Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default cumpar tuner dm800!

    cumpar 2-3 tunere dm800,ofer 150 ron pe buc!
    sau daca sunt mai multi sa comandam de aici mai multe buc!

    http://www.dhgate.com/2011-dreambox-...3faf31519.html
    350 kg de scule!

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    cumpar 2-3 tunere dm800,ofer 150 ron pe buc!
    sau daca sunt mai multi sa comandam de aici mai multe buc!

    http://www.dhgate.com/2011-dreambox-...3faf31519.html
    Vezi ca daca ai dm 800 original si placa de baza e revizia J cum e si la mine nu merg revizia M caci nu booteaza,asa mi-a spus mie cineva....asa ca mare grija ce cumperi.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner dm800

    eu am un tuner alps revizia k pe un dm 800 original.exista un tuner mai performant?m-as baga si eu la unul dar nu ma pricep prea bine.
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt clone sim 201..placa de baza rev j.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Degeaba au revizie J pe clone ,toate tunerele cu orice revizie fie ele J,K,Lsau M merg pe clone , problema e ca nu merg tunerele cu revizie M pe placa de baza revizie J de la originale.
    Mai sap sa vad care este cauza.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default revizie

    daca desfac dm-ul unde vad pe placa de baza unde scrie revizia?revizia e intotdeauna aceiasi pe care o are si tunerul?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revizia placii de baza o poti vedea intre mufa dvi si euroscart ,exact in zona unde este montata mufa de hdd pe planoul din spate.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca poti sa-ti cumperi clona doar daca esti electronist. Naspa.
    SHALOM

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner dm800

    eu am revizia j pe placa de baza la dm 800 si revizia k la tuner.e normal sa am asa?nu trebuie sa fie ambele aceiasi revizie?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top