Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default cum verific linia partenerului de sharing ?

    salut,
    va ca in sectiunea dreambox/exchange office cccam s-au iscat ceva discutii intre specialistul Karbit si mai cativa. eu n-am citit pe nicaieri ca verificarea sa se faca cu poze,o fi pe undeva si n-am luat seama. oare specialistul karbit ia de buna poza,poza care poate fi si de pe alt server,nu neaparat al meu ?
    eu verific numai cu C-ul partenerului { 0:0:1 } si vad pe "viu" ce primesc,nu ma intereseaza cate carduri afiseaza el pe aplicatiile de control,sa si le tina cu sanatate. am gasit la verificari ca practic nu are nimic.
    care este totusi solutia cea mai buna de verificare ? am vazut ca din ruginitii acestui forum nimeni nu zice nimic la procedeul lui karbit.

    a revolutionat asta sharingul ? raman pozele temelie ? nu conteaza de unde,poze sa vada.
    doua vad motivele tacerii unora dintre dvs :
    1. karbit are dreptate
    2. nu considerati necesar sa va puneti mintea cu el
     
    va multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default Verificare linie

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,
    va ca in sectiunea dreambox/exchange office cccam s-au iscat ceva discutii intre specialistul Karbit si mai cativa. eu n-am citit pe nicaieri ca verificarea sa se faca cu ......
     
    va multumesc.
    Linia se verifica individual, singura numai cu localul si vezi ce deschide, asa te lamuresti exact daca are ce spune.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Verificare linie

    Zilele trecute bagase unu un anunt de ******ver p-aici, m-am facut ca ma intereseaza si mi-a dat o linie de test, la mine toate cardurile apareau in hop1, inseamna ca el le avea locale? de unde dreaq atatia bani? mai ales ca la unele carduri ecm-urile erau destul de mari + freez-uri pe s#y uk...
    Deci, pana la urma, cum se verifica linia partenerului?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici vorba ! Foloseste CSP, oscam sau linii N de la preieteni, pe spatele carora i-si face pay serverul. Se pare ca era vorba de un amator incepator, daca zici ca mergea ca ceaiul...


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai cu poza desi pare suspecta , eu am mai folosit-o; pare o prostie, dar daca faci un print screen la entitlements cu ora de acum si cumva sa arati de ex si comunicatia cu omul (un print screen "live") ar putea avea efect.

    nu sunt un expert, am citit p-aci cam tot ce scrie da nimeni nu zice exact cum se verfica: in rest eu am ajuns la concluzia asa:

    0. se verifica card cu card (faci un cccam_test.cfg) unde pui linia lui. daca nu deschide din hop1 ce zice el ca are local imediat delete
    1. daca pingul e bun sau f bun (ceva sub 60max 70ms) si ecm-ul fluctueaza atunci ceva e suspect. de ce? pentru ca am carduri SKY uk care am ping 100ms si ecm mai bun ca localul meu
    2. daca rapoteaza multe carduri sigur e suspect.
    3. pe ecs verific istoria lui. Adica de ex zice: am sky de, ma uit pe istoria lui de "declaratii"... ce a zis in trecut. Am gasit multi care acum au sky de, acum 2 luni aveau uk si tot asa. de asemenea ii vezi pe cei care au avut o problema in trecut... scriu acolo: am probleme cu cardul meu xxx, va rog ajutor. daca n-ai card ce probleme sa ai?
    4. tot pe ECS ii vezi daca i-au dat afara ca ******vere. Am steres vreo 3 care aveau aceasta calitate.
    5. le verific traficul. un trafic normal la mine pe focus est 400/ora. cand face 4000/ora e suspect
    6. in cs studio la unii la fake card scrie "NotOk". e suspect
    7. am ajuns sa schimb numai cu peers care am schimb de msn/yahoo. asa pot comunica si mai schimbam si o impresie
    8. oamenii la inceput ca mine sunt mai de incredere: daca d-aibia si-a pornit cccam-ul acum 2 zile cum credeti ca stie sa faca cu oscamul un local? doar sa fie intradevar incepator...
    9. ii verific stabilitatea la carduri: multi incep cu un card si termina dupa un timp cu altul... e ciudat dupa mine
    10. rar schimb cu servere "grele" si incerc (asta mai nou) pe cat posibil sa ofer numai localul si fara reshare. ce rost are sa iei hop2 cand cu 25 linii poti avea toti satelitii in hop1
    12. am descoperit peeri care de pe acelasi ip dar cu 2 nume diferite si 2 servere diferite aveau carduri scumpe. e imposibil... sters imediat
    13. incerc sa iau un card din tzara in care el e "de fel"; un sky uk din albania e curios si daca nu trece faza cu ecm-ul il sterg. adica inteleg ca poti sa ai dar cand esti in albania si zici ca ai si sky uk si sky it nu e ciudat? chiar familia ta plateste 140 euro/luna sa-ti dea tie 2 carduri scumpe?
    14. exista un program promovat pe aici care zicea ca verifica caruduri da nu stiu cat de bun este. l-am folosit si pe ala in trecut

    si mai sunt cateva cate am mai facut... da sa-mi mai aduc aminte.
    De ex
    15. eu am routat in afara cccam info-serverul meu. daca ala nu ma crede pot sa-i dau parola si userul sa verifice singurel ce scrie la entitlements...
    evident am mutat portul de pe 16001...

