Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 HD Original+ 30 Linii

    salutare,


    Am ajuns la 30 linii folosind server de CCcam, folosesc NewEnigma 2.8.4, cu celelalte mi-a facut numai probleme , si anume dupa cca cateva ore se bloca, pornea numai dupa restart, acum efectul este acela de a mi se bloca functiile telecomenzii si nu mai porneste decat cu reboot, chiar si butonul din fata de power nu mai reactioneaza, decat power off il mai reanimeaza pentru cateva ore , de la 6-8...


    Acum recomandarea ar fi sa trec la server dedicat , PC, sau ce-mi recomandati,ma mai gandesc la un router la care sa ii bag o imagine pe care sa ruleze un CCcam (Topex),

    Pana la urma se confirma faptul ca nu duce mai multe de 28-30 linii,

    Multumesc anticipat de ajutor.
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vulcanescu35 View Post
    salutare,


    Am ajuns la 30 linii folosind server de CCcam, folosesc NewEnigma 2.8.4, cu celelalte mi-a facut numai probleme , si anume dupa cca cateva ore se bloca, pornea numai dupa restart, acum efectul este acela de a mi se bloca functiile telecomenzii si nu mai porneste decat cu reboot, chiar si butonul din fata de power nu mai reactioneaza, decat power off il mai reanimeaza pentru cateva ore , de la 6-8...


    Acum recomandarea ar fi sa trec la server dedicat , PC, sau ce-mi recomandati,ma mai gandesc la un router la care sa ii bag o imagine pe care sa ruleze un CCcam (Topex),

    Pana la urma se confirma faptul ca nu duce mai multe de 28-30 linii,

    Multumesc anticipat de ajutor.

    O solutie ar fi sa-ti cumperi un stick usb wifi si anume:
    Asus WL-167G v.2 asta merge sigur pe 500 HD

    Si la mine pe dream800HD merge cu acest stick, dar sa fie versiunea 2. si poti sa puni mai multe linii si nu se mai blocheaza, bafta.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare,

    stai ca nu inteleg, pai ce treaba are reteaua, tu zici ca se blocheaza datorita utilizarii conexiunii pe fastethernet, si sa bag un stick wirelless, adica sa am conexiune spre internet wirelless?



    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    O solutie ar fi sa-ti cumperi un stick usb wifi si anume:
    Asus WL-167G v.2 asta merge sigur pe 500 HD

    Si la mine pe dream800HD merge cu acest stick, dar sa fie versiunea 2. si poti sa puni mai multe linii si nu se mai blocheaza, bafta.
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact, ca sa poti pune mai multe linii si sa nu se mai blocheze trebuie sa faci conectiunea wireless de la dream la router prin acest stick.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ca prima data iti trebuie un adaptor usb ca sa poti pune stickul.alte detalii cauta cu google " USB Einbau DM-500HD by WhoCares"
    Last edited by tjd1971; 25th February 2011 at 21:42.
    VU+DUO2

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare

    Pai e indicat device-ul asta?

    http://www.chargeconverter.com/store/dm500usb

    Cu toate ca nu inteleg de ce sa functioneze wireless si nu eth, o sa mai studiez, oricum o sa comand adaptorul asta ca tot vreau sa bag si un HDD, apropo folositi la DM 500 HD imaginea Peter Pan v 2.2, este ok, sau sa raman la Newenigma 2.8.4, care pana acum nu mi-a facut nici un fel de problema, decat acum cand am ajuns la 30 linii.

    Tks


    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    problema e ca prima data iti trebuie un adaptor usb ca sa poti pune stickul.alte detalii cauta cu google " USB Einbau DM-500HD by WhoCares"
    _____________________________________
    Dreambox 500 HD, Nokia MediaMaster 9600, Skystar2, Triax 110+Moteck SG2100, SRT DIGIBOX, Invacom 0,3db, BOOM&Focus DTH.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine incearca sa limitezi numarul de carduri acceptate in server, accepta doar cele care sint mai aproape de tine si foloseste in cfg comanda:

    MINIMUM DOWNHOPS: 1


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top