Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default akta & cccam 2.1.4 problema

    Sal , de cand am pus un ca*d akta in sh**e intampin urmatoarea problema : crapa cccam in cateva ore (5 - 6h ) de la restart . In acelasi server am avut inainte un ca*d zaharos si totul functiona ok . Nu stiu care este problema de ce se opreste cccam ?

    In cfg am asa :

    SERVER LISTEN PORT : 12000
    ALLOW TELNETINFO: yes
    ALLOW WEBINFO: yes
    WEBINFO USERNAME xxxxxxxxx
    WEBINFO PASSWORD xxxxxxxxx
    TELNETINFO USERNAME xxxxxxxxxxx
    TELNETINFO PASSWORD xxxxxxxxxxx
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    ZAP OSD TIME :
    OSD USERNAME xxxxxx
    OSD PASSWORD xxxxxx
    OSD PORT :80
    SMARTCARD WRITE DELAY: /dev/sci0 4000
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3000000
    SHOW TIMING : yes
    #NEWCAMD CONF :yes
    DISABLE EMM : YES
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    MINI OSD : yes
    #BOXKEY: /dev/sci0
    PIN: /dev/sci0 0000
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/etc/costant.cw
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

    Daca aveti idee va rog sa postati.
    Sau dacaa trebuie folosit altceva decat cccam simplu

    tks.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    pune un cccam 2.2.1 curat si va merge perfect ca un ceas swiss

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by feeryca View Post
    pune un cccam 2.2.1 curat si va merge perfect ca un ceas swiss
    tks . chiar acum l-am instalat . sper sa nu mai crape .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mnemon, EXTRA EMM LEVEL : no

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default akta

    incearca cfg acesta:

    WEBINFO USERNAME :
    WEBINFO PASSWORD :
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001..
    ALLOW WEBINFO: yes
    ZAP OSD TIME : 0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyS0 3570000 #Akta
    SHOW TIMING : yes
    MINI OSD : no
    DEBUG : yes
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : no
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /etc/CCcam.channelinfo

    iar in prio pune :

    P: 0500:024f00 # - MaxTV Romania (5E)
    P: 0500:022F00 # Akta


    succes.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by feeryca View Post
    pune un cccam 2.2.1 curat si va merge perfect ca un ceas swiss

    a crapat si cu 2.2.1 .. la 12 h .. incerc urmatoarele variante .. Tks

    P.s am uitat sa va zic cardul este Conax , Caid b00
    Last edited by mnemon; 20th February 2011 at 23:11.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default akta

    Quote Originally Posted by mnemon View Post
    a crapat si cu 2.2.1 .. la 12 h .. incerc urmatoarele variante .. Tks

    P.s am uitat sa va zic cardul este Conax , Caid b00
    Pune eventual un script care sa iti rebooteze aparatul la o ora prestabilita de tine.
    Not Me!

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu intampin de vre-o luna aceasta problema. Ma ultima imagine Gemini pe Dream 800 si card akta. Intr-un timp imi cadea toata conexiunea la net a reciverului. Am reinstalat imaginea insa tot imi pica cccam-ul. Am reinstalat-o cu cablu nullmodem insa tot pica si acum cccam-ul. Vad ca reteaua merge bine acum si nu mai cade, insa cccam-ul pica Nu stiu ce sa ii mai fac. Daca pornesc reciverul si dau restart la cccam merge ok si 10 ore insa daca pe urma trec reciverul in standby si il repornesc dupa 30 min pana la cateva ore si pe urma il repornesc iarasi nu mai merge si terbuie dat restart la cccam.


  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by mnemon View Post
    a crapat si cu 2.2.1 .. la 12 h .. incerc urmatoarele variante .. Tks

    P.s am uitat sa va zic cardul este Conax , Caid b00
    eu am card via dar problema pe care o ai u nu lam avut niciodata ,unica prob pe care din cand in cand mi se intampla ca nu face mereu AU cu 2.2.1 ,dar se rezolva imediat cu scam 3.59 pe tvr,prob prob ta sa fie de la cardul conax?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mnemon View Post
    a crapat si cu 2.2.1 .. la 12 h .. incerc urmatoarele variante .. Tks

    P.s am uitat sa va zic cardul este Conax , Caid b00
    Singura versiune cu care nu vei avea probleme e 2.0.11 (versiune folosita pe toate serverele mari) indiferent de config, singura conditie fiind ca liniile sa fie configurate corect.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Si eu intampin de vre-o luna aceasta problema. Ma ultima imagine Gemini pe Dream 800 si card akta. Intr-un timp imi cadea toata conexiunea la net a reciverului. Am reinstalat imaginea insa tot imi pica cccam-ul. Am reinstalat-o cu cablu nullmodem insa tot pica si acum cccam-ul. Vad ca reteaua merge bine acum si nu mai cade, insa cccam-ul pica Nu stiu ce sa ii mai fac. Daca pornesc reciverul si dau restart la cccam merge ok si 10 ore insa daca pe urma trec reciverul in standby si il repornesc dupa 30 min pana la cateva ore si pe urma il repornesc iarasi nu mai merge si terbuie dat restart la cccam.
    cred cai prea multe carduri care intra de aceia pica , incearca sa mai reduci din lini sau carduri care intra, eu merg cu max 200 card care intra ,
    incearca ca proba sa mai opresti citeva lini si vezi

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Singura versiune cu care nu vei avea probleme e 2.0.11 (versiune folosita pe toate serverele mari) indiferent de config, singura conditie fiind ca liniile sa fie configurate corect.
    Toate configurarile de cfg mai sus mentionate nu au dat rezultate , incerc ultima varianta cu 2.0.11 . Daca nici asta nu da rezultate , schimb cardul . Va multumesc tuturor pt ajutor.

    P.S
    Ce cred eu ca se intampla.. este din cauza cardului
    Cardul este vazut in infophp b00 : 0 [Conax] Digitalb(16)/C+Nordic(1W)/MTV(19)
    - Pe acest card imi vin foarte multe cereri de Digitalb / C+Nordic ,MTV , bineinteles aceste cereri NU SUNT REZOLVATE !
    ex:Total handled LOCAL ecm's : 0 / 130 (0%) - asta la 7 minute dupa pornire , mai tarziu numarul de cereri creste si bineinteles nerezolvate toate, care sunt catre AK*A sunt ok... dar prea putine astfel am un 20% rezolvari.
    Mentionez ca acest card functiona intr-un receiver dvbc de AK*T Cablu. Cardul a functionat inainte cu mgcamd si newcs/ si-a facut uptade si toate cele nu au fost probleme!
    Sa fie oare asta problema ?
    Last edited by mnemon; 23rd February 2011 at 18:15.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba cardul cu unul via si nu o sa mai ai probleme.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Completezi cu ce trebuie si pui linia asta in CCcam.cfg :

    SMARTCARD SID ASSIGN : /dev/sci0 0 { sid-urile akta }

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top