Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Thread: skystar hd 2

  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default skystar hd 2 problema

    salut
    Am urmatoarea problema :
    Cand dau pe un program hd apare NO Hardware Available!
    Am incercat codec-uri... XP codec, nero codec si CoreAVC Professional 2.0 Final si nimic
    Pe programele SD am lumina sunt Ok

    Folosesc DVB Viewer v4.5.0.0
    PC - dual core, 4gb ram, win7 x64, geforce 7300gt

    Pana sa trec pe win7 x64 am avut win xp si a mers numai ca pe winxp folosea procesorul prea mult undeva la 90%

    Sa fie cumva de la win7 sau nu am facut eu ceva bine?
    Va multumesc
    Un incepator

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bifeaza ca placa e S2 si pe xp consumul era mare din cauza filtrelor alese gresit-incearca cyberlink

  3. #3
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Bifeaza ca placa e S2 si pe xp consumul era mare din cauza filtrelor alese gresit-incearca cyberlink

    Multumesc pentru ajutor
    Acum vad si HD-urile dar am aceasi problema cu procesorul.... la canalele SD sta 17-20% si la HD-uri la 90%

    Ce nu am facut eu bine?
    Va multumesc
    Un incepator

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La filtrul cyberlink trebuie bifat use dxva sau use hardware accelerator.

  5. #5
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    La filtrul cyberlink trebuie bifat use dxva sau use hardware accelerator.
    Am incercat si cu Cyberlink H264 and VC1 codecs(PDVD8.) am bifat si DXVA acum sta la 80% nu la 90
    Va multumesc
    Un incepator

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune la renderer EVR

  7. #7
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Pune la renderer EVR
    Tot la 80% sta am incercat si pe EVR si pe VMR9
    Va multumesc
    Un incepator

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cyberlink Powerdvd 10.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu face fata placa video,eventual spune cineva care are placa ca a ta
    Eventual incerci si alt player
    Last edited by dammi; 27th February 2011 at 19:36.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde
    Cand dau pe un program hd apare NO Hardware Available!...Sa fie cumva de la win7 sau nu am facut eu ceva bine?
    Verifica daca ai driverul potrivit pentru SS-s2 hd,care este "TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver".Intra,daca spui ca ai DVB Viewer,la Setting->Options->Hardware si la Device ar trebui sa ai driverul mentionat!
    E bine sa verifici daca iti apare driverul respectiv si la 1.Computer->Properties->Device Manager->Human Interface Devices:TechniSat Mantis BDA HID Device,si la 2.Sound,video and game controllers->TechniSat SkyStar HD2!
    In caz ca nu stii ce drivere sint instalate pe placa SS-S2 HD,cauta cu google driver pentru Windows 7 64 bit!

    satelescu

  11. #11
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Verifica daca ai driverul potrivit pentru SS-s2 hd,care este "TechniSat Mantis DVBS BDA Receiver".Intra,daca spui ca ai DVB Viewer,la Setting->Options->Hardware si la Device ar trebui sa ai driverul mentionat!
    E bine sa verifici daca iti apare driverul respectiv si la 1.Computer->Properties->Device Manager->Human Interface Devices:TechniSat Mantis BDA HID Device,si la 2.Sound,video and game controllers->TechniSat SkyStar HD2!
    In caz ca nu stii ce drivere sint instalate pe placa SS-S2 HD,cauta cu google driver pentru Windows 7 64 bit!

    satelescu
    Apare tot ce ai zis - in dvb viewer, Human Interface Devices, Sound,video and game controllers

    poate o avea placa vro problema
    se poate asa ceva?
    Va multumesc
    Un incepator

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Apare tot ce ai zis - in dvb viewer, Human Interface Devices, Sound,video and game controllers

    poate o avea placa vro problema
    se poate asa ceva?
    Placa nu are nimic.
    Tu gresesti in ceea ce faci sau mai bine zis te iei dupa sfaturi aiurea.

    Ai 2 posibilitati pe WIN 7 :

    1. - daca folosesti ca video render : EVR atunci H.264 Video Decoder pui Microsoft DTV-DVD Video Decoder
    2. - daca vrei sa mergi pe cyberlink (dar nu cel din power dvd ci din pachetele speciale pentru satelit clvd_pack) trebuie sa alegi ca video render : Overlay mixer.

    Foloseste aceasta configurare a videodecoderelor si nu vei mai avea probleme de incarcare a procesorului.

  13. #13
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Placa nu are nimic.
    Tu gresesti in ceea ce faci sau mai bine zis te iei dupa sfaturi aiurea.

    Ai 2 posibilitati pe WIN 7 :

    1. - daca folosesti ca video render : EVR atunci H.264 Video Decoder pui Microsoft DTV-DVD Video Decoder
    2. - daca vrei sa mergi pe cyberlink (dar nu cel din power dvd ci din pachetele speciale pentru satelit clvd_pack) trebuie sa alegi ca video render : Overlay mixer.

    Foloseste aceasta configurare a videodecoderelor si nu vei mai avea probleme de incarcare a procesorului.

    salut
    cu ce ai zis tu la punctul 1 tot in 90% sta CPU
    ce ai zis la punctul 2 nu am incerat inca pentru ca nu am gasit clvd_pack, ce am gasit trebuia inregistrat

    multumesc pentru ajutor
    Va multumesc
    Un incepator

  14. #14
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate suna idiot, dar ai pus driverele de pe site-ul nVidia sau mergi pe cele ce le-a instalat Windozele la setup?

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde
    Pana sa trec pe win7 x64 am avut win xp si a mers numai ca pe winxp folosea procesorul prea mult undeva la 90%
    Quote Originally Posted by georde
    cu ce ai zis tu la punctul 1 tot in 90% sta CPU
    Daca ai trecut pe Windows 7 64 bit cu un procesor Dual Core,n-ar fi rau sa setezi tu cum sa ruleze sistemul stiut fiind faptul ca el vine cu configurari predefinite,in cazul de fata doar -1 procesor.De aceea, e bine sa verificam daca Windows 7 activeaza automat sistemul multicore a procesorului.Pentru a face acest lucru trebuie sa faci urmatorii pasi:Start->scrie "msconfig",apoi la System Configuration->Boot->Advanced Option si apoi bifezi-Number of processors-2{doua} in cazul procesorului tau.Dupa repornire Windows-ul ambele procesoare vor fi folosite si parca nu vei mai avea aceasi incarcare la CPU.
    Avind acelasi sistem,W7 64 bit, si folosind acelasi player,DVBViewer Pro,pe video render cu "EVR Custom Video Render" orice combinatie de codec pentru H.264 Video Codec functioneaza bine{Elecard,CoreAVC,DivX.H264,Emuzed H264,si binenteles-clvd_pack,de care vorbea ovidiumarius}.
    Sper sa mai scada din "greutatea" de 90 % a procesorul tau daca recomandarea mea iti este utila.Daca nu,atunci verifica si aplicatiile care ruleaza in backgroundul Windows-ului.

    satelescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top