Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Angry Recomandare solutie server CCcam,

    Salutare,

    Evident, urmeaza sa iau o decizie si ma adresez familiei RDi,

    Deci Dream-ul 500HD nu mai poate tine cca 30 linii+1 card local, da rateuri din 2-2 ore, raman conectati doar 4-7 useri.

    Solutiile ar fi:

    1. Router Topex Deluxe (wifi), 32Mb, 200MHz proc, 100 Ron+ 130 Ron un modul Smargo = 230 Ron

    2. Dream 500 S , cel vechi pe care il aveam tinea si 40 linii (astept pareri) = 250 Ron.

    3. Mini PC ITONA (1GHz Proc, 512 DDR, 80Gb HDD), 300 Ron +Smargo 130 Ron= 430 Ron


    Ce sa fac, ca ma dispera faptul ca intru la fiecare 2 ore sa dau reboot, mai deranjez si userii conectati, pe ce solutie sa merg?

    PS

    Are cineva un script care sa-mi faca reboot la dream (Newenigma 2 v3.1.5), din 2 ore in 2 ore de ex.


    Multumesc,
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rand la oricare dintre cele variante vei pierde un hop ! deci va trebui sa mergi pe ideea de local si doar atat !

    asadar varianta 3. Mini PC ITONA (1GHz Proc, 512 DDR, 80Gb HDD), 300 Ron +Smargo 130 Ron= 430 Ron

    in configuratia pe care o descrii acolo fara probleme merge cu 70-80 linii , script autocheck si tot ce trebuie .

    instaleaza un linux cat mai simplu de preferat ubuntu ca loc pe hard ai la 80Gb apoi executand de aici http://www.cccamforum.com/forums/sho...=41856&page=47 iti vei face propriul server !

    daca doresti sa schimbi versiunea de cccam fata de ceea ce vei gasi pe link , opreste procesul apoi copie bin-ul (redenumit) la noul cccam in usr/local/bin si vei avea ce vrei .

    asta e o solutie ! dar....alegerea iti apartine !


  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau folosesti dm500 hd in varianta wifi si atunci va merge ok

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant,

    E si asta o varianta de luat in calcul, avand in vedere ca nu pierd la HOP, mai ramane sa vad ce stick sa caut, am vazut ca ASUS rev2 nu mai stiu ce model ar functiona, oricum multumesc de varianta, a trecut intre primele optiuni.

    Numai ca trebuie sa modific DM-ul, sa-i pun USB!


    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Sau folosesti dm500 hd in varianta wifi si atunci va merge ok
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau vinzi DM 500 HD si cumperi un VU+ Solo la 250.
    Parerea mea.
    Bafta

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Sau folosesti dm500 hd in varianta wifi si atunci va merge ok
    tu vrei sa zici ca placa de retea de la dm 500 hd, e slaba de nu suporta 30 de linii?
    am aproximativ un an de cand folosesc dm 500 hd sa redau mkv luate de pe net, prin retea si nu am avut nicio problema.
    imi vine greu a crede ca 30 de linii fac un trafic asa de mare prin placa de retea.
    esti sigur?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca problema nu este la numarul de linii, poate trebuie putin limitate cardurile, daca lasi toate cardurile din 30 de linii sa-ti intre in server poti avea fenomenele pe care le descrii.
    Chiar de curiozitate, cam cate carduri accepti in server ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800Se

    SUNT de aceasi parere. DM800SE nu accepta mai mult de 29 linii la mine tot cu neweningma 3.1.5 (asa ca o curiozitate mi se parea ca 3.1.4 era mai stabila). cu CCCam 2.2.1 instalat
    la mine se comporta f ciudat, am mai zis, mereg bine un timp in functie de numarul de linii si dupa un timp cand dau ping la el... arata 600ms, 700ms,

    majoritatea limitate la 0 0 0 { 0:0:2 }
    de asemenea accept doar 0 0 0 { 0:0:1 } si pot spune ca am si wireless instalat

