Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Raportez uneori card 0 - focussat

    buna,

    din cand in cand imi spun unii peeri ca raportez uneori card 0, desi cardul in local functioneaza, iar altii zic ca totul e oki..

    Am dm800SE, neweningma 3.1.5, focussat, cccam 2.2.1, cardul e platit in avans pe mai multe luni si intotdeuna fac scam pe el sa-l aduc la zi cu entitlements... si azi i-am facut si imi spunea unul de problema

    ce naiba poate sa fie?
    din ce-mi dau eu seama este dupa ce umblu putin pe config, dupa ce pun/sterg o line raportez la unii useri 0 cards...

    marele fisier de configurare e f simplu...

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000
    SHOW TIMING: YES
    DISABLE EMM: YES
    WEBINFO USERNAME: xxxxxxxxx
    WEBINFO PASSWORD: yyyyyyyy
    PIN: /dev/sci0 1234

    un ajutor va rog?idei?
    merci

  2. #2
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Post card 0

    ce naiba poate sa fie?
    din ce-mi dau eu seama este dupa ce umblu putin pe config, dupa ce pun/sterg o line raportez la unii useri 0 cards...


    un ajutor va rog?idei?
    merci[/quote]

    este bine cind umbli la cccam cfg si punind sau scotind linii sa faci un reboot la dreambox !
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc... asa am sa fac desi minunatul de dm800se da problema asta ... in gemini 5.1 cu dm800 (vechi) n-aveam idei de genul asta

    oki
    sa vad ce pot sa fac in viitor; poate exact cum am primit recomandare, sa umblu naiba mai putin in CCCam

    O intrebare: am avzut ca si altii uneori raporteaza 0 carduri... paote sa fie si de la minunatul Cccam 2.2.1?

    sarut mana!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    o problema la fel am avut si eu si era din cauza routerului, un asus rt-10n care atunci cand s-a marit numarul de linii nu mai reusea sa trimita ceva la toate cu toate ca apareau conectate. am incercat diferite variante de firmware original, dar degeaba. rezolvarea a venit atunci cand am pus firmware oleg, de atunci pur si simplu am uitat ca am router, se conecteaza toate liniile, nu se blocheaza si merge la viteza maxima netul.
    tu ce router ai ? ai incercat alt firmware in router ? ai posibilitatea sa incerci cu alt router ?


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca e de la router... am un huawey hg 655 model nou...

    mai sigur e de la cccam dupa mintea mea sau de la drivere ...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    ... cu dm800 (vechi) n-aveam idei de genul asta...
    Ti-ai raspuns singur la intrebare!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    naiba stie acum; ce sa fac... asta e... mai rasuceste cutitu' un amic cum ma prinde

    trebuia sa ascult si sa iau vu duo. acum sunt selectiv

  8. #8
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Post

    nu ai precizat cite linii ai in cccam cfg ! pina in 20-25 linii merge ok
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum 25... aveam 45 in dm800 normal si mergea oki

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo, cam cate linii merg intr-un dm 500 si cate in dm 800? Si cati clienti poti sa ai intru-un dm 500? Multumesc.
    Vu+ Duo 2

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus newenigma 3.1.6 si nu mai sunt astfel de probleme... de altfel si ei zic asta

    Changes:
    • Bugfix: some ecamdctrl fix
    poate si la asta s-au referit

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si mie m-i se intimpola ceva asemanator pe server clarkconnect la un moment dat nu mai vede cardul ,mentionez ca daca bag cardul dream server este ok,dar pe pc nu imi pot da seama ce se intimpla nu se blokeaza cccam ,pur si simplu nu mai vede cardul in smargo, am zis ca este de vina smargo si lam dat unui prietem care l-a tinut 2 zile in serverul lui si a functionat perfect ,la mine functioneaza cam 3 ore si gat nu mai vede cardul ,dati-mi va rog sugestii ca nu stiu ce sa ii fac mersi

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe DM500 am avut aceiasi problema. Rezolvarea a constat in marirea frecventei la 5600000. De atunci functioneaza impecabil cu un ECM Time de 0.160.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top