Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Angry CCCam si Mgcamd 1.35a

    Am BlackHole si cccam pe E2. Am instalat si MgCamd 1.35a pt a vedea TVR HD.. De 2 ori s-a intamplat aceasi chestie ciudata: dupa instalare si configurare mgcamd merge perfect deschizand tot...dar a doua zi cand trec pe mgcamd acesta nu mai deschide nimic..Unde e problema ca mi-am omorat nervii incercand sa-mi dau seama...
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentionez ca folosesc aceasi linie si pt cccam si pt mgcamd...Nu ar fi o problema pt ca cele doua emu nu ruleaza simultan.Am incercat si linii diferite dar tot nu a mers.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Ai pus cumva "32" ACOLO UNDE TREBUIE?
    Stopezi 3C din consola?
    La restart ai pus sa plece doar 1.35?
    Tu nu ai dat nici un detaliu clar si asa e greu de intuit cauza exacta!

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    G: { 33 }
    Serverul nu e pe acest receiver..e pe PC...cccam si mgcamd ruleaza doar ca client
    Normal porneste pe cccam, mgcamd nu folosesc decat pt tvr
    Nu stiu la ce te referi cu 3C
    Eu cred ca nu primeste linia..pentru ca nu deschide nimic...
    Am restartat rec pornind direct cu mgcamd si nimic
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste oscam cu

    [dvbapi]
    enabled = 1

    si nu o sa mai ai probleme,deschide chiar mai repede decat cccam.

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Porneste mgcamd din consola si pune aci logul, dupa cate inteleg eu nu iti porneste aplicatia deloc
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OpenEmbedded Linux vusolo


    Vuplus 2.0.2 vusolo

    vusolo login: root
    Password:
    [email protected]:~# cd /var/bin
    [email protected]:/usr/bin# ./mgcamd_1.35a -d
    warning, no config file
    tuxbox mgcamd v1.35a by mixvt (compiled Jan 26 2010 15:59:20)
    [mg] Net:0:7:0:10s Show ecm:1, emm:1 Up:1 Au:2 Dir:0 Osd:no:80:0 Cache:6 Log:2:n
    o ip:28007 Reread:0
    [mg] Ecm cache time: 15
    Box type: mips dreambox (dm7025, dm800)
    [email protected]:/usr/bin# Conax.Key error 2: No such file or directory
    SoftCam.Key error 2: No such file or directory
    AutoRoll.Key error 2: No such file or directory
    Conax.Key error 2: No such file or directory
    [mgcam] emm thread started
    got 8 cmd 9F
    got 80 cmd 9F
    [mg0] namespace A0ACCF t-id 64 on-id 1
    [mg0] descramble on 1, source 0
    [mg0] service 1 index 0 pmt pid 1389 (2), pids: video 0x006E, audio 0x0064 0x00
    76
    [mg0] ECM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0020 ProvID: 000000
    [mg0] ECM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0021 ProvID: 000000
    [mg0] ECM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0500 ProvID: 000000
    [mg0] No viaccess key(s) found for id 24F00 keynr 08
    [mg0] pid 0x0020 failed to decode.
    [mg0] No viaccess key(s) found for id 25900 keynr 08
    [mg0] pid 0x0021 failed to decode.
    [mg0] No viaccess key(s) found for id 22F00 keynr 08
    [mg0] pid 0x0500 failed to decode.
    [mgcamd] emm started
    EMM: CaID: 0x0500 -> CaPID: 0x0050 ProvID: 025900
    [mgcamd] emm stopped


    [mg0] stopped
    got 8 cmd 9F
    got 45 cmd 9F
    [mg0] namespace A00000 t-id 168 on-id 16E
    [mg0] descramble on 1, source 0
    [mg0] service 5 index 0 pmt pid 641 (4), pids: video 0x064A,
    [mg0] ECM: CaID: 0x0BAA -> CaPID: 0x008D ProvID: 000000
    [mg0] No conax key(s) found for id 0 keynr 20
    [mg0] pid 0x008D failed to decode.
    [mgcamd] emm started
    EMM: CaID: 0x0BAA -> CaPID: 0x0090 ProvID: 000000
    [mgcamd] emm stopped
    [mg0] stoping camd..
    [mg0] stopped
    got 45 cmd 9F
    [mg0] namespace A00000 t-id 168 on-id 16E
    [mg0] descramble on 1, source 0
    [mg0] service 15 index 0 pmt pid D80 (5), pids: video 0x11D7,
    [mg0] ECM: CaID: 0x0BAA -> CaPID: 0x008D ProvID: 000000
    [mg0] No conax key(s) found for id 0 keynr 20
    [mg0] pid 0x008D failed to decode.
    [mgcamd] emm started
    EMM: CaID: 0x0BAA -> CaPID: 0x0090 ProvID: 000000
    [mgcamd] emm stopped

    Am incercat pe tvr si tring
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    G{32}!
    3C=cccam

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCcamul se opreste cand pornesc mgcamd. Nu ruleaza amandoua odata. Cand mi-a mers G-ul a fost 33.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #10
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In logul ala nu vad unde te conectezi...
    Ar trebui sa-ti apara ceva de genul:

    [config] newcamd route = myname:192.168.1.xxx:12000 server server1
    [ Newcamd:12000 ] User myname logged in, client: Mgcamd

