Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default problema tp 12687 18v h

    am intalnit urmatorul fenomen:

    realitatea tv si otv , mesajul: canalul nu functioneaza.
    dau revenire la setarile fabricantului,functioneaza 2 ore , dupa care din nou mesajul ,, canalul nu functioneaza"
    verific si constat ca cele 2 canale erau 12687 14 v vertical.

    stie cineva de ce sare pe vertical?
    multumesc!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirceas1955 View Post
    am intalnit urmatorul fenomen:

    realitatea tv si otv , mesajul: canalul nu functioneaza.
    dau revenire la setarile fabricantului,functioneaza 2 ore , dupa care din nou mesajul ,, canalul nu functioneaza"
    verific si constat ca cele 2 canale erau 12687 14 v vertical.

    stie cineva de ce sare pe vertical?
    multumesc!
    Revenire la setarile fabricantului, urmat de un update de soft.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Revenire la setarile fabricantului, urmat de un update de soft.
    eu am patit asta de n ori, si are ultimul soft..

    cred ca e alta buba.. eu cum trece vremea rea, schimb cablul..

    am schimbat si receiverul din camera aia cu unu nou, 3169 si tot degeaba..
    tot apare pb asta..
    Last edited by mark21; 17th February 2011 at 16:41.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Revenire la setarile fabricantului, urmat de un update de soft.
    Ce receptoare dati voi la oameni? In doi ani se strica un codensator de 1000mF pe sursa, au surse prost dimensionate....

    Ahh si bug-ul de "schimba canalele automat" tot vine de la condensatori care mai au un pic si trebuie schimbate.

    Mai sunt o caruta de bug-uri la receptoare cred ca degeaba as trimite mail pentru RCS ca oricum de ala se va ocupa femeia de servici...

    Numa' bine!

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omul a deschis topicul dupa o problema pe care a intampinat-o, [email protected] i-a dat o solutie.
    Sau sa inteleg ca [email protected] e de vina pentru receptoarele comercializate?
    Cat despre schimbarea automata a canalelor la Humai exista optiunea Canal dinamic
    Toate cele bune
    PS uite ca decodorul meu face vreo 4 ani si inca munceste bine

    LE @ [email protected]: ai cumva idee de ce pe un decodor 1160 cu scart nu sta imaginea pe un LCD in modul Fullimage? sare pe 4:3 pe RCA e OK

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Revenire la setarile fabricantului, urmat de un update de soft.
    multumesc! am facut cum ai spus .
    acum astept sa vad daca mai sare
    o seara buna
    1

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Hss1160na

    Va salut. Stie cineva ce se poate face sa nu se mai schimbe singur (in afara de revenire la setari si update) daca stie cineva ceva si vrea sa ma ajute ca ma dispera.

  8. #8
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e vorba de acei condesatori care trebuie schimbati,nu-ti recomand sa faci update ca dupa aia se pare ca aranjarea canalelor nu se mai memoreaza adica la scoaterea din priza revin la starea initiala.......asta am observat io mai nou nu stiu daca la toate hss dar la 1160 se intimpla des aceasta treaba "profesionala".......e o lupta continua cu tot felul de ineptii si inepti....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  9. #9
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    ...se pare ca aranjarea canalelor nu se mai memoreaza adica la scoaterea din priza revin la starea initiala.......
    dupa ce ai terminat de asezat canalele si de facut toate setarile, inchide decodorul din telecomanda. pe ecran o sa-ti apara o dunga portocalie pe care scrie: salvare date in curs va rugam asteptati. ai sa vezi ca se rezolva.
    daca tu scoti din priza aparatul sau il opresti din butonul de la sursa e normal sa nu-ti memoreze setarile si sa revina la ultima setare salvata.

    le: nu cred ca cei doi condensatori au treaba cu saritul canalelor. pare mai degraba o problema legata de soft si de cele mai multe ori se rezolva (temporar) cu update de soft. daca problema persista si pe deasupra se mai si blocheaza cu cate o cifra pe display (de obicei cifra 0) e procesorul obosit si trebuie schimbat aparatul.
    Last edited by velciu; 17th February 2011 at 21:36.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    e vorba de acei condesatori care trebuie schimbati,nu-ti recomand sa faci update ca dupa aia se pare ca aranjarea canalelor nu se mai memoreaza adica la scoaterea din priza revin la starea initiala.......asta am observat io mai nou nu stiu daca la toate hss dar la 1160 se intimpla des aceasta treaba "profesionala".......e o lupta continua cu tot felul de ineptii si inepti....
    ok ms mult. si app pentru salvarea listei de programe incearca sa intri in meniu-instalare-editare scanare tp si apoi iesi afara si se vor salva toate modificarile.

  11. #11
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    posturile poti salva pe pc prin mufa rs232 sau daca nu cu stick usb.
    Daca 1160 are port serial si port usb eu il mananc cu tot cu procesor.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  12. #12
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Daca 1160 are port serial si port usb eu il mananc cu tot cu procesor.
    stai la rind.......
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    eu credeam ca are, sigur nu are ?
    100% NU are,nici macar serial

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    dupa ce ai terminat de asezat canalele si de facut toate setarile, inchide decodorul din telecomanda. pe ecran o sa-ti apara o dunga portocalie pe care scrie: salvare date in curs va rugam asteptati. ai sa vezi ca se rezolva.
    daca tu scoti din priza aparatul sau il opresti din butonul de la sursa e normal sa nu-ti memoreze setarile si sa revina la ultima setare salvata.

    le: nu cred ca cei doi condensatori au treaba cu saritul canalelor. pare mai degraba o problema legata de soft si de cele mai multe ori se rezolva (temporar) cu update de soft. daca problema persista si pe deasupra se mai si blocheaza cu cate o cifra pe display (de obicei cifra 0) e procesorul obosit si trebuie schimbat aparatul.
    Se blocheaza cu 0,1 sau 9. se intampla cam la 3-4 zile. Decand s-a stricat Humaxu si mi-au dat 1160 astea cad mereu. mai am un 3169(parca, nu stiu sigur acum) şi ala merge fara nici o problema de 4 ani.
    Last edited by Marian1990; 18th February 2011 at 08:26.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am patit asa ceva este de la conserva aia de hyundai

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top