    seara buna; am scris asta sa-i ajut pe toti care ca mine acum 1 an am luat la tzepe... si aveam un trafic de invidiat
    Last edited by cristimate; 6th March 2011 at 20:25.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca am dubii asupra unei persoane, sau nu am, un print screen cu informatiile cartelei sunt suficiente pt mine, refuza, e suspect ! a fost cazul domnului ''gilboa'' ! acel print screen sa cuprinda si mesajul din PM sau mess ! facut in timp util, print screenul este cea mai sigura metoda de verificat cardurile, orice alta metoda e pierdere de timp si nesigura , iti trimiti informatiile personale si poate nu ai sa schimbi nici o linie. nici un card N nu poate sa apara in /dev/sci0, ce nu au inteles domnii cu care am stat de vorba, este ca, testez ''virusul'' in casa lor, nu mi-l trebuie in casa mea, sa-l testez !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    azi am avut din nou confirmarea ca CS Soft "recunoaste" fakurile

    cand la Fake scrie cu Rosu NOK e bine sa va puneti intrebarea daca prietenul are card ... si asa am facut si azi; l-am rugat pe noul partener de sharing ca as vrea sa-mi dea un print screen de la entitlements... mi-a zis "good night" si a sters imediat linia. dupa care m-a injurat. Moment in care l-am informat ca mentin legatura cu un moderator si o sa-l raportez ca faker (pe ecs daca te prinde te blocheaza) si dupa care a inceput sa ma injure in greceste in albaneaza... ma rog... la final mi-a scris intr-o romana aproape perfecta (asa cum scrie sotia mea bulgaroaica) dar cred ca era aromana din albania - ca n-are nici un card si ca el "f.u.t.e." gratis nu ca mine; si m-a injurat si pe mine si pe tzara mea ; evindet ca conversatia n-a ramas neplatita

    de ce povestesc asta? ceea ce va recomand este sa discutati cu partenerul, daca n-are nimic de ascuns va coopera, daca se simte cu musca pe caciula, majoritatea renunta, dar mai nou am vazut ca multi te injura.

    asa ca metoda lui Karbit la mine "functioneaza" ca back-up
    Last edited by cristimate; 26th March 2011 at 17:50.

  8. #8
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    azi am avut din nou confirmarea ca CS Soft "recunoaste" fakurile
    care cs soft?un link....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate a vrut sa scrie CS Studio....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze... da corect:
    CS Studio ver.4.2.3

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    scuze... da corect:
    CS Studio ver.4.2.3
    un link please ?
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal

    Aici imi pare rau dar tre sa te contrazic
    cand la Fake scrie cu Rosu NOK
    Inseamna ca nu are linia F: impreuna cu linia C: ( PAIRS )
    Dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie Fake Are linia ta C intrun Dm ( ex.) iar tie iti da linia F dintr-un server
    Code:
    daca n-are nimic de ascuns va coopera, daca se simte cu musca pe caciula, majoritatea renunta
    Aici depinde cum vrei sa o interpretezi
    Snt multi care daca numai la teste postezi un screen cu un local deja stau pe tine
    Ei au un focus sau un digi care nici ala nu e full vad la tine 10 localuri si deja cred ca e esti Fake server
    Acum poate nu mai vor sa coopereze cu tine nui interesant ,dar sa te injure Urt din partea lor
    .
    Pentru cine vrea Cs Studio
    .
    CS_studio_4.2.3.__free__Install

    .


    - fix reload server
    - Remove registration on trial
    Added live update
    -CS Studio setup
    -CS Studio update
    -Channel.info
    Fixed close crash windows 7
    Fixed Backup*.cfg
    New network Tools
    Danke @damirsat

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi pare rau ce te contrazic si eu ca daca pui { } { } dyndns eviti asta adica sa-ti dea linia din ip-uri diferite cel putin.

    eu am testat-o deja de 5 ori si toti au recunsocut in final, recomand ca un prim filtru s-o testati, functioneaza, n-o fi 100% da e buna

    m-am saturat de fake-ri asa ca hai sa-i scoatem

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam+sbox

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    Daca am dubii asupra unei persoane, sau nu am, un print screen cu informatiile cartelei sunt suficiente pt mine, refuza, e suspect ! a fost cazul domnului ''gilboa'' ! acel print screen sa cuprinda si mesajul din PM sau mess ! facut in timp util, print screenul este cea mai sigura metoda de verificat cardurile, orice alta metoda e pierdere de timp si nesigura , iti trimiti informatiile personale si poate nu ai sa schimbi nici o linie. nici un card N nu poate sa apara in /dev/sci0, ce nu au inteles domnii cu care am stat de vorba, este ca, testez ''virusul'' in casa lor, nu mi-l trebuie in casa mea, sa-l testez !
    Daca am o combinatie CCCAM+SBOX si un card de D..i 1880 : nu are cum sa apara in /dev/sci0 nici o informatie despre card deoarece SBOX citeste cardul iar CCCA-ul il da mai departe.
    Deci e normal ca combinat merge doar acest card si daca citesti un pic un tutorial si esti in cunostinta de cauza probabil vei intelege.
    Deci fiecare verifica linia cum o stie mai bine.
    Orice persoana doreste dau o linie ptr test C sau N ca sa evit
    discutia cu carduri fake.( EXCLUS AMATORII )
    O zii buna..

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cs Sdudio raporteaza prost.. personal am setat la cineva un local in cccam 221 si l vede NOK la mine, deci nu e cazul sa ne luam dupa el..sa nu mai zic si eu de sbox sau oscam fara de care anumite carduri nu merg in cccam..

    deci doar test 1 la 1, si loguri live din oscam/sbox te conving ca cineva are un local, cu printscreen se poate pacali usor..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top