Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo WiFi share

    Am luat un cam diablo WiFi si am inceput testele pentru share pe o plasma Panasonic Tx-p50vt20e.

    Iata primele rezultate :
    Am scanat doar satelitii de la 1W.Merge perfect , ireprosabil , exact ca si cu cartela oficiala pe canalele codate crypto,nagra,viaccess...

    Ce n-am reusit sa fac sa mearga :
    -canalele HD
    -canalele codate in conax
    -alt emulator cu exceptia cccam-ului.

    Are cineva ceva solutii ? Eu n-am apucat sa sap prea mult...noroc cu Zgrongy care m-a luminat si ghinion ca tutu a fost out azi .

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diablo WiFi Cam + Samsung LE40B679 -> merg toate canalele (SD si HD) si toate codarile (cel putin tot ce vad prin share), inclusiv conax.
    Cccam-ul e plin cu bug-uri, nu intotdeauna deschide unele canale si cand il apuca se deconecteaza de la server, asa ca solutia mea e sa ma conectez cu Cam-ul prin newcamd la un Fausto Emulator rulat pe serverul de retea interna, iar acela se conecteaza ca client la serverul cccam. Si inca o manareala: de pe server pinguiesc non-stop IP-ul Cam-ului pentru a tine conexiunea WiFi activa.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa imi spui cum ai configurat Fausto?Eu as vrea sa pot sa fac cs de la un twinbase cu cartela la 2 Diablo wifi puse la 10m distanta(in 2 camere).
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Fausto, configurarea clientului e urmatoarea:

    F: xxxxxxxx <--- aici e linia c cu F: in fata
    AUTO: Enabled

    Iar la server am o serie de linii N, fiecare cu IP-ul intern al calculatorului pe care ruleaza, un port distinct pentru fiecare si intre acolade caid-ul si prid-ul canalelor care ma intereseaza (aici spre exemplificare am copiat doar linia pentru HelloHD):

    N: 192.168.0.1 21000 0102030405060708091011121314 {0baa/000000}
    U: dummy dummy
    EMM: Enabled
    ECMCACHE: 10
    EMMCACHE: 20
    ECMDEBUG: OFF
    EMMDEBUG: OFF
    EMMBLOCKER: 0


    Si, in final, in Diablo WiFi Cam, in fisierul NEWCAMD.CFG copiat in folderul /EMU/NEWCAMD am liniile N corespunzatoare celor din Fausto (aici am pus doar pe cel care se conecteaza la exemplul de mai sus):

    N:192.168.0.1 21000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tutu a rezolvat din nou enigma...mi-a aratat cum functioneaza newcamd-ul si toate programele merg perfect.
    Imaginea este superioara oricarui receiver testat pana acum.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va merg HD urile de pe 1w cu diablo wifi si cccam?

    9-13-19-23 merg fara pb Hd urile, dar pe 1w nu vrea..

    sd urile merg pe 1w, b00 si b02
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am verificat: la mine merg toate HD-urile la care am semnal - pentru spotul K1 n-am antena destul de mare.
    Dar la mine diablo wifi nu e conectat direct la un server cccam, ci cu newcamd la Fausto care e conectat prin cccam la server.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo wifi

    Salutare la toata lumea

    Nu am vrut sa deschid un alt thread, legat de aceasta problema.
    Am un Diablo wifi pe care il folosesc pe un tv Sony bravia KDL 22EX325 cu tuner de satelit, ca si client cccam se descurca acceptabil, dar mai da rateuri. As vrea sa il folosesc cu linie N pt gigi tv si focus la 1 w dar nu vrea sa mearga nici in ruptul capului.
    Se conecteaza la serverele respective, dar nu am imagine decat o secunda sau doua dupa care ecran negru. Cardurile in cauza sunt citite cu oscam, cu toate ca am ecran negru, in interfata web a oscam apare ca userul dedicat diablo wifi face cereri si primeste ECM-uri corecte uneori, alteori se logheaza la server si doar atat fara nici o activitate, cu toate ca tv-ul este pornit. Firmware underworld 2.18.
    Aveti vreo ideee unde gresesc, multumesc.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu uw 2.18 nu-mi mergea nici mie conectarea cu N-uri, dar cu 2.08 merge perfect.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lorand View Post
    Cu uw 2.18 nu-mi mergea nici mie conectarea cu N-uri, dar cu 2.08 merge perfect.
    Am pus varianta 2.08, dar istoria se repeta, se conecteaza la liniile N , merge 1 - 2 secunde dupa care ecran negru. In acelasi timp in interfata web a oscam apare ca totul e in regula primeste ECM-uri. Am facut zapping pe canale de gigel tv, in interfata web a oscam pare ca raspunde ok la cereri dar fara imagine.
    Sa fie vreo problema legata de televezor? dar nu vad logica atata timp cat pe cccam merge.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca am descoperit problema. Clientul newcamd din diablo nu cred ca se impaca prea bine cu oscam. Aveam instalat prin pc si un csp mai vechi, am trecut liniile din oscam prin csp si apoi din csp am dat liniile catre diablo cam wifi.
    Vad ca pentru moment merge, mai testez configuratia si revin.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top