Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default gb legat la cccam

    poate cineva sa-mi dea va rog un exemplu de configurare gbox legat ca si client la cccam ? merg orice versiuni de gbox respectiv cccam legate intre ele ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by minitehnicus View Post
    poate cineva sa-mi dea va rog un exemplu de configurare gbox legat ca si client la cccam ? merg orice versiuni de gbox respectiv cccam legate intre ele ?
    Merge cccam legat de gbox. Deci cccam primeste carduri din gbox.Invers nu cred ca este posibil...
    O astfel de configuratie aveam acum 3-4 ani...gbox out.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Merge cccam legat de gbox. Deci cccam primeste carduri din gbox.Invers nu cred ca este posibil...
    O astfel de configuratie aveam acum 3-4 ani...gbox out.
    mersi, probabil ca am inteles eu gresit. ai cumva un exemplu de configuratie pentru gbox si cccam, ca sa leg cccam ca si client la gbox ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gb legat la cccam
    @minitehnicus- daca nu ai fost inca blastamat facind asta- sigur ai sa fii cu o operatiune de asta.


    PS:- Nu de mine - ci de Clientii pe care i pe CCcam

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @minitehnicus- daca nu ai fost inca blastamat facind asta- sigur ai sa fii cu o operatiune de asta.


    PS:- Nu de mine - ci de Clientii pe care i pe CCcam
    de ce ? am 2 dreamboxuri, unul cu gbox si unul cu cccam. ma gandeam sa leg cel cu cccam ca si client la cel cu gbox, sa vad pe dreamboxul cu cccam si ceva carduri de pe reteaua gbox. ce problema au clientii cccam cu asta ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce problema au clientii cccam cu asta ?
    chiar te rog , sa legi Clienti de din afara si sa te convingi singur-

    Nu vorbesc de Homesharing


    Este mai rau decit ca cei cu Oscam ca Client


    PS:- vezi la CCcam cfg- scrie cum sa faci legatura

    # syntax for add gbox connection
    #
    #G: <pass> <localhost> <localport> <peerpass> <peeraddress> <peerport>
    #
    # support optional limits just like C line (ignore shares more than 'uphops' away)
    # { caid:id(:uphops), caid:id(:uphops), ... }
    #
    # example:
    #
    # G: AABBCCDD my.address.tv 2500 12345678 peer.address.tv 2500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top