Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.1.3 ecm ridicat pe focus si max tv

    cu cccam 2.1.3 + sbox am timpi de raspuns foarte mari pe providerii autohtoni ,mai rau este pe focus tv ,ecm-ul este foarte mare pina la 2 sec ,am pus si prio dar nu vrea,am in hop 1 4 carduri full si nu vrea sa coboare nicicum
    vreo idee va rog !
    steaua

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si cu cccam+oscam

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default mesaj

    teoretic cccamul ar fi doar problema
    el imi deschide din share ,sbox este doar pe reader
    dar o sa incerc ,trebuie sa fac rost de kitul de instalare gemini e 1
    merci
    steaua

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    incearca si cu cccam+oscam
    ai tu o conf.? ...am un card Akta si m-ar interesa !
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu riscul de a fi injurat iti dau eu solutia config-ului ideal.
    Nu mai cauta setari universal valabile ca nu exista, de ce nu citesti arhiva oscam ? acolo gasesti detalii pentru ceea ce vrei si cu putin efort iti faci propriile setari asa cum vrei. Singurul inconvenient este ca trebuie sa citesti putin despre ce si cum trebuie setat.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te salut cu respect @SEPTIMIU
    frate o fi mare dar poate ai si tu vina ta.
    .........esti TZEPAR
    .............tzeparule...........rusinie tie

    http://www.rdi-board.com/showthread....64#post1039964

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zeapa incoaci incolo

    dar ptr. ce trebuie SBox - la Focus si Akta

    dupa cite stiu Eu- sunt citite bine in Cccam

    OK: ptr. Update - este altceva -

    poate ma puteti ilumina si pe mine in treaba asta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai dau si linii N si fac o varza din cccam si sharing !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top