Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam cfg pt card *ocus

    salut , am trecut la focus de la dolce , poate cineva sa mi dea un cfg functional , nu am reusit sa l fac sa mearga . e card nou , alb cu rosu si am pus asa ceva in cfg
    ERVER LISTEN PORT : 12000
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    SERIAL READER : /dev/sci0
    DEBUG : yes
    SHOW TIMING : yes
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : no
    PIN: /dev/sci0 1234
    CAID PRIO FILE : /etc/CCcam.prio
    multam fain

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default hy

    dane mai multe detali
    in kaon merge?
    cand il pui in dm nu deschide?
    ai facut update la card cu scam sau in kaon?
    tre sa mearga cu orice cfg cccam

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in kaon merge , card ul a fost activat ieri

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un dm 500 , am avut un dolce a functionat perfect catva ani , acum pe focus nu deschide nimic

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/tts/6000000


    Pune asta si o sa-ti mearga!




    Quote Originally Posted by vicalino2 View Post
    salut , am trecut la focus de la dolce , poate cineva sa mi dea un cfg functional , nu am reusit sa l fac sa mearga . e card nou , alb cu rosu si am pus asa ceva in cfg
    ERVER LISTEN PORT : 12000
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    SERIAL READER : /dev/sci0
    DEBUG : yes
    SHOW TIMING : yes
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : no
    PIN: /dev/sci0 1234
    CAID PRIO FILE : /etc/CCcam.prio
    multam fain
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vulcanescu35 View Post
    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/tts/6000000


    Pune asta si o sa-ti mearga!
    nu am serialreader , aste e poate pt smargo etc, card ul e bagat direct in dm 500 , normal ar fi /dev/sci0

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    ti-am dat pm

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus cateva minute pe scam , apoi a pornit cu cccam
    multam fain de sugestii
    multam fain de pm ibaginean

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default card

    Quote Originally Posted by vicalino2 View Post
    am pus cateva minute pe scam , apoi a pornit cu cccam
    multam fain de sugestii
    multam fain de pm ibaginean
    am aceeasi problema cum ai rezolvat?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by simion View Post
    am aceeasi problema cum ai rezolvat?

    instalezi scam 3.58,3.59.sau 3.60 si il lasi sa faca au pe tvr 1 ..cand deschide programul o sa mearga si in cccam. la scam nu trebuie nici un config..doar instalat.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by simion View Post
    am aceeasi problema cum ai rezolvat?

    exact cum a mentionat mesteru222

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Postez si aici urmatorea problema,cu cardul sau cititorul la Dm 500{clona},de ieri nu mai deschidea programele si am dedus ca de obicei cum se intimpla la inceput de luna,trebuie facut update,si am facut cu tot ce am stiut si tot ce am citit ca ar merge DEGEABA cardul este platit inclusiv luna asta pt ca cu EDG NEMESIS mi-a aratat,am bagat cardul in Echosmart,Yumatu si Optibox Extra in fiecare din ele am tinut cite 5 min pe TVR1 sa faca update si nimic,iar acum vad ca receptorul nici macar nu mai imi arata cardul de Focus si am bagat si unul de Akta si imi arata asta:::
    card reader /dev/sci0
    no or unknown card inserted
    la CCcam info

    ca sa ii mai fac ca nu mai am idei
    orice ideie si sfat sau ajutor sunt binevenite
    Multumesc
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Postez si aici urmatorea problema,cu cardul sau cititorul la Dm 500{clona},de ieri nu mai deschidea programele si am dedus ca de obicei cum se intimpla la inceput de luna,trebuie facut update,si am facut cu tot ce am stiut si tot ce am citit ca ar merge DEGEABA cardul este platit inclusiv luna asta pt ca cu EDG NEMESIS mi-a aratat,am bagat cardul in Echosmart,Yumatu si Optibox Extra in fiecare din ele am tinut cite 5 min pe TVR1 sa faca update si nimic,iar acum vad ca receptorul nici macar nu mai imi arata cardul de Focus si am bagat si unul de Akta si imi arata asta:::
    card reader /dev/sci0
    no or unknown card inserted
    la CCcam info

    ca sa ii mai fac ca nu mai am idei
    orice ideie si sfat sau ajutor sunt binevenite
    Multumesc
    zine daca deschide cu scam ?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercat cu 3.58
    nu vrea,versiuni mai noi nu am gasit pt Nabilo,si incercat cu 3.59 pe Gemini
    la fel nu vrea.incercat si MgCamd 1.35 si mai multe Nici nu mai imi aduc aminte
    Sa presupunem ca nu mai este platit cardul ca il plateam si pe citeva luni inainte mai adaugam cite una sau doua luni nu tineam cont,nu mai stiam cind expira,dar eu nu inteleg de ce nu mai imi arata cardul,la Cccam info nici cel de focus si nici cel de akta
    pina acum imi arata acolo ce cartela introduceam in el
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  15. #15
    46,57 N 26,90 E Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    RO
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa fie stupid de simplu dar incearca sa maresti grosimea cardului.E posibil sa nu faca contact in reader.Eu asa am patit.Succes.
    VU+SOLO2, VU+ZERO, TRIAX TD110, INVACOM 0.3dB, MTI Blue Line 0.3dB AP8-T2BL, DM 2800, 68,5E-30W, SONY KDL 55W808C, PANASONIC 46PY85
    Nu ştiu, nu cred sau nici nu ştiu ce să mai cred!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top