    eu cred ca o se merg pe varianta Vu Duo ca server in viitorul apropiat

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    25 card-uri HOP 1, si restu mai las si HOP 2 pentru anumite programe care nu le vad in HOP 1, iar fenomenul este asta;

    dupa o perioada aleatorie de timp, nu are o constanta in timp, deci dupa 2,3 chiar si 8 ore am avut, il gasesc cu doar cateva servere conectate care nu stiu dupa ce criteriu le selecteaza, iar clientii toti deconectati.
    Mai mult de atat este ca nu mai pot face telnet/ftp decat foarte greu, timpul de raspuns al DM-ului fiind de cca 600-1000ms, asa cum a zis si colegul "crtistimate" mai jos. Deci banuiesc ca este o problema generala a lor.


    - Am oportunitatea astazi sa iau de la Tiberiu un Topex deluxe (wifi) cu 100 Ron, chiar daca nu cred sa ramana ca solutie finala, pentru experimente si cumul de experienta cred ca merita.


    Numai ca mi-a cerut 150EURO configurarea , si din 200MHz sa-l duca la 300MHz, ceea ce mi se pare cam exagerat, pentru mine cel putin, asa ca poate apelez tot la voi pentru putin ajutor.


    By the way, cine are un Smargo de vanzare in BUC?


    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Cred ca problema nu este la numarul de linii, poate trebuie putin limitate cardurile, daca lasi toate cardurile din 30 de linii sa-ti intre in server poti avea fenomenele pe care le descrii.
    Chiar de curiozitate, cam cate carduri accepti in server ?
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat ! Pe un soleron (clona dm500s) pot functiona fara probleme si 90-95 linii, bineinteles cu cardurile restranse la maximum hop1. Chiar box-urile astea noi sint atat de limitate ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vulcanescu35 View Post
    ...................
    dupa o perioada aleatorie de timp, nu are o constanta in timp, deci dupa 2,3 chiar si 8 ore am avut, il gasesc cu doar cateva servere conectate care nu stiu dupa ce criteriu le selecteaza, iar clientii toti deconectati.
    ............
    ..... alta intrebare. Ai cumva router dupa router, sau router dupa modem in instalatie ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  12. #12
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu ma gandeam sa imi iau un Dm 800 sau 500 HD, dar din ceea ce spuneti voi ca nu duce mai mult de 30 de lini ,e de naspa. Ce ma fac cu cele 80 de lini ale mele restrictionate la hop1 ca sa fie stabil servarul, in comcluzie care este solutia pt 800 sau 500 HD pt a fi stabil si a duce la 100 de linii!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Link Internet> router>DM 500HD




    Quote Originally Posted by Levys View Post
    ..... alta intrebare. Ai cumva router dupa router, sau router dupa modem in instalatie ?
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    Mi-am luat TPOEX-ul, pare super tare, si evident o multitudine de posibilitati in setari, revin cu detalii, pentru 100 Ron e poamana curata.

    Are DD WRT cu interfata grafica (te ajuta clar in mod grafic), ca si hardware 4 Lan 1 Wan + socket pentru SIM (scrie GPRS o sa vad daca stie UMTS/3G),2 USB si evident wifi.

    Revin eventual si cu poze, o sa-l si desfac, nu mai am decat sa-mi iau SMARGO-ul, pe care nu-l gasesc in Bucuresti!


    Multumesc,
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salve, pai ce sa zic, pana sa bag in hop 1 card-ul actual, aveam cca 15-20 linii, si nu am avut probleme, aveam up-time chiar si de 30 zile, evident si cu trafic de pe DM-ul meu.

    Dupa ce am bagat card-ul, gata s-a terminat, am mai adaugat si 3,4 linii a murit!


    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Si eu ma gandeam sa imi iau un Dm 800 sau 500 HD, dar din ceea ce spuneti voi ca nu duce mai mult de 30 de lini ,e de naspa. Ce ma fac cu cele 80 de lini ale mele restrictionate la hop1 ca sa fie stabil servarul, in comcluzie care este solutia pt 800 sau 500 HD pt a fi stabil si a duce la 100 de linii!
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top