Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: De ce nu merg?

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce nu merg?

    Canalele HD din pachetele sky de si it? Vad ca linia e ok dar totusi nu vrea sa apara imaginea.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default HD

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Canalele HD din pachetele sky de si it? Vad ca linia e ok dar totusi nu vrea sa apara imaginea.
    Cauta linii cu optiunea HD inclusa si verificata pe cardul partenerului de share, verificat si merge bine HD la Sky It, De, Uk.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Canalele HD din pachetele sky de si it? Vad ca linia e ok dar totusi nu vrea sa apara imaginea.
    scaneaza iarasi programele ..si-au modificat frecvente, au trecut pe 29900

    ai cumva semnal?
    DM500S + DM800HD

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie nu mi-a mers nici cu scanatul, a trebuit sa le pun din nou settings cu dreamset
    asa mi-a mers... si da chiar daca dadeam dacanare pe 29900

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha! De aceea astept eu cel mai tare settings-urile lui first zipper.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Aha! De aceea astept eu cel mai tare settings-urile lui first zipper.
    Pune Vhannibal si nu o sa ai probleme niciodata...plus ca este cel mai actualizat seting....
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok si Vhanibal asta o sa imi dea canale pe care eu nu o sa le receptionez niciodata in FundatRomania. Mai degraba mai astept...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Atunci incepe prin a-ti face singur aceste liste!
    E greu?
    La peste 8000 de posturi cat ai pe aici ai putea cred ca sa faci singur settings!
    Lasa-l pe amicul tau sa savureze turt-ul si cidrul in liniste!

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea mai am timp ca alta data. Doar de aruncat cate un ochi pe forum cand si cand...
    Si apoi sincer am incercat. Insa daca scanez automat, se suprapun si apar mai multe antena 1 de exemplu. Nu imi iese de fel.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Totusi fara sa jignesc pe nimeni cred ca settings VH sunt cele mai complete!
    Probabil nu satisfac toate "exigentele" dar si eu unul le folosesc si nu am avut probleme deloc!

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Ok si Vhanibal asta o sa imi dea canale pe care eu nu o sa le receptionez niciodata in FundatRomania. Mai degraba mai astept...
    Nu este exclusa nici vreo defectiune la tuner daca nu vrea de bunavoie cu nici un seting...
    Rapidist pur singe...

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Totusi fara sa jignesc pe nimeni cred ca settings VH sunt cele mai complete!
    Probabil nu satisfac toate "exigentele" dar si eu unul le folosesc si nu am avut probleme deloc!
    Si eu folosesc de ani buni settingurile lui @first zipper si nu am avut probleme Cred toata chestia este de obisnuinta ! Deci pt. mine acestea sant cele mai OK .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top