Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam + gemeni 4.7= problema

    Salut
    Am card local in DM500(server) imagine gemeni 4.7 + cccam2.1.4.
    Mai am un DM 2(client) tot gemeni 4.7 + cccam2.1.4.
    Si am urmatoarea problema:
    Am observat ca face freez-uri al2lea DM cand deschide de pe card-ul din DM 1
    Dm-urile sunt in retea in casa deci fara net



    Intrebare
    Ce poate sa fie?
    Sau nu este setat cccam-ul cum trebuie?
    Last edited by georde; 13th February 2011 at 16:26. Reason: sa intelaga toata lumea
    Va multumesc
    Un incepator

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Salut
    Am card local in DM500(server) imagine gemeni 4.7 + cccam2.1.4.
    Mai am un DM 2(client) tot gemeni 4.7 + cccam2.1.4.
    Si am urmatoarea problema:
    Am observat ca face freez-uri al2lea DM cand deschide de pe card-ul din DM 1(nu vorbesc de share)
    Dm-urile sunt in retea in casa deci fara net
    Face freez-uri si DM1(server) atunci cand deschide din share
    Sa nu mai zic de DM2 (client) cand deschide din share(nu cardul din DM1)
    Intrebare
    Ce poate sa fie?
    Sau nu este setat cccam-ul cum trebuie?
    Mai ambiguu de atat nu puteai explica ?

  3. #3
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mai ambiguu de atat nu puteai explica ?
    Am modificat poate asa este mai bine DA?

    Ce trebuia sa ma scriu? dupa parea dvs. (tot cccamul, cu ce curent se alimenteaza.....)
    Ca nu inteleg ce vrei sa spui
    Era o simpla intrebare...
    Poate nu am explicat eu cum trebuie dar in fine....

    Va multumesc pentru ..... raspuns
    Va multumesc
    Un incepator

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Am modificat poate asa este mai bine DA?

    Ce trebuia sa ma scriu? dupa parea dvs. (tot cccamul, cu ce curent se alimenteaza.....)
    Ca nu inteleg ce vrei sa spui
    Era o simpla intrebare...
    Poate nu am explicat eu cum trebuie dar in fine....

    Va multumesc pentru ..... raspuns
    Pai spune ce card ai, la ce frecventa e setat ...
    Lumea trebuie sa ghiceasca prima data ? ca apoi sa iti poata da tie vreun raspuns ...

  5. #5
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pai spune ce card ai, la ce frecventa e setat ...
    Lumea trebuie sa ghiceasca prima data ? ca apoi sa iti poata da tie vreun raspuns ...
    Ai dreptate nu am trecut tot
    Am un focus...
    In cccam nu am modificat nimic il deschide direct...
    In fine nu mai conteaza ce nu am scris sau ce am scris...
    Va multumesc
    Un incepator

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top