Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Nul-Modem....de la RS232, la DVI-I....

    Salut...
    Stie cineva daca se poate face un cablu Nul-Modem astfel incat la unul din capete sa aiba mufa RS232, iar la celalalt capat sa aiba mufa DVI-I ?
    Daca se poate.....cum se leaga pinii la DVI-I ?
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Dvi_types.png
    Ma refer la a doua mufa, de sus in jos....in link-ul de mai sus. Cea cu 24+5 pini.
    Mai pun un link...
    http://support.dell.com/support/edoc...sp/connect.htm
    Multumesc anticipat pentru orice informatie.
    Last edited by profesionistul; 24th February 2011 at 20:02.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cum sa faci transmisii seriale intre un port com rs232 si o interfata video gen DVI care contine informatii audio/video?E absurd
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Pai cum sa faci transmisii seriale intre un port com rs232 si o interfata video gen DVI care contine informatii audio/video?E absurd
    Absurd.....neabsurd....asta este singura iesire pe care o am la laptop....in afara de USB-uri....
    Ma gandeam ca se poate face ceva.....chiar si absurd!

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Absurd.....neabsurd....asta este singura iesire pe care o am la laptop....in afara de USB-uri....
    Ma gandeam ca se poate face ceva.....chiar si absurd!
    Pai exista adaptor usb-serial,uite aici

    http://www.usbgear.com/USB-Serial.html
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Pai exista adaptor usb-serial,uite aici

    http://www.usbgear.com/USB-Serial.html
    Stiu ca exista, dar pana in prezent nu am auzit pe cineva care sa afirme si ca functioneaza! Cel putin....nu la Nul-Modem. Poate la cablu RS232/RS232+USB...da....
    Am cunoscuti care au testat combinatia si nu a mers.

  6. #6
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by profesionistul View Post
    Stiu ca exista, dar pana in prezent nu am auzit pe cineva care sa afirme si ca functioneaza! Cel putin....nu la Nul-Modem. Poate la cablu RS232/RS232+USB...da....
    Am cunoscuti care au testat combinatia si nu a mers.
    Uite,iti confirm eu ca merge foarte bine.
    Eu am asta

    http://www.usbgear.com/computer_cabl...99%2C601%2C461

    si merge brici.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Uite,iti confirm eu ca merge foarte bine.
    Eu am asta

    http://www.usbgear.com/computer_cabl...99%2C601%2C461

    si merge brici.

    Si din adaptorul ala te duci cu cablu NULL MODEM ca sa functioneze nu conectezi direct receiverul la el.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Uite,iti confirm eu ca merge foarte bine.
    Eu am asta

    http://www.usbgear.com/computer_cabl...99%2C601%2C461

    si merge brici.
    merge,ca si eu am Adaptor USB TO SERIAl si merge .
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  9. #9
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Si din adaptorul ala te duci cu cablu NULL MODEM ca sa functioneze nu conectezi direct receiverul la el.
    Nu ma gandeam ca mai trebuie precizat,cablu null modem sau pin-pin depinde de situatie.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are nici o treaba DVI-ul cu cu rs232 , e ca si cum ai spune ca vrei sa vezi imagine tv pe boxe audio deci nonsens .....asculta colegii de forum , iti trebuie un adaptor de la usb la rs232

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok!
    Multumesc mult, o sa incerc si asa.

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Nu ma gandeam ca mai trebuie precizat,cablu null modem sau pin-pin depinde de situatie.

    pentru uni mai trebe precizat ....
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    pentru uni mai trebe precizat ....
    Doar pentru profesionisti trebuie precizat ... amatorii sunt la alt nivel.

    P.S.: Bine ca nu sunt prea multi "profesionisti" pe aici ... sau sunt !?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Doar pentru profesionisti trebuie precizat ... amatorii sunt la alt nivel.

    P.S.: Bine ca nu sunt prea multi "profesionisti" pe aici ... sau sunt !?
    Depinde in ce e profesionist fiecare......
    Niciodata nu am afirmat ca as fi profesionist in televiziune prin satelit....
    Daca erai mai atent cand am cerut detalii despre configurarea unui comutator diseqc 16/1....si am cerut explicatii la nivel de "abecedar" (si am precizat asta!)....nu te trezeai vorbind fara sa treci informatia si prin creier!
    Sau mai pe romaneste.....erai mai destept si mai "expert".....daca taceai!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    pentru uni mai trebe precizat ....
    Se pare ca si pentru un "expert" ca tine mai trebuie (nu trebe!) precizat ca se spune "unii"....nu "uni"......sau s-au epuizat stocurile de "i"-uri la alimentara din colt
    Si vorbirea nearticulata poate sa fie o solutie de criza pentru unii......asa mai "experti", ca tine.....
    Decat sa-ti dai aere de "expert" pe aici......mai bine ai pune mana pe Gramatica Limbii Romane!
    Nu de alta.....dar esti penibil dupa cum te exprimi.....
    Poate esti tu "expert" pe aici....dar in fata mea nu esti altceva decat un "limitat" intelectual!
    Iar dovada reiese din cuvintele tale........(nu o lua ca pe o insulta, ca nu acesta este scopul meu!)
    Tu te insulti singur.....
    Last edited by profesionistul; 26th February 2011 at 12:49.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top