    Sigur ai completat bine newcamd.list ?
    Un exemplu ar fi asa:
    CWS_KEEPALIVE = 300
    CWS_INCOMING_PORT = 21000
    CWS = 192.168.1.xxx 12000 user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan server1
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scris linia C in cccamd.list. In newcamd nu am completat nimic...ala nu e fisier pt liniile N?
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Daca ai pus C in cccam.list
    pune G: { 32 } unde trebuie si gata.Ce tot o freci in palma de o saptamana.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ################################################## ##############################
    #------------------------------------------------------------------------------#
    #******************************* mg_cfg ***********************************#
    #------------------------------------------------------------------------------#
    ################################################## ##############################
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # EMM messages
    # 00 don't show any EMMs (default)
    # 01 show only valid EMMs
    # 02 show valid and bad EMMs with complete data display
    #M: { 01 }
    M: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # ECM messages
    # 00 don't show anything about ecm
    # 01 normal mode, show pids processed, decoded ecm and cw
    # 02 verbose mode, show valid and bad ECMs with data
    C: { 01 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # AU
    # 00 disable, no emm pids processed
    # 01 enable, emm pids always processed for soft-au and shared cards
    # 02 auto, emm started only if channel cant be decoded
    # 03 process emm pids for network cards update only
    #A: { 01 }
    A: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # key update (sum 01 or 02 with 04)
    # 01 update only new keys, default setting
    # 02 update all keys (used for valid PMK checking)
    # 04 enable TPS au
    U: { 01 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # config files folder (softcam, autoroll, ignore/priority)
    # 00 files in /var/keys
    # 01 files in /tmp
    T: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # network mode, use summ for several clients
    # 00 no network (default)
    # 01 newcamd netclient
    # 02 radegast netclient
    # 04 camd3 netclient
    # 08 gbox netclient
    #G: { 00 }
    G: { 32 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # network retry, use summ for several options
    # 00 disable
    # 01 retry every new ecm
    # 02 try to connect to offline shares every Q: seconds
    # 04 try to detect and fast reconnect to lost (and not used atm) server
    # + XX messages number and YY seconds to reconnect
    # mg will reconnect to server, if no answer to last XX ecm/keepalive or
    # if no answer for last ecm or keepalive sent for YY seconds
    # set to 0 to disable
    #N: { 07 } 5 30
    N: { 03 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # network ecm timeout in seconds
    K: { 05 }
    # for SBCL_vPlug (...& without cardsharing) you can try:
    #K: { 01 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # newcamd dead routes connect retry, sec
    Q: { 600 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # network shares priority
    # 00 gbox, newcamd, radegast, camd3 (default)
    # 01 camd3, radegast, newcamd, gbox
    # 02 newcamd, camd3, gbox, radegast
    #P: { 00 }
    P: { 02 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # on screen display type
    # 00 No OSD (default)
    # 01 neutrino
    # 02 enigma
    # 03 relook
    # + user password for http auth
    O: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # on screen display Options, summ of:
    # 01 show emu ecm
    # 02 show network shares messages
    # 04 show decoding failed / fta
    # 08 show emm keys update
    # + web port to use for osd
    S: { 03 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # Log option, summ of:
    # 00 off
    # 01 network udp log
    # 02 log to console
    # 04 file, appended ! delete it by yourself, before it eat all your hdd
    # + IP udp-port log-file-name
    #L: { 00 } 192.168.2.105 514 /tmp/mgcamd.log
    L: { 01 } 192.168.2.105 514
    #
    # ! with Nabilo E2 image and MGcamd - you need to set L: { 01 } or { 03 }
    # when - L: { 00 } or L: { 02 } you have "no picture", althrough MGcamd is working!
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # keep ecm cache, seconds
    # every cache entry takes 28 bytes, so 24h cache will take *only* 240-400kb of memory,
    # for openbox/elanvision users with remote shares make sense to set it higher than default value,
    # to not hammer cards while timeshifting or playing crypted recordings.
    E: { 15 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # cache option, summ of:
    # 00 Off (default)
    # 01 Ecm pids cache, store pids used to decode in /tmp/ca_cache.list at exit, load at startup, same syntax as restore.list
    # 02 Ecm data cache, remember CW for (E time
    # 04 Emm cache for network cards, do not resend the same emm twice, cache not cleared until restart
    #H: { 07 }
    H: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # reread files, summ of:
    # 00 No (default)
    # 01 reread config file on channel change (including priority and ignore, but not replace/cache)
    # 02 reread SoftCam.Key on channel change
    # 04 reread SoftCam.Key if file changed
    #R: { 00 }
    R: { 04 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # debug, summ of
    # 00 off (default)
    # 01 debug ecm
    # 02 debug emm
    # 04 debug network ecm
    # 08 debug network emm
    # 16 debug network login
    # 32 show mem/cpu stats every 1 min
    # 64 add timestamp to log messages
    D: { 00 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    # box type
    # 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
    # 01 dbox2
    # 02 dreambox
    # 03 triple-dragon
    # 04 relook
    # 05 openbox
    # 06 DM-7025, DM-800
    B: { 00 }
    #
    # ! for DM-800S with older MGcamd-1.28 you need to set:
    #B: { 06 }
    #------------------------------------------------------------------------------#
    ################################################## ##############################

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Daca ai pus C in cccam.list
    pune G: { 32 } unde trebuie si gata.Ce tot o freci in palma de o saptamana.
    Am pus in toate felurile. Problema e ca a mers si a doua zi fara sa umblu la nimic nu a mai mers...Si asta s-a intamplat de 2 ori. Dupa ce sterg tot, instalez si conf. merge..dar cand dau drumul a doua zi nu mai vrea. Asta vreau sa stiu..ce se poate schimba de nu mai vrea. Si nu e vorba numai de tvr...nu mai deschide nimic cu mgcamd.
    Atunci cand mi-a mers a mers cu G: {33}
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Zic si eu ...

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    ... Problema e ca a mers si a doua zi fara sa umblu la nimic nu a mai mers...
    N-ai ceva fisier cu drepturi prea multe setate si ti-l modifica ceva sau cineva de pe o zi pe alta ?
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top