 1 min (si cu mai putine linii)

    6. video - e de oki - parca se vad mai clar hd-urile... nu cred c-am orbit...

    Lasand la o parte ca are CAMD-urile deja instalate... si totul e pe serverul lor

    Deci pentru mine este o combinatie castigatoare (pana acum)

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hungary
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default e OK

    Si eu am observat parca se misca mai bine ca 3.1.5..am si instalat cand a aparut si sunt multumit cu el.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa doua zile de folosinta ,raspunde cel mai bine cerintelor mele,nota bene
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da este stabil doar ca nu prea accepta skinul HD glass 16 de functionat merge dar nu ai toate optiunile.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Da este stabil doar ca nu prea accepta skinul HD glass 16 de functionat merge dar nu ai toate optiunile.
    este imaginea pentru dm500hd sau pentru 500+ ?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    45.15° N / 26.83° E
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Dreambox HD

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si eu sa o instalez si, din pacate, la fel ca versiunea 3.1.5 primesc acelasi mesaj "hardware could not be verified" si nu imi vede tunerul. Asta este, dezavantajul clonei...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un prieten care a facut greseala ta si s-a chinuit de i-a venit rau sa faca clona sa meraga din nou dupa ce a incercat sa puna o imagine pentru "original"

    recomandarea mea este: ti-ai luat clona? pune imagini pentru ea. Nu te judeca nimeni ca facusi aceasta alegere, dar asta e unul din minusurile clonei

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma faceti curios sa incerc si eu aceasta imagine dar....tare mi-e frica ca ma voi intoarce inapoi la dream-elite 133.De aceea rog pe cineva care a avut dream-elite sa specifice daca este aceasta imagine peste ea.Eu unul inca sant rezervat si astept confirmari pro sau contra.Multumesc.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca am reusit sa o instalez pana la urma... ce nu-mi place insa (sau poate ca nu am gasit eu) este ca nu pot sa setez ce informatii sa apara la infobar sau sa imi arate ecm-info intr-un infobar sus(am avut asta la gp 5.1, dar al naibii daca am mai putut sa fac sa imi arate asta dupa atatea instalari/dezinstalari de imagini) as mai fi vrut sa imi arate calitatea semnalului in procente, nu in db...
    In rest, pare ok, dar nu stiu ce sa fac, parca ma bate gandul sa ma reintorc la dream-elite 133d, vorba lui gelu_dh.
    In alta ordine de idei, cred ca ar prinde bine un topic cu ce imagine folositi/preferati , cu avantajele si dezavantajele fiecareia, etc, etc...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca-ti MERLIN si nu o sa va para rau, are de toate adica un info bar eu zic ca e cel mai complect
    VU+DUO2

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu infobar-ul de sus am rezolvat-o, era din cauza ca nu instalasem cccam info... Deocamdata, mai raman cu aceasta imagine...

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scris si mai jos, in alt topic, scriu si aici: desi nu ofera oficial suport multiboot si versiunile 3.x.x nu au mers pe multiboot, aceasta versiune functioneaza PERFECT pe multiboot, in combinatie cu OoZooN in flash si BA. Am instalat-o pe stick, pe DM8000, cu OoZooN-Image-dm8000-20110226 in flash si BaryAllen, update-uri la zi. Functioneaza ireprosabil.
    Cristimate, am ceva in ochi ? ?
    ”n-am pus inca wireless-ul N da promit sa o fac curand (in trecut nu mergea)”
    Wireless 802.11n ai vrut sa zici ? DETALII please ! Dau o bere, cu conditia ca suportul sa fie pentru stick 802.11n si nu cu AP wireless legat pe LAN la dream, cu inca o suta si una de mii de cabluri, care le urasc.
    Multumesc mult !

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gigi 4476
    Du-te in /usr/share/enigma2/*skin* si sterge dB de la SNR dB in skin.xml, restart si vei avea procente in loc de decibeli.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartita View Post
    Wireless 802.11n ai vrut sa zici ? DETALII please ! Dau o bere, cu conditia ca suportul sa fie pentru stick 802.11n si nu cu AP wireless legat pe LAN la dream, cu inca o suta si una de mii de cabluri, care le urasc.
    Multumesc mult !
    DA. Am incercat in trecut 802.11N (am un stick tplink si un HG655 de la romtelefon) da nu reuseam sa-l fac sa mearga
    dupa 1000 de restarturi si cu niste drivere de la Oozoon am reusit odata da nu mi-a pana am dat restart si m-am lasat pagabas

    in w-e mai frec odata ca si eu sunt obligat intr-o camera sa am wireless...
    Late edit: merge perfect pe 802.11G (cu un Dlink dw 122 rev 3 parca)
    Last edited by cristimate; 8th March 2011 at 23:24.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top