Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: share ss2

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default share ss2

    salut, cum fac share intre SS2 si un dreambox?
    nu ma intereseaza raspunsuri de genul google search,pur si simplu ma doare capul cit am citit de toate pe forum

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sifo View Post
    salut, cum fac share intre SS2 si un dreambox?
    nu ma intereseaza raspunsuri de genul google search,pur si simplu ma doare capul cit am citit de toate pe forum
    Nu ai cum sa faci share intre o placa si un receptor.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vrei sa spui ca daca am un card in drembox nu pot decoda pe un calculator care are o placa Skystar?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cardul este in dream poti vedea pe calculator ,faci linie F ,iar cu progdvb,dvbviever etc pui la plugins hadu sau flyccam cu linea C.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sifo View Post
    vrei sa spui ca daca am un card in drembox nu pot decoda pe un calculator care are o placa Skystar?
    Cu calculatorul normal ca poti decoda, tu ai intrebat insa daca poti face sharing cu placa.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sharing cu placa skystar se poate ,instaland o versiune linux gen: ubuntu opensuse .. etc si cccam ......tot ce are un dreambox doar ca este pe calculator.Este mai complicat dar se poate ,exista distributii facute special pt skystar :Ubuntu Bionacle .http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=179335

  7. #7
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sharing-ul nu are nici o treaba cu placa, ci e doar o treaba de soft.
    Adica poti face sharing si fara placa.
    Pe windows vezi ce e cu vplug server si cu acam de ex.
    Iar pentru softcam-uri clasice exista Cygwin.
    Last edited by blindman; 28th February 2011 at 09:26.

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cu calculatorul normal ca poti decoda, tu ai intrebat insa daca poti face sharing cu placa.

    imi cer iertaciune ,m-am exprimat gresit

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asadeci si prin urmare cu un pc pe windows se poate face orice tine de decodare / sharing :

    1 - Folosit ca si client : - acamd, haducccam, flycccam (pay) pana la versiunea 4.01 (sau 4.02 free - cu o singura linie C), wincsc, csc

    2 - Folosit ca si client + server : - flycccam (versiunea 4.02 pay), gbox, mbox, camd3, oscam, emubox (in combinatie cu un linux pe masina virtuala).

    3 - Server singur : - vplug - nu e recomandat pentru ca vei fi dat afara din serverele bune (nimeni nu prea inghite carduri din emu).

    In concluzie ai de ales dintr-o gama destul de variata .

    Pe pc cu linux bineinteles ca posibilitatile sunt mult mai mari in ceea ce priveste folosirea lui in special ca server.

  10. #10
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu sa ma bag si eu ca musca...
    Nu e mai frumos sa faci share DIN dreambox, care consuma cativa Wati si sa folosesti pc-ul doar ca si client?
    Nu de alta dar partenerii de share cam doresc sa fii on-line tot timpul, nu numai daca ai calculatorul pornit. Iar un calculator cam papa curent.
    Iar daca asta nu-ti pasa, fa-ti un server dedicat pe linux, cu oaresice cardreader-e, si cu restul emulatorelor pe el, pe care il lasi pornit tot timpul. Si pe ala poti sa-ti faci la o adica si un site de web, server de mail si alte acareturi utile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top